Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania & Odpowiedzi

Miki349

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ten gem z eventu (za róże) jest dobry dla assasyna?

Attack power 3 recovers 325 HP over time (on evasion)

@Edit

Jak przerobić strój na fabric (albo jak zdobyć fabric)?

Jak można zdobyć Hongmoon coins?

Jakie są dobre gemy dla assasyna?

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak przerobić strój na fabric (albo jak zdobyć fabric)?
Jak można zdobyć Hongmoon coins?
Jakie są dobre gemy dla assasyna?

1. tylko kostiumy ze sklepu mozna rozwalic i to zdobyć

2. tokeny (skrzynki, daily spin), sellać golda w grze pod cttrl+c

3. biały [attack power]/czerwony/filetowy hexagonal

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Na oficjalnym forum mi nie odpisali, to może tutaj spróbuję.

Grał ktoś na koreańskiej/rosyjskiej wersji i może mi odpowiedzieć na te pytania:
Co dają rangi w danej Frakcji oprócz "fejmu", jest z nich jakikolwiek benefit?
Kim jest Faction Leader i jak nim zostać? Czy może to kontent którego doczekamy się w 22 wieku?
Czy to prawda, że jeżeli nie ulepszymy broni do pIrata, a wejdzie 50lvl cap ulepszenie broni będzie kosztować tony złota więcej?
Update 2 marca wprowadza Naryu Labirynt, normalnie można tam było wydropić legendarną broń, mam rozumieć, że na klientach EU zostało to usunięte i będą tam jedynie matsy?
Co będzie na piętrach 8.1, 8.2, 8.3 jeśli chodzi o gear? Wejdą jakieś nowe bopae?

Opublikowano

Okej, potrzebuję pomocy specjalisty od craftowania. Aktualnie zajmuję się wytwarzaniem Moonwater Transformation Stone i jest to aktualnie mało opłacalne - ledwo wychodzę 4 golda na plus za 24 godziny craftu. Nie mam aktualnie pojęcia co warto craftować. Soulstone idzie w dół, Moonwater również.
Cóż mam uczynić? 

maybenow.png

Opublikowano

Siema, mam ważne pytania, otóż zaczynam dopiero grę także,

1.Postać: Zastanawiałem się nad Blade Masterem oraz Destroyerem. Moglibyście mi napisać różnicę między dwoma postaciami oraz która pod względem pvp/pve będzie najlepsza? Chodzi mi tutaj o radość z gry. Będę grał ze znajomym jeśli ma to jakiś wpływ na wybór postaci.

2.Serwer(Europa oczywiście): Czy ma to jakieś znaczenie? Na którym serwerze jest najwięcej ludzi (polaków)?

3.Skille: Z tego co już tutaj przeczytałem, to skille można rozdawać od 15 lvla oraz można je bez żadnych kosztów resetować?

4.Czy macie jakiś protip dla początkujących w tą grę?

Dzięki! :)

Opublikowano

1.Postać: Zastanawiałem się nad Blade Masterem oraz Destroyerem. Moglibyście mi napisać różnicę między dwoma postaciami oraz która pod względem pvp/pve będzie najlepsza? Chodzi mi tutaj o radość z gry. Będę grał ze znajomym jeśli ma to jakiś wpływ na wybór postaci.

2.Serwer(Europa oczywiście): Czy ma to jakieś znaczenie? Na którym serwerze jest najwięcej ludzi (polaków)?

3.Skille: Z tego co już tutaj przeczytałem, to skille można rozdawać od 15 lvla oraz można je bez żadnych kosztów resetować?

1. Destroyer to fajna klasa do PvE, w PvP może ci się niestety szybko znudzić. Blade Master - PvP ma fajne jak dostaniemy content na 50 lvl ( na ten moment 45 lvl max ), a PvE ma fajne teraz. Ogólnie postać mocna, ale wymaga nieco skilla, w odróżnieniu od Destroyera ;)

2. Najwięcej polaków? Windrest i tam polecam ci grać, bo nie ma już kolejek, a party znajdziesz w sekundę.

3. Dokładnie tak, ale od 15 lvla dostajesz punkty, lecz rozdawać będziesz mógł dopiero około 18 lvla kiedy skończysz questa o 4 mistrzach.

4. Po prostu graj i szybko ogarnij gathering i craft ( najlepiej na ten moment Gathering : Tree Fellers i Green Thumbs Crafting : Soul Wardens oraz Merry Potters, największy hajs z tego, ale możesz zamiast Green Thumbs wziąć również Trapper's Alliance, żeby wytwarzać najlepsze Soul Shieldy do ulepszania w grze. )

Opublikowano

1.Szczerze sam nie wiem bo nie gralem zadna z tych postaci ale chyba Blade Master PVP a Destroyer PVE.

2. Jaki serwer wybierzesz zalezy tylko od ciebie. Na kazdym znajdziesz jakis polski klan ja osobiscie gram i polecam Windrest

3. Tak po wykonaniu pewnej misji (dostepna od 15 poziomu) bedziesz mogl dodawac punkty w skille i mozesz je resetowac dowolnie klikajac PPM

4. Oszczedzaj unsealing charmy i klucze :p

Opublikowano

1. Destroyer to fajna klasa do PvE, w PvP może ci się niestety szybko znudzić. Blade Master - PvP ma fajne jak dostaniemy content na 50 lvl ( na ten moment 45 lvl max ), a PvE ma fajne teraz. Ogólnie postać mocna, ale wymaga nieco skilla, w odróżnieniu od Destroyera ;)

2. Najwięcej polaków? Windrest i tam polecam ci grać, bo nie ma już kolejek, a party znajdziesz w sekundę.

3. Dokładnie tak, ale od 15 lvla dostajesz punkty, lecz rozdawać będziesz mógł dopiero około 18 lvla kiedy skończysz questa o 4 mistrzach.

4. Po prostu graj i szybko ogarnij gathering i craft ( najlepiej na ten moment Gathering : Tree Fellers i Green Thumbs Crafting : Soul Wardens oraz Merry Potters, największy hajs z tego, ale możesz zamiast Green Thumbs wziąć również Trapper's Alliance, żeby wytwarzać najlepsze Soul Shieldy do ulepszania w grze. )

Ok powiedzmy, że wezmę Blade Mastera czy będą wtedy problemy w PVE? Chodzi mi o robienie dungów itp.

Opublikowano

Mi dropla za 7x nie ma wymagań

Czym najlepiej ulepszać broń i biżuterie na 26 lvlu :)?

W sensie najtaniej i najefektywniej?

Kamieniami z misji praktycznie 0 kosztów i dobrze ulepsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...