Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania & Odpowiedzi

Miki349

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 pytania,dopiero dzisiaj pobrałem grę

1.Opłaca się tutaj robić poboczne questy?

2.(Nie znam dokładnie nazw serwerów)Czy jeśli na serwerze "x" mam postać o nicku x123,to na serwerze "y" nie moge już mieć nicku x123?(chodzi o to czy 1 nick można używać na każdym serwerze czy tylko 1)

1. Tak, najlepsza forma zdobywania doświadczenia.

2. Nie możesz mieć 2 postaci o tym samym nicku nie zależnie od serwera.

没我爱

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardziej laguje w oknie, czy na full screenie? Bo słyszałam, że w oknie (o dziwo) lepiej.

Nie ma różnicy, na fb mi odpisali z teamu że "We're aware that after entering your PIN the character selection may be delayed for a very long time. We're investigating."

Opublikowano

A gdzie jest napisane w jakiej kolejności mam rozdawać pierwszy, a który drugi skill  , bo jestem ślepy i nie widzę . :D

jeśli nie masz maksymalnego poziomu to rozdawaj tak jak chcesz, wystarczy że poczytasz co robi dane ulepszenie skilla i już będziesz wiedział co na pewno wykorzystasz na PvE. W pobliżu maksymalnego lvla już masz wymaksowane większość ważnych skilli więc wtedy możesz myśleć o resecie i leceniu z buildem.

Ja mam natomiast pytanie o Soul Shieldy, jakie warto nosić? Opłaca się kompletować coś lepszego przed max lvlem ? Mam prawie 39 i myślę nad Sacrifice z dungeona na 36lv (mam już 3 elementy) jednak nie wiem czy to nie strata czasu

Opublikowano

Skąd wezmę soulstone, potrzebne do craftu moonwater transformation stone?

Daily frakcji w Misty Woods i Hogshead Pastures oraz Daily w Tomb of the Exiles.

没我爱

Opublikowano

Dużo się tego dostaje? Bo po cenach, sugeruję że nie

Daily w Hogshead dostajesz jakieś 3 łącznie, w Misty Wood zależy ponieważ masz do wyboru między ''pewniakiem'' 2-4 za misje albo losową ilością z torebeczki ale tam jakoś się dostaje łącznie ~15 o ile dobrze pamiętam. Z daily Tomb of the Exiles dostajesz 2-3.

没我爱

Opublikowano

Jak uruchomić misję The Road to Darkness ? mam 45lvl i nie mogę tej misji włączyć :/

Czekasz do 10 Lutego, już skończyłeś całą dostępną główną ścieżkę fabularną.

没我爱

Opublikowano

czy po zmianie wyglądu broni przed ewolucja na poziom 20, powiedzmy ze zmienilem na 10, po ewolucji zostanie wyglad ktory zmienilem czy ten na ktory bron ewoluowala?

Opublikowano

czy po zmianie wyglądu broni przed ewolucja na poziom 20, powiedzmy ze zmienilem na 10, po ewolucji zostanie wyglad ktory zmienilem czy ten na ktory bron ewoluowala?

Ten na który zmieniłeś.

没我爱

Opublikowano

a mogę to jakoś cofnąć tak żeby zmieniało się na te na które się ewoluuje? i jeszcze mam pytanie czy na arenach kazdy ma wyrownane szanse w sensie tak jakby eq

Opublikowano

a mogę to jakoś cofnąć tak żeby zmieniało się na te na które się ewoluuje? i jeszcze mam pytanie czy na arenach kazdy ma wyrownane szanse w sensie tak jakby eq

Tak jak klikniesz SHIFT i na broń wyskoczy ci okienko, wybierz trzecią opcje u góry tam będziesz miał pokazaną broń i 2 opcje do wyboru wystarczy, że odznaczysz opcje bodajże ''Remove Appearance'' i zatwierdzisz. Tak w PvP wszyscy są wyrównani jeśli chodzi o EQ.

没我爱

Opublikowano

Witam mam pewien problem,nie wiedzieć czemu dzisiaj do zalogowania gra poprosiła mnie o kod z e-maila i dziwnym sposobem straciłem dostęp do e-maila powiązanego z kontem co mogę zrobić?

Spróbuj odzyskać dostęp do E-mail, jeśli nie dasz rady napisz do supportu. 

没我爱

Opublikowano

Chyba coś około 35, ale z tego co pamiętam musisz najpierw wykonać questy w Bindeye Bazaar.

Nie wiem czy o ten sam daily quest nam chodziło :p To prawda, w Bindeye Bazaar dostaje się daili questa, ale mi chodziło o daily który polega na przejściu Tomb Of The Elixes ( o którym wspomniałeś przedtem )

Opublikowano

Nie wiem czy o ten sam daily quest nam chodziło :p To prawda, w Bindeye Bazaar dostaje się daili questa, ale mi chodziło o daily który polega na przejściu Tomb Of The Elixes ( o którym wspomniałeś przedtem )

Nie mówię od daily z Blindeye Bazaar tylko właśnie o daily z Tomb of the Exile, który nazywa się Into the Tomb, jeśli dobrze pamiętam by go odblokować musisz wykonać Questy w Blindeye Bazaar (poboczne/główne).

没我爱

Opublikowano

Nie mówię od daily z Blindeye Bazaar tylko właśnie o daily z Tomb of the Exile, który nazywa się Into the Tomb, jeśli dobrze pamiętam by go odblokować musisz wykonać Questy w Blindeye Bazaar (poboczne/główne).

Zrobiłem tam wszystkie, sprawdziłem wszystkie notice board w Cinderlands i nie mam tego questa.'

@edi

Trzeba zrobić questa w Yehara Mirage o nazwie ''Lost my company'' :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...