Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania & Odpowiedzi

Miki349

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobić z viridian valor stone?

Gdzie moge go wydać albo u kogo?

Jaką profesje wybrać dla assasina?

1. Jeśli nie potrzebujesz go już to sprzedaj, ale jest on potrzebny ulepszania broni/akcesoriów na niskim poziomie. Więc jeśli masz niski poziom i jeszcze on nie był ci potrzebny to dopiero będzie.

2. Jak powiedziałem jest on do ulepszania.

3. Nie zależnie od klasy możesz wybrać jaką chcesz profesje to w żadnym stopniu nie wpływa na grę. Polecam Meery Potters + Soul Wardens jako rzemiosło, a jako zbieractwo Green Thumbs + The Tree Fellers.

没我爱

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawa wygląda tak, grałem summonerem ( Pierwsza postać, pierwsza godzina - 12 poziom ) I wydałem około 20 kluczy na te skrzynki z bronia aby dropnąć ta broń od bossa. ( Jeżeli troche to nie jasne to chodzi mi o to że potrzebuje różdzki od Bossa aby ulepszyć moją aktualną na stage 6) no także wydałęm 20 kluczy i się zdenerwowałem i mam dość tej postaci xD( Wiem glupia logika ale co zrobic :P )
No teraz mysle kim nowym zagrac, jakies propozycje :P?

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, grałem summonerem ( Pierwsza postać, pierwsza godzina - 12 poziom ) I wydałem około 20 kluczy na te skrzynki z bronia aby dropnąć ta broń od bossa. ( Jeżeli troche to nie jasne to chodzi mi o to że potrzebuje różdzki od Bossa aby ulepszyć moją aktualną na stage 6) no także wydałęm 20 kluczy i się zdenerwowałem i mam dość tej postaci xD( Wiem glupia logika ale co zrobic :P )

Jak tak szybko będziesz rezygnował, to nigdy nie dobijesz 45 :p

Opublikowano

Jakie misje robić na 45lvl ? bo dobiłem ten 45lvl i nei wiem co robić :P

Dokończ główną ścieżkę fabularną, rób poboczne a jak wszystko zrobisz to twój plan dnia będzie wyglądał tak:

Daily z 4 głównych dungeonów (te niebieskie na 45lvl)

Daily z Supply Chain + Daily z E. Supply Chain

Daily z Tomb of the Exiles

Daily Frakcji w Misty Woods i Hogshead

Daily PvP

Do tego wszystkie daily z Misty Woods, możesz do tego dodać Daily z Orchard of Souls jeśli ci się chce.

没我爱

Opublikowano

Powtarzam, posłuchałem się rady @Sinlay i grałem dalej, po 48 kluczach nadal bez różdżki i mam dość. Co polecacie panowie :)

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Dokończ główną ścieżkę fabularną, rób poboczne a jak wszystko zrobisz to twój plan dnia będzie wyglądał tak:

Daily PvP

Do tego wszystkie daily z Misty Woods, możesz do tego dodać Daily z Orchard of Souls jeśli ci się chce.

A powiedz mi Daily z dungeonów mogę odebrać w cross-server-dangeon (chodzi mi o tą małą mapkę przed wejściem do dangeonu

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

A powiedz mi Daily z dungeonów mogę odebrać w cross-server-dangeon (chodzi mi o tą małą mapkę przed wejściem do dangeonu

Tak, możesz tam brać daily. Twój priorytet to daily z Supply Chain i Frakcji, te polecam robić zawsze. Jeśli na resztę nie będziesz miał czasu to spokojnie jednak dają one dużo kasy.

没我爱

Opublikowano

Daily PvP

Co to jest ?

Opublikowano

Co to jest ?

Daily z Tomb of the Exiles jest to dzienne zadanie z tego Dungeonu, Daily z Blackram Supply Chain również jest dziennym zdaniem z tego dungeonu, oba są fioletowe więc to są te ''cięższe''. Daily z E. Fleet Supply Chain jest to kilka zdań dzinnych które wypełnia się w 24 osobowym-otwartym dungeonie, który nie jest w Dungon Finderze ponieważ jest to otwarty dungeon który w sobie mieści 24 osoby. Czyli możesz pójść tam sam i po prostu będziesz tam z 23 innymi osobami z serwera. Zadania te odbierzesz w Blackram Shipyard a dokładnie w Wayfarer's Wharf.

没我爱

Opublikowano

Daily z Tomb of the Exiles jest to dzienne zadanie z tego Dungeonu, Daily z Blackram Supply Chain również jest dziennym zdaniem z tego dungeonu, oba są fioletowe więc to są te ''cięższe''. Daily z E. Fleet Supply Chain jest to kilka zdań dzinnych które wypełnia się w 24 osobowym-otwartym dungeonie, który nie jest w Dungon Finderze ponieważ jest to otwarty dungeon który w sobie mieści 24 osoby. Czyli możesz pójść tam sam i po prostu będziesz tam z 23 innymi osobami z serwera. Zadania te odbierzesz w Blackram Shipyard a dokładnie w Wayfarer's Wharf.

Nie mogę znaleźć tego miejsca Wayfarer's Wharf.

Opublikowano

byłem w tych miejscach a nie odblokowały mi się teleporty oraz misje :/

To rób dalej misje aż ci się wszystko odblokuje, pójdź tam jeszcze raz to teleport ci się na pewno już odblokuje.

没我爱

Opublikowano

Czemu nie mogę wybrać żadnej zakładki ani nic wyszukać w marketplace? 1 raz z tego korzystam i nie działa.

Włącz i wyłącz grę.

没我爱

Opublikowano

Dla czego nie mogę wejść na Supply Chain ? z cross servera ? 

Zapewne nie wykonałeś misji z aktu 3, chapter 13.

igNMhIy.png

Opublikowano

Skąd wziąć stroje dla kota? Ludzie mają różne czapki dla kotów itp.

Zdobywasz je robią różne dungeony czy z Wheel of Fate itp. musisz przeczytać na necie bo tego jest dużo więc ciężko mi powiedzieć, możesz też je kupić za NCoin

没我爱

Opublikowano

Nie można wykonywać questów poprzez cross-server dungeony? W takim razie jak mam je wykonać sam? To niemożliwe, a ludzi na serwerze nie ma, choćbyś się uparł i czekał 2h na party.

@Luxorris

Masz rację, wystarczyło zabić kilka słabszych mobków i pogadać z facetem.
Byłem taki zdesperowany ponieważ wcześniej robiłem ten dungeon 15 razy w poszukiwaniu broni, żeby ulepszyć swoją i wiedziałem, że samemu nie podołam.

Opublikowano

Nie można wykonywać questów poprzez cross-server dungeony? W takim razie jak mam je wykonać sam? To niemożliwe, a ludzi na serwerze nie ma, choćbyś się uparł i czekał 2h na party.

O jakie Questy ci chodzi? Po przez cross-server dungeon możesz wykonać każdego Questa związanego z dungeonem, chyba że główna ścieżka fabularna prowadzi cię do dungeonu wtedy robisz go sam jednak polega to tylko na rozmawianiu w środku i zabiciu kilku pobocznych mobów (nie zawsze tak jest ale w większości przypadków). Jednego czy dwóch dungeonów nie możesz tylko wykonać po przez Cross-Server i chyba jest to błąd. Do innych misji nie potrzebujesz party bo są proste. Jak coś jest niemożliwe skoro 80% graczy całą grę przeszła solo i nikt nie miał problemu.

没我爱

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...