Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak i co jak oni to sobie wyobrażają ? Dwóch GM-ów bedzie siedziało 24 h / 7 na spotach gdzie one są porozrzucane jak kartofle na wykopkach? Nie przekonałem sie do tego serwera po  tym co zobaczyłem i nikomu nie polecam tam marnować czasu i poczekać na coś lepszego ALBO przerzucić sie na inna gre :)

nie musi siedzieć 24h, jedna osoba dostanie z 2 razy bana na postać i przestanie bocić ;)

no chyba nie xD tak to nie działa niestety

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak i co jak oni to sobie wyobrażają ? Dwóch GM-ów bedzie siedziało 24 h / 7 na spotach gdzie one są porozrzucane jak kartofle na wykopkach? Nie przekonałem sie do tego serwera po  tym co zobaczyłem i nikomu nie polecam tam marnować czasu i poczekać na coś lepszego ALBO przerzucić sie na inna gre :)

nie musi siedzieć 24h, jedna osoba dostanie z 2 razy bana na postać i przestanie bocić ;)

zeby było wszystko takie proste to bym i grał w metina. bany są na konto nie na IP . wiec posiadacz botów moze sobie ich z pierdyliard robić a ty bd siedział i je banował ? Proszę Cię . Poza tym osoby które bocą nie są takie głupie zeby powiązywać swoje konta ;) Elo

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

Coś się zbugowało czy włam?

Ludzie dostali po 1kkk na postacie, administracja to wytłumaczy?

Jakieś info?

Opublikowano

Jakieś info?

Ja mogę wytłumaczyć.

2 lata przygotowywania serwera!

lulz.

@top

fajny serwer, mam nadzieje ze nie zrobią dużej cofki. ~na przypał

Opublikowano

Jakieś info?

Ja mogę wytłumaczyć.

2 lata przygotowywania serwera!

lulz.

@top

fajny serwer, mam nadzieje ze nie zrobią dużej cofki. ~na przypał

Administracja nie dość, że zarabiała na SM , to dodatkowo też na Yangach, które sprzedawała na allegro xD

W sumie dobrze wyszło, że to padło. Bot na bocie. Niby reklama była, youtuberzy na głowie stawali, żeby mieli graczy na serwerze.. :D

Opublikowano

Niech oddadza kase za is zlodzieje

Ładując realne pieniądze w grę internetową i to jeszcze na dodatek prywatny serwer powineneś liczyć się z tym, że pójdą w ch*j prędzej czy później, bo może się cos za przeproszeniem spier....  :yay:

Ja jestem teraz ciekaw reakcji tych, co jechali po "plebsie" co narzekał na IS, bo tam wszystko jest a ich nie stać, a oni to królowie gry, bo wydali po tysiącu  xD Kur*a zapłaciłbym za obejrzenie filmiku na youtube  :v  

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Niech oddadza kase za is zlodzieje

Serwery prywatne sa nielegalne. Swiadomie wspomagales ten proceder i robiles to dobrowolnie, poniewaz nikt nie zmuszal Cie do dotacji na rzecz serwera, wiec na zaden zwrot nie licz.

W wiekszosci serwery prywatne(na polskiej scenie) to exit-scamy. 

Opublikowano

Nie ma sensu już nawet uruchamiać tego ścierwa. Po cofce EQ cofnięte prawie do początku a w EQ gówna typu runy konne x40 - gdzie koń już 30 lvl dawno ma. Item na itemku, nie w przenośni, dosłownie. Co za problem jeżeli nie mieści się w EQ? Wrzućmy jeden na drugi. I to glewie na 1 lvl +0 zamiast EQ wartego kilkaset KK. Hajs w IS oczywiście włożony totalnie w błoto. Szkoda straconego czasu, trzeba było go wykorzystać w bardziej kreatywny sposób. Odpowiedź od administracji odnośnie wyłączenia serwera po kilkunastu godzinach pomimo tego, że pracowali nad błędem od godziny 2:30 AM.

Opublikowano

A miałem pobierać serwer, więc chyba dobrze że tak wyszło, bo po tych wszystkich negatywnych komentarzach powoli przechodziła mi ta ochota :D

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

to ja sie teraz pytam gdzie sa obrońcy praw Nawie? chodzi oczywiście o Sorex, Nevis, Daliminowynick.

Nie pozdrawiam.

btw. teraz bedziesz kolejny server robil przez 3lata? ":D"

Opublikowano

Ja słów nie mam :D

Przez 2 lata do plików ravii dodawał 3 sety broni i 3 mapy  - do tego jakies pobugowane, a o respie potworów już się nie odzywam.

Gość siedzi w tworzeniu kupę czasu, a serwery robi dno, że szkoda gadać. Dobrze, że jak stawiał ravie, to podłapał isamu to wbiła kupa "dzieci jp" i jakoś się kręcił interes.

