Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plk][Fixed] Easymetin2 De 0.0.13.1166 (3.2)

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Anthem - dokłądnie tak, to pomaga na wszystko..

@GraczMetin2 - odinstaluj i usuń wszystkie boty jakie masz,, zainstaluj sobie frameworka 3.5 a jak się da to stare odinstaluj, spatchuj jeszcze raz metina (działa Ci bez bota?)

@Naxitus - jak znajdę, wstawię.

@Maniusss - w MH jest taka jakaś opcja od skilli, kliknij ją i zrób test. Ew uruchom ponownie metka.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Zrób jak wcześniej pisałem, musisz mieć niezłą kaszankę tam.. Obejrzyj też mojego wideotuta, może pomoże.

Opublikowano

Ale to jest dla mnie dziwne, bo uzywalem EM2 od dawien dawna. Po patchu chcialem znowu uzywac starego EM2, ale ciagle widzialem tylko napis "zostaniesz polaczony z serwerem " i nic sie potem nie dzialo. Zainstalowalem wiec najnowsza wersje to nic mi nie dziala jak bot jest wlaczony. Dodam ze net 2mb, a ram 1,5g, moze warto by zrobic jakas latke do starego?

Opublikowano

pytanie.. a tez musi byc taka rozdzielczosc jak na filmiku ? :D

Edit

Wszystko od nowa wszystkie metki do kosza wszystkie boty

tym razem pisze mi ze ten bot tylko dla niemieckiej wersij..

Opublikowano

@Anthem - nie, nie da się

@GraczMetin2 - nie ale ta jest odpowiednia. | Edit: Kurwa jak Ci może tak pisać!! Gdzie instalujesz patcha i czy wyłączasz torrenta?

Opublikowano

Chyba Cię trzasnę :D Ide specjalnie szukać a jak znajdę to wisisz mi limit +! xD

EDIT:

Kurwa zmalałem może 3 sekundy! xD

http://www.mpcforum.pl/topic/151171-xangelbot-v26-polska-wersja-dziala-po-aktualizacji/

Budowniczy
Opublikowano

Ja mam taki problem ze SH przez kamera wywwala z metka ;/

@Edit prosze pomoc wywala na atak speed

obrazwm.jpg
Opublikowano

yyy mowiles mi zebym szukal u jakiegos goscia w spisie tresci...;P + chyba polecial

Yyyy a czy forum składa się wyłącznie ze spisu tego gościa? -.-''

Opublikowano

lol niedziala ten sam blad.;/

A masz kamermoda albo tego EM2?? Bez tego dupa..

@UP

Nie potrafię Ci pomóc, masz za bardzo coś nayyebane..

Opublikowano

A masz kamermoda albo tego EM2?? Bez tego dupa..

@UP

Nie potrafię Ci pomóc, masz za bardzo coś nayyebane..

mam wszystko... masz gg? bym ci wyslal ten blad easy metin dziala ale to nie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Do Andrzeja

Napisałem ci wcześniej ze jak włączę bota i expi to jak podlece innym kontem to widzę ze ta postać na której jest włączony exp bot jak bierze moobom HP itp. Ale nie rusza mieczem odpisałeś mi że to przez MH ale ja nie używam MH **?

A drugie pytanie czy da się zrobić aby ten bot działał na Metin SG tam client korzysta z metin2.bin

Opublikowano

Nie za bardzo chce mi sie znowu formatowac kompa tylko po to zeby bot dzialal, zwlaszcza ze nie mam gwarancji ze dzialac bedzie. Kurde wlacze metka i przez 2 minuty firefox dziala a potem znowu sie tnie. Andrzej wiem ze jestes kox w tych sprawach to sprobuj zrobic cos w stylu hackshield remover, tylko zeby dalo sie grac ze starym easy metin :(

Opublikowano

@Do Andrzeja

Napisałem ci wcześniej ze jak włączę bota i expi to jak podlece innym kontem to widzę ze ta postać na której jest włączony exp bot jak bierze moobom HP itp. Ale nie rusza mieczem odpisałeś mi że to przez MH ale ja nie używam MH **?

A drugie pytanie czy da się zrobić aby ten bot działał na Metin SG tam client korzysta z metin2.bin

słuchaj ty uzywasz tego easy metin to jak sie zalogujesz na konto wpisz /hack

i tam masz combo wyloncz i powinno zadzialac ;) mozesz dac +:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Do Andrzeja

/hack i wyłącz szybkość ataku! :P W EB jest przecież kamermod a w nim MH

@Anthem - nie zrobię HSR bo się nie da -.-''. Ja mogę Ci zagwarantować, ze format pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...