Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania & Odpowiedzi

Miki349

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem wyraźnie, który Soul Shield jest aktualnie najlepszy do PvP, nie prosiłem o zbędne komentarze. Twój ostatni post nic nie wniósł. Czyste nabijanie postów.

maybenow.png

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla czego nie mam misji  Daily Frakcji w Misty Woods i Hogshead

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

Misje pokażą ci się jak nałożysz strój frakcji.

没我爱

Opublikowano

W takim razie chciałbym zapytać co z tych rzeczy jest dobre, co moge wyrzucić ?

Czy te itemy na 20lvl zostawic i ulepszać, czy ulepszać te początkowe ? Gram assasynem 17 lvl.

http://wrzucaj.net/images/2016/02/02/0b464782376a3404c036ea86124cb200.jpg"

Te boxy niebieskie możesz wyrzucić, nie ma sensu otwierania ich - szkoda kluczy. Widzę, że masz Soul Shielda prawdopodobnie z Blackram, zostaw go i radzę Ci byś zapełnił całą "pizzę" właśnie tym Soulem.

maybenow.png

Opublikowano

Przed chwilą pobrałem tę grę i tutaj moje pytania. (mało grałem w gry typu mmorpg)

1. Jaka postać na początek? dodam, że lubię postacie dystansowe ale nie za trudne.
2. Jaką profesje lub ścieżkę na nią (o ile to się tak właśnie nazywa) 

Opublikowano

Przed chwilą pobrałem tę grę i tutaj moje pytania. (mało grałem w gry typu mmorpg)

1. Jaka postać na początek? dodam, że lubię postacie dystansowe ale nie za trudne.

2. Jaką profesje lub ścieżkę na nią (o ile to się tak właśnie nazywa) 

1. Z postaci atakujących na dystans jest tylko force master i summoner, ale nie warto się ograniczać. Reszta postaci ma pełno doskoków, teleportów, ogłuszeń, przyciągnięć ( tak samo moby ) więc nie będziesz się czuł bezpiecznie na takiej postaci.

2. Nie ma ścieżek rozwoju klasy, jedynie otrzymujesz punkty od 15lvl, które wydajesz na ulepszanie poszczególnych skilli.

Opublikowano

Jaka jest mnie więcej szansa na wydropienie outfitu z dungeonu Tomb of the Exiles? Byłem na nim ponad 15 razy i ani razu nie widziałem części stroju.

maybenow.png

Opublikowano

Jaka jest mnie więcej szansa na wydropienie outfitu z dungeonu Tomb of the Exiles? Byłem na nim ponad 15 razy i ani razu nie widziałem części stroju.

1%

Opublikowano

Ja byłem około 40 razy i widziałem go 3 razy na licytacji ;)

Opublikowano

Ja byłem około 40 razy i widziałem go 3 razy na licytacji ;)

Byłem dzisiaj jakieś 15 razy i właśnie widziałem 3 razy ten outfit. Szansa zawsze jest, szkoda tylko, że zależy to od szczęścia.

maybenow.png

Opublikowano

1. Skąd wydropić bądź zdobyc Wolfskin?

2. Jak łatwo nafarmić Hongmoon Unsealing Charm, oczywiście po za kołem i ankietami.

//edit 3. Czy jest coś w rodzaju fryzjera? Żeby zmienić np fryzure

Opublikowano

1. Skąd wydropić bądź zdobyc Wolfskin?

2. Jak łatwo nafarmić Hongmoon Unsealing Charm, oczywiście po za kołem i ankietami.

//edit 3. Czy jest coś w rodzaju fryzjera? Żeby zmienić np fryzure

1. Dropi z field bossa w Lycandi Foothills

2. Zostaje ci jeszcze craft, tyle że tam wytwarzasz unsealing charmy. Tym sposobem możesz mieć nawet 40 charmów dziennie.

3. Pewnie jest coś takiego w is, a jeśli nie ma, to na pewno niedługo będzie.

Opublikowano

1. Dropi z field bossa w Lycandi Foothills

2. Zostaje ci jeszcze craft, tyle że tam wytwarzasz unsealing charmy. Tym sposobem możesz mieć nawet 40 charmów dziennie.

3. Pewnie jest coś takiego w is, a jeśli nie ma, to na pewno niedługo będzie.

w jaki sposób i gdzie zdobędę informacje na temat tego craftu?

Opublikowano

w jaki sposób i gdzie zdobędę informacje na temat tego craftu?

Idź do jakiegoś głównego miasta, gdzie zebrane są wszystkie gildie craftu ( Jadestone Village, Yehara Mirage ) i  idź do Earthseers, tam zobaczysz co będzie ci potrzebne do craftu i dobierz pozostałe gildie. Więcej na ten temat jest na tej stronie http://bladeandsoul.gamepedia.com/Earthseers

Opublikowano

Zmieniłem wygląd swojego miecza na inny za pomocą opcji Glamor, czy po wbiciu broni na większy poziom / ewoluowaniu go na inny, stary wygląd zostaje? 

maybenow.png

Opublikowano

Oplaca sie otwierac Giganoura Treasure? Co robia itemki ktore z tego wypadaja i czy klucze dostajemy tylko z misji czy sa jakies inne sposoby?

Opublikowano

To znowu ja i kilka pytan:

*Czy sa jakies buildy? Czy kazdy rozwija swoja postac inaczej? Jesli sa to prosilbym o podanie czegos na blademastera.

*Czy jest jakis przycisk do blokowania czy zalezy to od naszej obrony? Bo widzialem kamyczek ktory daje 100hp przy bloku co by mi sie przydalo.

Z gory dzieki za pomoc. :D

Opublikowano

To znowu ja i kilka pytan:

*Czy sa jakies buildy? Czy kazdy rozwija swoja postac inaczej? Jesli sa to prosilbym o podanie czegos na blademastera.

*Czy jest jakis przycisk do blokowania czy zalezy to od naszej obrony? Bo widzialem kamyczek ktory daje 100hp przy bloku co by mi sie przydalo.

Z gory dzieki za pomoc. :D

1. Bulidy możesz wymyślać samemu, albo skorzystać z czyiś. W każdej chwili możesz zresetować punkty umiejętności, więc można dowolnie eksperymentować. Więcej bulidów znajdziesz na tej stronie https://bnstree.com/BM

2. Blok to statystyka, częstotliwość blokowania, zależy od tego ile jej masz. Statystyki sprawdzić pod P.

Opublikowano

Pytanie, dlaczego nie mogę wejść na dungeon przez cross server - Blackram Supply Chain? Lvl jest, Invitation from Pohara jest.

@Edit
Już wszystko jasne. :D

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...