Na ravii były przekręty i włamania - nie nauczył się, to niech cierpi. Widać, że to edytowana ravia, pewnie ma te same luki.

Zagrałem z nudów, żałuję zmarnowanego czasu (w nocy więcej offek niż gry, strach sklep otworzyć).

Jakiś gość na tamtym forum chwali się, że wydał 1500 zł w dzień startu - k***a, wolałbym tą kasę wyrzucić.

PS. Skąd on bierze ikony tych swoich skrzynek - obleśne, metin ma pikselowe ikony przedmiotów, ale to jakaś tragedia.

PS2. Wkręcanie własnej osoby do fabuły serwera jest żenujące.

Obiektywna opinia :) Nie polecam.

Opublikowano

to ja sie teraz pytam gdzie sa obrońcy praw Nawie? chodzi oczywiście o Sorex, Nevis, Daliminowynick.

Nie pozdrawiam.

btw. teraz bedziesz kolejny server robil przez 3lata? ":D"

A tu jestem mam się użerać z bandą idiotów co i tak nic w metinie nie osiągnęli i tylko hejtowac umieją ?

Wolałem pilnować forum niż siedzieć tu i z wami się kłócić

Wdarł się błąd w grze a wy już płacz że coś straciliście

Ja słów nie mam :D

Przez 2 lata do plików ravii dodawał 3 sety broni i 3 mapy  - do tego jakies pobugowane, a o respie potworów już się nie odzywam.

Gość siedzi w tworzeniu kupę czasu, a serwery robi dno, że szkoda gadać. Dobrze, że jak stawiał ravie, to podłapał isamu to wbiła kupa "dzieci jp" i jakoś się kręcił interes.

Na ravii były przekręty i włamania - nie nauczył się, to niech cierpi. Widać, że to edytowana ravia, pewnie ma te same luki.

Zagrałem z nudów, żałuję zmarnowanego czasu (w nocy więcej offek niż gry, strach sklep otworzyć).

Jakiś gość na tamtym forum chwali się, że wydał 1500 zł w dzień startu - k***a, wolałbym tą kasę wyrzucić.

PS. Skąd on bierze ikony tych swoich skrzynek - obleśne, metin ma pikselowe ikony przedmiotów, ale to jakaś tragedia.

PS2. Wkręcanie własnej osoby do fabuły serwera jest żenujące.

Obiektywna opinia :) Nie polecam.

to co tu jeszcze robisz

Serwery na 2 tyg stoją dla ciebie otworem

Co sie stało z serwerem ? :D

Wdarł się błąd po 23 i cofka była o 6h a ludzie już płaczą

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Pan Tościk, kupię sm. Dogadamy się?

Ludzie nie są głupi , wiedzieli to wcześniej. Tylko zastanawia mnie fakt, dlaczego tyle osób tam w sumie grało ?

Opublikowano

I co Cie to cebulo interesuje ? jeśli jest 1 osoba która taką kwotę chce wydać na serwer bo więcej takich nie ma to dlaczego ma nie dostać dodatkowe 20% więcej SM w przeliczeniu innych przelewów weź mózg włącz ból duperze od startu serwera płaczesz ty i Twoje przydupasy z tego Vesterisa. Dawno zerze powinieneś mieć perma na tym forum reklamujesz się w każdej możliwej prezentacji serwera razem z twoimi łebkami to tylko prezentuje Twój poziom a raczej jego BRAK.

86330544793874815384.jpg

Opublikowano

I co Cie to cebulo interesuje ? jeśli jest 1 osoba która taką kwotę chce wydać na serwer bo więcej takich nie ma to dlaczego ma nie dostać dodatkowe 20% więcej SM w przeliczeniu innych przelewów weź mózg włącz ból duperze od startu serwera płaczesz ty i Twoje przydupasy z tego Vesterisa. Dawno zerze powinieneś mieć perma na tym forum reklamujesz się w każdej możliwej prezentacji serwera razem z twoimi łebkami to tylko prezentuje Twój poziom a raczej jego BRAK.

Coś ci się chłopcze w dupie poprzestawiało. Nie reklamuje się nigdzie tutaj, po prostu śmieję się z totalnego braku profesjonalizmu tego człowieka. Wcześniej na Ravie były włamania, pewna osoba z towarzystwa Asiga wtedy powiedziała mi dlaczego tak się stało, jaki miał Asig cel w postawieniu Ravii s2 i że była robiona na szybko. Teraz Nawie, pierdolenie o 2 latach roboty a tu takie proste luki zostawione? Niektórzy powinni zostać w PHP i nie wpierdalać się w Metina, np pan Arkadiusz. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...