Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

02130227781015666003.jpg

I nie mowcie ze nie banują botów :)

Inteligentnie zamazałeś nick ale o pecie zapomniałeś :D. Serwer polecam, wciągaa :)

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Inteligentnie zamazałeś nick ale o pecie zapomniałeś :D. Serwer polecam, wciągaa :)

O K***A PSZYYPAŁ! XDDDDDDDDDDD Faktycznie odwołałem go ale zapomniałem ze na poli nie dziala to ;d 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Porponuje dodać dunegon z którego lecą same perły szlachetne + może i te zwykłe ponieważ mam po 300/400 ulepszaczy na eq a pereł mi brakuje szlachetnych więc coś jest nie tak, super gdyby był taki dunegon ew. dodać do smoka drop pereł w wiekszych liościach tak samo jak było na teriosie np.

+ Nie dropi owoc życia 2 i 3 ze wszystkiego próbowałem ^^

+ Nie dropi eliksir poszukiwacza 100% oraz ten co usuwa czas ^^

Opublikowano

Serwer aktualnie może nie działać kilka minut cała serwerownia leży, inne serwery też leżą.

Będziemy informować na bieżąco

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Porponuje dodać dunegon z którego lecą same perły szlachetne + może i te zwykłe ponieważ mam po 300/400 ulepszaczy na eq a pereł mi brakuje szlachetnych więc coś jest nie tak, super gdyby był taki dunegon ew. dodać do smoka drop pereł w wiekszych liościach tak samo jak było na teriosie np.

+ Nie dropi owoc życia 2 i 3 ze wszystkiego próbowałem ^^

+ Nie dropi eliksir poszukiwacza 100% oraz ten co usuwa czas ^^

Perły to nie najgorsza sprawa, te pierdoły z razadora i azraela to jest masakra :/

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

serioo ? szkoda czasu na taki serwer jeżeli to definitywny koniec

stary serwer ma sie dobrze nie wprowadzaj ludzi w blad aktualnie na serwie gra 2000 tys online info z czatu :)

Opublikowano

Pytanie Nr. 1834123 brzmi: Kiedy postawicie forum ? :>

Surek wywiązał byś się z umowy i ogarnął tego swojego nieroba od tego forum bo naprawdę przesada ... Nawet kur*a nie mam gdzie wstawiać poradników... ;/

Niedługo trzeba będzie chyba zacząć wstawiać w postach na mpc ...

12113099795230620771.png

Opublikowano

Pierdy z azraeal to polbiedy, mam ich po 300 :)

Serio chciało, Ci się chodzić tyle razy?;d

Możemy się wymieniać xD

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Proponuje edytowac drop z serwerowej szkatulki , gdyz sa juz one nie potrzebne , dropia tylko wspomagacze , ktorych kazdy na 100lvl+ ma w ch*uj . Dodajcie drop jakis losow , czy coś , zróbcie zakrecenia kolem na 1,10,50,100,200 etc losow 

4uc581.jpg

Opublikowano

Serwer aktualnie może nie działać kilka minut cała serwerownia leży, inne serwery też leżą.

Będziemy informować na bieżąco

I teraz powinniście przenieść serwer na inną maszyne czy coś tam,sam wczoraj o tym pisałeś.

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

I teraz powinniście przenieść serwer na inną maszyne czy coś tam,sam wczoraj o tym pisałeś.

Masz racje już kontaktuje się z inną serwerownią nie będziemy tolerować takich problemów z ich strony.

PS: Serwer działa.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jakie w końcu są maksymalne średnie skoro wszyscy mówią, że 85 a ja biegam z lwim sr 90?

Wyslij screena bo niewierze ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

Perły to nie najgorsza sprawa, te pierdoły z razadora i azraela to jest masakra :/

­

z razodora troche hardkor, ale trudno lubie wyzwania po za tym razodorka robi sie 5 minut to nie problem, z azraela co dropi ? bo chyba nic fajnego z ulepszaczy ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...