Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania & Odpowiedzi

Miki349

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje możliwość przenoszenia postaci na inny serwer ? chodzi mi jedynie o serwery EU.

Nie, na razie nie ma takiej możliwości.

没我爱

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy istnieje jakiś zarobek na 31lvl?Bo nw, czy zatrzymać się na tym lvl, czy expić i potem na 45 coś ogarniać z zarobkiem :) .

Expić dalej i zacząć zarabiać na 45lvl, zarobisz dużo na daily i na lootcie z dungeonów jeśli znasz ceny. Głównie chodzi mi o Moonwater Tear i Poharan's Perfume.

没我爱

Opublikowano

Ile dostaje się pieniążków na 45 lvlu z dziennych? 

Osobiście nie sprawdzałem nigdy ale na Reddicie ludzie pisali, że jest to ok. 8 golda nie licząc opcjonalnego lootu z dungeonów. 

@Edit poinformuje dokładnie jak skończę wszystkie dzisiejsze daily.

没我爱

Opublikowano

Osobiście nie sprawdzałem nigdy ale na Reddicie ludzie pisali, że jest to ok. 8 golda nie licząc opcjonalnego lootu z dungeonów. 

@Edit poinformuje dokładnie jak skończę wszystkie dzisiejsze daily.

A dużo tych daily jest? I mocno rozsypane po krainach? 

Opublikowano

A dużo tych daily jest? I mocno rozsypane po krainach? 

Wszystkie daily robisz w Moonwater Plains, 5 w dungeonach więc robisz je przez Cross-server dungeon finder, 6 robisz w E. Fleet Supply Chain, 2 Daily frakcji w Hogshead, 5 Daily frakcji w Misty Woods (6 jeśli liczyć Blackwryna, ale go nie robisz, zobaczysz czemu), 8 Daily w Misty Woods, 3 Daily w Orchard of Soul oraz 5 daily PvP do tego i jeszcze możesz kilka daily wykonać zanim będzie limit jednak ja już ich nie robię bo mi się nie chce. Jak widać tego trochę jest ale robisz wszystko na 3 mapach.

@Edit A i jeszcze jeden z Tomb of the Exiles bo się Soulstony dostaje.

没我爱

Opublikowano

Wszystkie daily robisz w Moonwater Plains, 5 w dungeonach więc robisz je przez Cross-server dungeon finder, 6 robisz w E. Fleet Supply Chain, 2 Daily frakcji w Hogshead, 5 Daily frakcji w Misty Woods (6 jeśli liczyć Blackwryna, ale go nie robisz, zobaczysz czemu), 8 Daily w Misty Woods, 3 Daily w Orchard of Soul oraz 5 daily PvP do tego i jeszcze możesz kilka daily wykonać zanim będzie limit jednak ja już ich nie robię bo mi się nie chce. Jak widać tego trochę jest ale robisz wszystko na 3 mapach.

@Edit A i jeszcze jeden z Tomb of the Exiles bo się Soulstony dostaje.

Olaboga, toż tego jest mnóstwo. Cały dzień pewnie schodzi. :OO

Opublikowano

Skąd wziasc Serpent Calling Bell ? :D

Wypada z potworków w całym Cinderlands, możesz też go wyrobić jako Merry Potter ew. kupić od graczy w Marketplace.

没我爱

Opublikowano

Wypada z potworków w całym Cinderlands, możesz też go wyrobić jako Merry Potter ew. kupić od graczy w Marketplace.

A skąd mogę wziąć te kamyczki co dodają bonusy pod bronią? :D

Opublikowano

A skąd mogę wziąć te kamyczki co dodają bonusy pod bronią? :D

Transmute albo kupić od graczy, możesz jeszcze iść do Pondskip Vale i spróbować z bossa coś wydropić (zawsze dropi skrzynkę ale gem losowy no i zawsze klucz potrzebny).

