Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez I-Sa bardzo bardzo ciezko, gorzej niz na PL....

To kup IS'a w czym widzisz problem?

Nie kupie poniewaŻ SERVER tego nie jest wart dlatego iż nic sie nie dzieje...

zero satysfakcji, klimat gorzej niz na PL , same boty ch.. muje, nie warto grac, cieżko , bardzo ciezko ;/

To nie kupuj i nie graj, lol.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak

Naprawione są tylko trzeba odblokować w is...

Wcale bym się nie zdziwił gdyby tak było

odblokowac w is?

Ironia , ironia , ironia , ironia. Grzałem topke bez Isa na początku , byłem tam w top 10 graczy , grałem sobie wojem biłem niedzwiedzie , teraz patrze że pół miasta lata w strojach z IS+Fryzura na bojowcu .. mowie .. no wszystkiego da sie dorobić .. ale jak 300 osób chce sie dorobić na małym lvl to nikt nie dorobi żeby było na takie przedmioty. Szkoda serwera , fajny potencjał ale niestety brakło pomysłu na fajne rozwiazania

Opublikowano

ludzie co wy wgl gadacie, w miastach jest pełno kuponów 100/480sm (100sm-9kk=9aur/9ostrzy/3xpd1h/10bodzi/10zmianek). do full isa trzeba mieć około 600sm, czyli ~20h dropnienia na metkach m1/m2 (w między czasie szmaragdowe lecą).

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Serwer 1/10. Mam nadzieje, ze szybko padnie, bo jednak trochę ludzi zabieracie tym "czymś"

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

Nie rozumiem po co robić drugiego pl-a xD Męczyłem się przy full spocie na dzikusach z wbiciem 25 lvl a boje sie expić dalej xD Ogólnie serwer troche nudny i troche irytujących bugów jest, ale że dziecko sie nudzi to sobie tu gra :D

Opublikowano

Nie rozumiem po co robić drugiego pl-a xD Męczyłem się przy full spocie na dzikusach z wbiciem 25 lvl a boje sie expić dalej xD Ogólnie serwer troche nudny i troche irytujących bugów jest, ale że dziecko sie nudzi to sobie tu gra :D

Gdzie ty widzisz bugi ?

zrezygnowałem juz na 7 lvl .... dno totalne. 

Zrezygnowałeś bo jesteś gównem metinowym tyle w temacie

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Gdzie ty widzisz bugi ?

Widzę ze mocne w gębie jestes XDD 1-wszy to zawieszanie sie clienta przy szybkiej zmianie kanalu a drugi to mały ale jednak czyli nie pokazuje CH po zmianie kanałów :))

Opublikowano

Gdzie ty widzisz bugi ?

Zastanawiam się co Twój post wnosi do tematu?

Ktoś wyraził zdanie na temat serwera , a Ty jak widzę nabijasz sobie jedynie posty.

Co do serwera..

Po 1 przetlumaczyli go na angielski (cholera wie po co ) , a nie zajęli się prostymi sprawami takimi jak ddosy.. serwer jest atakowany pare razy na dzień i jak  widzę ciężko im idzie ogarnięcie tego.

Po 2 przy zmianie channelu ciągle wywala.. to jest wkurzające ..

Opublikowano

Gdzie ty widzisz bugi ?

Zastanawiam się co Twój post wnosi do tematu?

Ktoś wyraził zdanie na temat serwera , a Ty jak widzę nabijasz sobie jedynie posty.

Co do serwera..

Po 1 przetlumaczyli go na angielski (cholera wie po co ) , a nie zajęli się prostymi sprawami takimi jak ddosy.. serwer jest atakowany pare razy na dzień i jak  widzę ciężko im idzie ogarnięcie tego.

Po 2 przy zmianie channelu ciągle wywala.. to jest wkurzające ..

tak bo k***a ddosy da sie ogarnac j****y pajacu

Opublikowano

Nie rozumiem zbytnio narzekania ludzi, że serwer jest zbyt ciężki, przecież jest to serwer hard xD Najwidoczniej nie wasz gust i polecałbym iść na easy ; d 

Co do serwera, spoko jest. 

xD 

Opublikowano

Nie rozumiem zbytnio narzekania ludzi, że serwer jest zbyt ciężki, przecież jest to serwer hard xD Najwidoczniej nie wasz gust i polecałbym iść na easy ; d 

Co do serwera, spoko jest. 

Serwer nie jest ciężki ale za to jest troszke moim zdaniem źle przemyślany z dropem dla wyższych lv.Coś poprawili ale to chyba dalej nie to.Dobrze by było gdyby była jakaś mapka do dropienia na np 85 lv :) 

Ja sobie zrobiłem na chwilke obecną małą przerwe od nawie i przegrałem tutaj dużo godzin(dla hejterów)

Pozdro :D 

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

Jaka postac do pvp polecacie robic? Na ravi maiczne byle bardzo slabe, czy tutaj tez jest w c h uj na magie?

rób BMa na magie na serwerze wyciągnie się max 70-75 na magie

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Gdzie ty widzisz bugi ?

zważaj na słowa obrażać to sobie możesz własną matkę. Zrezygnowałem ponieważ mapy sa tak zrobione,że szukałem jak jakiś debil dzików do questa. Tym bardziej zrobiłem questa od  strażnika wsi i nagrody nie dostałem na początku gry powitanie bugiem i z 5 pelerynami kumacie to 5 pelerynek xDDD 

Jeszcze te metiny które się bugują i ich bic się nie da...w 3 osoby biliśmy go i we 3 zrezygnowaliśmy. Ten serwer jest całkowicie nie przemyślany i to jest prawda i tyle. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Racja, drugi PL. Osobiście wolę grać tu, niż na globalu choćby ze względów klimatycznych. Dla mnie serwer bomba! Botów coraz mniej, ludzi coraz więcej... trochę zamienniki broni mi nie pasują wizualnie, ale poza tym jest mega. Zapraszam serdecznie ;)

­

Opublikowano

Racja, drugi PL. Osobiście wolę grać tu, niż na globalu choćby ze względów klimatycznych. Dla mnie serwer bomba! Botów coraz mniej, ludzi coraz więcej... trochę zamienniki broni mi nie pasują wizualnie, ale poza tym jest mega. Zapraszam serdecznie ;)

Nic podobnego.  Bot na bocie. Nikt tego nie sprawdza :)

Opublikowano

Nic podobnego.  Bot na bocie. Nikt tego nie sprawdza :)

weles cos tam pisal, ze ma dojśc 2 gmow do banowania botów z nastepna aktualizacja

graphic.png

Opublikowano

tak i co jak oni to sobie wyobrażają ? Dwóch GM-ów bedzie siedziało 24 h / 7 na spotach gdzie one są porozrzucane jak kartofle na wykopkach? Nie przekonałem sie do tego serwera po  tym co zobaczyłem i nikomu nie polecam tam marnować czasu i poczekać na coś lepszego ALBO przerzucić sie na inna gre :)

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

tak i co jak oni to sobie wyobrażają ? Dwóch GM-ów bedzie siedziało 24 h / 7 na spotach gdzie one są porozrzucane jak kartofle na wykopkach? Nie przekonałem sie do tego serwera po  tym co zobaczyłem i nikomu nie polecam tam marnować czasu i poczekać na coś lepszego ALBO przerzucić sie na inna gre :)

nie musi siedzieć 24h, jedna osoba dostanie z 2 razy bana na postać i przestanie bocić ;)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...