Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawie każdy potwierdzi moje słowa, że administracja ma graczy w Du*** jedyne co GM robi na serwerze to banuje graczy. Wiem co mówię bo grałem przez jakiś czas, i dzielę się swoją wiedzą i przestrogą dla nowych graczy...

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Zapraszam na serwer może i "c*****a administracja" ale projekt dobrze zrobiony i da się zabawić na serwerze :D Dawno nie widziałem tak świetnego klimatu o to że serwer może paść się nie bójcie z tego co widzę w prezentacji piszę że na rok z góry został opłacony :)
@SuReK
@xevenement

Opublikowano

­Zapraszam na serwer może i "c*****a administracja" ale projekt dobrze zrobiony i da się zabawić na serwerze :D Dawno nie widziałem tak świetnego klimatu o to że serwer może paść się nie bójcie z tego co widzę w prezentacji piszę że na rok z góry został opłacony :)

@SuReK

@xevenement

Klimat jest, ale gra się bez sensu. EQ na 160 kosztuje 5kkk a na 195 już 25kkk bo pereł potrzeba tysiące a nie setki. Nikt nie wpadł żeby zrobić Małże + dające kolorowe perły. Genialna administracja.

Opublikowano

@SuReK

@xevenement

Klimat jest, ale gra się bez sensu. EQ na 160 kosztuje 5kkk a na 195 już 25kkk bo pereł potrzeba tysiące a nie setki. Nikt nie wpadł żeby zrobić Małże + dające kolorowe perły. Genialna administracja.

Chciałeś raczej powiedzieć brak administracji :)

Serwer również bardzo bardzo nastawiony na IS :) 

+ Nie zapomnajcie o bugu, dzięki któremu topka się wzbogaciła i teraz kozaczy.

Pozdrawiam :] 

Opublikowano

mi się bardzo fajnie gra ale szkoda ,że admini mają gdzieś graczy ;( serwer który sponsoruje surek;/ mogłem jednak nie grać ale serwer sam w sobie spoko jeżeli dodacie te propozycje graczy do gry weźmiecie się w grać to serwer pompa ,ale prawda jest taka ,że gówno robicie ! Jedyny event to szukanie gm o 3 w nocy ( porażka) i raty .
ZRÓBCIE COŚ PORZĄDNEGO !

Opublikowano

Witam. 

Nie powiem, ostatnio mam bardzo napiętą sytuację w życiu prywatnym ze względu na rodzinę, ale nie można mi zarzucić że nie pomagam, jeżeli ktoś napisze na forum zawsze otrzyma odpowiedz w czasie kiedy będę na forum, a każdego dnia tam jestem, zazwyczaj w godzinach wieczornych, co do ilości online to tak jak pisał Surek, w dalszym Ciągu jesteśmy zadowoleni na ilość jaka się utrzymuje na serwerze, obecnie kończymy naprawiać resztę niedociągnięć zgłoszonych przez graczy. Problemy związane z połączeniem wynikają z serwerowni. Za owe trudności z połączeniem na Reviosa bardzo przepraszam. Jeżeli macie jakieś pytania problemy zapraszam na Forum Reviosa, gdyż również nie mam wiele czasu aby przesiadywać na ts-lol.pl tak jak to było przez pierwsze 2 tyg.

Pozdrawiam ~Evenement. 

Opublikowano

Witam. 

Nie powiem, ostatnio mam bardzo napiętą sytuację w życiu prywatnym ze względu na rodzinę, ale nie można mi zarzucić że nie pomagam, jeżeli ktoś napisze na forum zawsze otrzyma odpowiedz w czasie kiedy będę na forum, a każdego dnia tam jestem, zazwyczaj w godzinach wieczornych, co do ilości online to tak jak pisał Surek, w dalszym Ciągu jesteśmy zadowoleni na ilość jaka się utrzymuje na serwerze, obecnie kończymy naprawiać resztę niedociągnięć zgłoszonych przez graczy. Problemy związane z połączeniem wynikają z serwerowni. Za owe trudności z połączeniem na Reviosa bardzo przepraszam. Jeżeli macie jakieś pytania problemy zapraszam na Forum Reviosa, gdyż również nie mam wiele czasu aby przesiadywać na ts-lol.pl tak jak to było przez pierwsze 2 tyg.

Pozdrawiam ~Evenement. 

kiedy dodacie te nowości zatwierdzone ? 

Opublikowano

Witam. 

Pozdrawiam ~Evenement. 

kiedy dodacie te nowości zatwierdzone ? 

