Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z razodora troche hardkor, ale trudno lubie wyzwania po za tym razodorka robi sie 5 minut to nie problem, z azraela co dropi ? bo chyba nic fajnego z ulepszaczy ;]

Odłamek azraela bez niego nie ulepszysz dalej :P

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odłamek azraela bez niego nie ulepszysz dalej :P

­

odłamek zbroii azraela? mam tego 400 ^^ z tym nie ma problemu, leci to z trytona mapa 120

Kupie is pet fryz kostium place ulepkami/yangami ;]

Opublikowano

odłamek zbroii azraela? mam tego 400 ^^ z tym nie ma problemu, leci to z trytona mapa 120

Kupie is pet fryz kostium place ulepkami/yangami ;]

a w ktorych miejsach sie tryton sie respi? :v

g0Tef.jpg

Opublikowano

Prosze bardzo :)

108381454338118382594.jpeg

o kurde gratki !

4uc581.jpg

Opublikowano

2k+

Jakie są średnie w końcu??

85,90,100??

I zmienicie te rosy i błoga smoków na 30 minut wszystko + wody żeby działały z rosami bo się buguje czasami,

Opublikowano

Jakie są średnie w końcu??

85,90,100??

I zmienicie te rosy i błoga smoków na 30 minut wszystko + wody żeby działały z rosami bo się buguje czasami,

85 %  max

Opublikowano

Jesteś pewien?

108381454338118382594.jpeg

Bez jaj, sam Evenement i inny GM ( 414 czy jakoś tak ) pisali, że max 85...

Sami nie wiedzą na własnym serwerze ;/

PS. Nie dość, że 90 SR to jeszcze DT i Diabły :(

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Serwer easy, dungeona robisz dluzej niz na PL'u i trzeba robic go milon razy, wcale nie jest skrocony.

Bossy bija kosmiczne dmg.

Chuy wie jak zrobic kd +7, bo skad ten ulepszacz.

Isa trzeba bedzie kupic za swoje pieniadze, bo yangi nic nie znacza.

- serwer od 150 + robi sie gowniany.

Powodzenia w robieniu eq w przyszlym roku wejde i sprawdze czy ktos zrobil cale na max level.

Nie polecam a zapowiadal sie dobrze.

Opublikowano

Serwer easy, dungeona robisz dluzej niz na PL'u i trzeba robic go milon razy, wcale nie jest skrocony.

Powodzenia w robieniu eq w przyszlym roku wejde i sprawdze czy ktos zrobil cale na max level.

podpisuje sie pod wszystkim

miłosz

Opublikowano

Niestety to prawda ;/

Żeby zrobić jeden item na 120 lv IV poziom trzeba iść około 5 razy na jednego dunga gdzie robi się go 10 min.

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Hahahha 5 min dt 5 ww 8 min  nemerka

Boss- sama nazwa wskazuje że nie jest to jakiś cipciak z 2k hp tylko boss

Kd +6 masz do 180 lvl potem dropia od 180 ulepy na kd +7

Yangi nic nie znacza??? W jinno widziałem pełno sklepów stroj/pet is po 20kkk/30kkk wiec nie rozumiem twojego bólu ;( 

Gówniana to jest twoja wypowiedz bez żadnego uzasadnienia zrób eq a potem płacz...   ja juz mam na 150 eq pare itemów IV poziom easy..

Nie polecasz bo jesteś gówniany w tej grze i nie potrafisz nic sam zrobic?? HA!

Niestety to prawda ;/

Żeby zrobić jeden item na 120 lv IV poziom trzeba iść około 5 razy na jednego dunga gdzie robi się go 10 min.

Ludzie to wszystko dropi z ww na 95 lvl po 4 sztuki wszystkiego a ww robisz max 5min nawet nie :) + bossy na mapie 120 dropią tam ulepy i metki!!!!!!!!!

55381514166733279449.gif

Opublikowano

dc i dmg bossow do poprawy

Bossy do mapy 150 jak masz full eq exp nie ma z nimi problemu, wystarczy to 100k hp i tyle. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Yangi nic nie znacza??? W jinno widziałem pełno sklepów stroj/pet is po 20kkk/30kkk wiec nie rozumiem twojego bólu ;( 

Gówniana to jest twoja wypowiedz bez żadnego uzasadnienia zrób eq a potem płacz...   ja juz mam na 150 eq pare itemów IV poziom easy..

Ludzie to wszystko dropi z ww na 95 lvl po 4 sztuki wszystkiego a ww robisz max 5min nawet nie :) + bossy na mapie 120 dropią tam ulepy i metki!!!!!!!!!

ale ty nie rozumiesz, ze chodzienie po 100razy na jeden dung jest troche nudne? 

btw. te twoje teksty zrob eq itp koles wylacz kompa, bo fiksujesz o,o

Opublikowano

ale ty nie rozumiesz, ze chodzienie po 100razy na jeden dung jest troche nudne? 

btw. te twoje teksty zrob eq itp koles wylacz kompa, bo fiksujesz o,o

Ten gosc ma nowotwor mozgu, nie wytlumaczysz.

Opublikowano

jak lubisz grindowac w mmo po 100h w tygodniu jednego dunga to wyjdz na dwor (mowie o robieniu full eq na 150 i razadorze)

miłosz

Opublikowano

Napiszmy jedno :)

Jeśli wam się to nie podoba to nie rozumiem co wy tu robicie i płaczecie narzekacie??

Ładne wypierdalać i tyle w temacie. Wchodzicie w zakładkę prywatne serwery szukacie serwera easy gdzie macie eq w 1h parę pvp . Następnie wchodzicie na forum i piszecie jaki ten serwer nuudny tylko pvp ;( taka jest wasza logika myślenia.

Dziękuję nie pozdrawiam :)

PS: To że  jestem chory i mam dużo czasu wolnego + pogoda nie dopisuje to mogę sobie pozwolić na to że pogram pare godzin.. A to że wam mama nakazuje koniec grania to nie moja wina.. 

55381514166733279449.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...