没我爱

Opublikowano

Co gra oferuje teraz na maksymalnym levelu, oraz co będzie oferować(na obecną chwile na innych serwerach typu ruskie/koreański ) ? :)

Opublikowano

Co gra oferuje teraz na maksymalnym levelu, oraz co będzie oferować(na obecną chwile na innych serwerach typu ruskie/koreański ) ? :)

Ruski ''serwer'' to priv i tam gra nic nie oferuje. Gra na razie nie ma dużo do zaoferowania jeśli chodzi o naszą wersje, po wbiciu 45lvl gra opiera się na robieniu Daily i PvP, które jest głównym trzonem tej gry. Co o content to nie ma się martwić, będzie wprowadzany stopniowo a twórcy mają rok - dwa zapewnionych up datów. O ile gra w PvE nie oferuje dużo i jest to content casualowy to jednak można się świetnie bawić oraz nie jest tak bardzo zły jeśli chodzi o jakość. Nowe klasy jeszcze dojdą, więcej lvl, Mushin's Tower więc będzie co robić przez dłuższy okres czasu.

没我爱

Opublikowano

Da rade samemu przejść Dungeon ,- Blackram Narrows :? Gram summonerem 21 poziom i temu bossowi zostaje zawsze +- 10k :s Jest jakiś sposób na niego :?

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Da rade samemu przejść Dungeon ,- Blackram Narrows :? Gram summonerem 21 poziom i temu bossowi zostaje zawsze +- 10k :s Jest jakiś sposób na niego :?

Ziomeczku, on jest 6 osobowy, szkoda czasu na zabawę :P F7 -> Cross Server Dungeon i znajdzie Ci całe party w kilka sekund. A jeśli już chcesz samemu - sposób jest taki żebyś więcej unikał i kiteował niż bił, dłużej zajmie ale nie zginiesz.

Opublikowano

Do którego lv  nosić i na co zmienić stalker shoul shieldy?

Na 20 zmień na ten z Jadestone Village za Viridian Valor Stone, następnie za Cinderlands Valor Stone w Yehara's Mirage bądź na ten z Pinchy Wheel of Fate, który bardziej polecam. Następnie albo ten z Tomb of the Exiles albo Lycandi Wheel of Fate. Później zmieniasz na ten na 40(?) poziom za Moonwater Valor Stone jeśli masz ten z Tomb of the Exiles to nic nie zmieniasz aż do 45lvl. Na 45lvl idziesz farmić ten z Misty Woods za tokeny a później ten z Supply Chain.

没我爱

Opublikowano

Czy ten build do PvP dla BM (Yun) jest dobry? Jeżeli nie to jakim warto się sugerować? Dodam, że celuję tylko i wyłącznie w PvP.

maybenow.png

Opublikowano

Czy ten build do PvP dla BM (Yun) jest dobry? Jeżeli nie to jakim warto się sugerować? Dodam, że celuję tylko i wyłącznie w PvP.

Tak jest dobry, szczerze BM są bardzo popularni na PvP w KR jednak u nas dostają trochę po dupie ze względu, że nie mamy jeszcze 50lvl i Legendary Skills a balans jest ustawiony właśnie pod to jednak z tym bulidem zdziałasz coś na 100%.

没我爱

Opublikowano

Kolejne pytanie, czy w jakiś sposób można resetować punkty umiejętności? Oraz który z Soul Shield jest aktualnie najlepszy pod pvp dla BM?

maybenow.png

Opublikowano

Kolejne pytanie, czy w jakiś sposób można resetować punkty umiejętności? Oraz który z Soul Shield jest aktualnie najlepszy pod pvp dla BM?

Po prostu klikasz na skill prawym przyciskiem myszy. Co do soul shieldów na pvp, to po co ci one, skoro pvp odbywają się na arenie, gdzie każdy ma podstawowe statystyki.

Opublikowano

@Sinlay
Rozumiem, tego nie wiedziałem, ale o ile dobrze pamiętam można również spokojnie robić PvP poza areną.

maybenow.png

Opublikowano

@Sinlay

Rozumiem, tego nie wiedziałem, ale o ile dobrze pamiętam można również spokojnie robić PvP poza areną.

Tak, ale jak dla mnie to trochę bez sensu. Poza areną możesz rozwalić przeciwnika na jedno kombo, więc co to za zabawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...