Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plk][Fixed] Easymetin2 De 0.0.13.1166 (3.2)

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Andrzej mam taki problem czy w metku z 2008 uruchomi się easy metin2 ???????? bo mi wyskakuje Ta wersja jest przeznaczona dla niemieckiej wersji metin2 czy jakoś tak.

A dobrze zainstalowałeś patcha, który jest w bocie? Inaczej będziesz miał ten błąd. Ponadto lepiej zaktualizuj grę.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla tych co chcą łowić na EasyMetin2 czy tam KamerModzie czy na czym tak chcą! Działa w 100% bez błędów ze znakami zapytania czy wywalanie z gry :)

Przejdź do tematu.

Opublikowano

Da się wyłączyć speedhacka? Bo ciągle mam go włączonego, nawet jak uruchamiam przez samo obejście.

Oczywiście, że wiem kim jesteś. Moją pracą jest wiedzieć.

Opublikowano

@Tuto - wpisz w czacie /hack i kliknij off

@satan10 - jaka przeglądarka? Z operą i IE8 działa dobrze na win 7 x86

Opublikowano

Jak odpalisz 1 bota to wracasz do okna z listą postaci i naciskasz Uruchom grę, pokaże się 2 okno i tam możesz się zalogować itp. Można tak zrobić na 3 metiny.

Opublikowano

@Tuto - wpisz w czacie /hack i kliknij off

@satan10 - jaka przeglądarka? Z operą i IE8 działa dobrze na win 7 x86

mam mozille firefox pomóż

@mam windows xp x36

3b611211381744649379a78ed0193f39.0.gif

18706.png

Opublikowano

andrzej mam pytanie;P wczesniej sie chcialem spytac ale nic nieodpisałes wiem ze to nie w tym temacie ale czy umial bys zrobic k logera i wkleic do bota?? tak ze jak sie wlonczy bota to odrazu ten k loger sie wlancza ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Budowniczy
Opublikowano

Andrzej a moze wiesz dlaczego wywala jak da sie atack speed?

P.S 200 to jest na normalne atak speed 2.00 wiec to nic nie zmienia.

obrazwm.jpg
Opublikowano

@Byo - nie wywala do 150..

@Naxitus - odwołanie zależy za co bana dostałeś | Nigdy nie pisałem keyloggera ;x

@satan10 - masz frameworka i jave? jaki SP do windy?

Opublikowano

Andrzej ale nie oto mi chodziło czy umiesz moze ja mam k logera takiego i czy bys mi wytlumaczyl jak go mozna wkleic np do jakiegos fishbota ;D dasz kontakt jakos np na gg? 2486845 albo cos;/ bo tu ja pisze a ty godzine puzniej odpisujesz;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

andrzej czyli z exp botem teraz się trzeba chować [tzn z 3.2 bo w nim jest sh] bo jak ktoś zobaczy, że zabijam mobki stojąc w miejscu to amen ?

2zi1s0x.gif

Opublikowano

mam problem bo jesli chce uruchomic 2 postac w easybocie to ten 2 sie zacina i sie nie da nic zrobic?

ehh mi tez sie tak dzialo usunołem i zainstalowałem odnowa bota i dzialało

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Naxitus - jak sie pokaże okno MH to klikasz w to 100 i piszesz normalnie cyferki xD

@cedriK~ - pewnie amen. Jak nie chcesz MH to postaw nowego metina i podczas instalacji wybierz wyłącz MH :D Albo miej 2 :) Niewiem jednak, czy jak w hacku masz wszystko OFF czy działa normalnie.

Opublikowano

Ja nie wiem, ale z tym botem albo cos jest nie tak, albo znowu cos mi nawala. gram sobie normalnie botek dziala, a tu nagle sie rozlacza i zamiast sie polaczyc autmoatycznie to pisze ciagle blad podczas laczenia z serwerem,a potem bot probuje i probuje sie polaczyc, ale to sie mu nie udaje. Potem wyskakuja jakies errory i caly easy metin pada.

Opublikowano

Czy aby to działało trzeba też w notatniku napisać metin2client.bin itp. i to wsadzić do metina. Czy wystarczy ten poradnik?

Daj mi + to nic nie kosztuje

Opublikowano

mam pytanie czy da sie w bocie ustawic zeby np jakies potworki ignorował bo na pustyni niestety sa i takie ze mnie zabijaja i potem caly czas padam ;[ ( i mówicie ze w EB jest niby ten Mod a ja po wpisaniu /hack nic nie mam)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...