Nie widzisz, że to jest ich kolejne kłamstwo? Tak samo jak z "nową maszyną"?:D

Opublikowano

ja nie rozumiem o co wam do c**ja chodzi, ciągle pierdolicie że brak administracji, a co oni maja siedziec 24/7? i tak wgl to po c**j wam administracja do gry? wystarczy ze wejda raz na jakis czas pobanuja troche botow, daja jakies raty i tyle. Gram w metina od kilku lat i jakos nie potrzebowalem ani razu pomocy administracji, jak dla mnie mogłoby ich nawet nie byc :v

Opublikowano

ja nie rozumiem o co wam do c**ja chodzi, ciągle pierdolicie że brak administracji, a co oni maja siedziec 24/7? i tak wgl to po c**j wam administracja do gry? wystarczy ze wejda raz na jakis czas pobanuja troche botow, daja jakies raty i tyle. Gram w metina od kilku lat i jakos nie potrzebowalem ani razu pomocy administracji, jak dla mnie mogłoby ich nawet nie byc :v

Do 1 mozna sie przyczepic, do eventow w nocy gdzie wtedy nie ma 70% graczy, wiec po co w ogole organizowac taki event?

A reszta, to przyzwyczajenie, ze sa raz na jakis czas :D i nawet juz na to nie patrze.

Opublikowano

Serwer off pratycznie . Można powoli zamykać temat. Kto zdążył sięwymienićten farciarz

jakie off, co ty za glupoty pierdolisz? :v

Opublikowano

Jeśli się na czymś zarabia to warto by też było coś od siebie dać by dalej zarabiać, więc po to są oni potrzebni by wszystko ogarniać i pomagać. :) 

Opublikowano

Nie wiem po jakiego grzyba tyle HEJTU na tą administrację...

Gram od startu serwera kilka godzin tygodniowo i mi serwer jak najbardziej się podoba. Liczba graczy odpowiednia, bugów wielkich nie ma, raty są, boty banują.

Polakowi nikt nie dogodzi...

Gram -> Wypowiedziałem się -> Mam w dupie wasze Hejty -> Spierdalam z tego tematu.

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Gram od startu serwera kilka godzin tygodniowo i mi serwer jak najbardziej się podoba. Liczba graczy odpowiednia, bugów wielkich nie ma, raty są, boty banują.

Gram -> Wypowiedziałem się -> Mam w dupie wasze Hejty -> Spierdalam z tego tematu.

Tez gram od poczatku i na bocie jade, mozna powiedziec przypalowo nawet i nie mialem ani 1 bana znajomi tez nie mieli bana.

To po co wpadles do tematu i sie wypowiedziales skoro masz w dupie hejty i spierdalasz z niego? wtf czlowieku

Opublikowano

Tez gram od poczatku i na bocie jade, mozna powiedziec przypalowo nawet i nie mialem ani 1 bana znajomi tez nie mieli bana.

To po co wpadles do tematu i sie wypowiedziales skoro masz w dupie hejty i spierdalasz z niego? wtf czlowieku

a ja bana wyłapalem :D po 4 zgłoszeniach niby ;P

/

Opublikowano

a ja bana wyłapalem :D po 4 zgłoszeniach niby ;P

Zostales przylapany?

Mi jak by sprawdzili logi to wszystkie logi jakie sa od mojego konta to sa na DMG na bron warior,ninja,sura,szaman hack :D

Opublikowano

Nie polecam serwera. Powody?

- Prawie max surą bm, z czego 90% na bocie.

- Bodziakiem - tylko na dmg hacku + prawie zawsze na bocie :)

- Brak zainteresowania ze strony administracji. Wejdzie jakiś gm w godzinach szczytu, zbanuje jedną osobę czym oczywiście pochwali się na czacie. Sam testowo puściłem bota na kilka godzin na wh na mapce 95 na początku gdy zobaczyłem że gm chwalił się zbanowaniem jakiegoś typa. Skutki? Pół ekranu pw, brak bana do dziś :)

- Bez is jesteś niczym. Dosłownie. Is tutaj daje takiego kopa, że pvp is vs bez is jest z góry przesądzone.

Na 200+ wieje nudą, albo robisz 5h jeden dungeon żeby spalić przy 40% item albo stoisz w m1 i udajesz że się nie nudzisz. Do 180, potwierdzam, gra jest ciekawa, jednak mimo wszystko nie polecam serwera. Sprzedajcie postacie póki jeszcze stoi - już widać pustki, coraz mniej nowych graczy.

Mam nick tutaj dadus21 bo na konto Medion zapomniałem hasła ;)

arijh2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...