Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plk][Fixed] Easymetin2 De 0.0.13.1166 (3.2)

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziomki też miałem problem z tą niemiecką wersją a wiem co trzeba zrobic. Gdy sie instaluje patcha musicie zaznaczyc by wyłączyć aktualizacje mi to pomogło myśle że wam też to pomoże

@Edit

A jak juz ktos zainstalowal patcha za aktualizacjami to wystarczy jeszcze raz patcha w tym samym miejscu zainstalowac i tym razem wylaczyc aktualizacje i potem w jakims okienku kliknac tak

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Andrzej tylko, że ja chcę tylko łowić, gdy włączam przez EM2 to pisze że nie mogę łowić tutaj ryb, natomiast gdy uruchamiam przez obejście to włączam FB i wywala mi metka

A problem który dotyczy błędu ta wersja EM2 jest przeznaczona dla niemieckiej wersji M2, to wystarczy odznaczyć opcje aktualizacji gry

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

andrzej za wcześnie się ucieszyłem też mam taki błąd z niemiecką ohmy.gif wersją help sad.gif

@edit ludzie nie wiem jak ale rozwiązałem problem laugh.gif mam 2 metiny kilka razy mi się pokazał błąd z niemiecką wersją dałem swojego pulpitowego metka i śmiga biggrin.gif :* andrzejt chyba zostanę gejem <joke> xD

Opublikowano

Andrzeju można to pod UK? ;)

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Ziomki też miałem problem z tą niemiecką wersją a wiem co trzeba zrobic. Gdy sie instaluje patcha musicie zaznaczyc by wyłączyć aktualizacje mi to pomogło myśle że wam też to pomoże

mi już śmiga, zrobiłem tak jak piszesz i działa :)

Opublikowano

Widzisz bo wlasnie niedawno to rozkminilem i cos tam zauwazylem ze jak sie zaznaczy zeby wlaczyl aktualizacje to instaluja sie polskie locale a jak zeby wylaczyl to chyba niemieckie i dlatego dziala a, bot myśli ze to naprawde niemieckie brakowalo mu tych locali nie wiem czy to prawda ale tak mi sie wydaje ; D

Opublikowano

Ej mam pytanko czemu moja postać cały czas zapierdala na SH biegam jak na sh 4,0 i mnie cofa do tyłu jeszcze ;/

reflink

Opublikowano

Andzrzeju jesteś wspaniały działa oczywiśćie + leci! Dla których wyskakuje że niemiecka wersja źle zainstalowany patch i nie istalować 2 raz odrazu tylko odinstalować. A tak mógłbym troche zmniejszyć te sh? ;/

DAJ +!! xD

Opublikowano

A ja mam problem z hackami w kamer modzie gdy je włącze to po 5 sec mnie wywala

odpowie ktoś????

34shv6e.gifanigifncn.gif
Opublikowano

Instaluje metina na nowo wszystko robie jak miałbym grać na legalu potem włączam metina działa wyłączam wyłączam torenta tam gdzie jest skype gg itp instaluje bota pierwszą nowy folder a ten 2 path tam gdzie metin włączam i pisze niemiecka wersja nie iwem jak włączyć kurde jak byś na tym filmiku pokazał jak to zrobić będe ci bardzo wdzięczny

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Próbowałem na różne sposoby, ale za każdym razem wywala mnie w chwilę po zalogowaniu się do gry.

Dzieje się tak zarówno przy odpalaniu gry przez EasyMetin2 (w trybie zgodności z Windows NT 4.0), jak i plikiem .bat uruchamiającym metin2client.bin. Wszystko robię wg instrukcji. Nie miałem tego problemu przy EM2 z modem 3.1, choć nie można było korzystać z xAngelbot. Mam Windows 7 32-bit.

Opublikowano

Ja nie moge grać na hacku w kamer modzie bo co 5 sec mnie wywala pomoże ktoś plis??????

34shv6e.gifanigifncn.gif
Opublikowano

Ja nie moge grać na haku w kamer modzie bo co 5 sec mnie wywala pomoże ktoś plis??????

Proszę cię o instrukcję jak zainstalowałeś i jak ci to działa Jak byś mógł w punktach.Dam+ jak powiesz jak dać 5 to tez dam

@edit

Buczy :D

Bo mam kilka metków i nie ten folder co trzeba brałem Ale thx za pomoc

LoLa feat. zetwuer - kartka czerwona

Opublikowano

1.zainstalowałem metka i spaczowałem i ztorentowałem

2.sprawdziłem czy wszystko działa i wyłączyłem metka z torentem na pasku

3.zainstalowałem easymetin2 zgodnie z instrukcją i patcha 1.7

4.włączam easymetin2 loguje się wpisuje atak speed na 190 i wywala po 5 sec bicia mooba

PS. Zainstalowałem kamer moda pl przed easymetin2 pomocy!!!!!!!!

34shv6e.gifanigifncn.gif
Opublikowano

A ja jak wpisuje passy i klikam enter to zamyka mi sie metin. OCb?

[img]http://img641.imageshack.us/img641/2386/mrpacio.jpg[/img]

Jak dostac darmowe smocze monety!! (TO NIE ZART! MOJ FILMIK NA YT!)
[code]http://www.youtube.com/watch?v=uo4oBb5pRV8[/code]

Opublikowano

Jacie kręce Andrzej przeszedłeś samego siebie, po prostu mistrzostwo :P Oczywiście + poleciał :)

Ziom, ale i tak to wszystko to coś więcej niż muzyka

Nie jointy, piwka czy nabita fifka

To sposób bycia bez zdobycia złotych gór

I sprzedania się jak dziwka

1420744981.jpg

Miłość, pokój, wzajemny szacunek!

No i oczywiscie...

Yhyhyhy!

Opublikowano

Witam. Hacki sie uruchamia poprzez wpisacie /hack. Mam pewnien problem włączam dh mam grupe all pieknie noi kurde pisze nie możesz podnieść przedmiotu ble ble co zrobić żeby działało może hs zainstalować tego od andrzeja?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...