Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harvettia [Dedyk] [Easy/Medium]

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czas przeszły :D

Teraz sobie pomysl co bd w Poniedziałek Rano :D

nie wiem, ja idę do roboty ;)

nie wszyscy mają ferie.

alę myślę, że tak z 400-600 graczy będzie codziennie ;)

Opublikowano

nie wiem, ja idę do roboty ;)

nie wszyscy mają ferie.

alę myślę, że tak z 400-600 graczy będzie codziennie ;)

jak tak te przerwy jak teraz beda robili to pozdro :) 

dzisiaj wylaczyli do rana ...

a nie lepiej na testowym ? i wprowadzic to ?

a tak apropo to drop tych kawalkow uzbrojenia jest masakryczny (5 z dropu) 3 z loterii

brak bojowego w dropie z metkow

nie da sie wkladac kd do fms

wieksze spoty na mapie 85 by sie przydaly

te losy powinno sie szybciej robic ;/

pieczec dragora (z dropu) jest bugnieta

Opublikowano

To co widzimy sie dopiero jutro rano?!?! jeszcze by pogral

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

A więc czas na podsumowanie po kilkunastu godzinach. Pomimo, że serwer zawiera znaczną ilość błędów ( które pewnie zostaną wyeliminowane) kilka bugów, chwilowe niestabilności, serwer jest mega kozacki. Moim zdaniem warto na nim zagrać, wiele graczy narzeka, że nie da się expić bo słabo leci albo za dużo biją moby... Kwestia czasu, exp leci przyjemnie, przynajmniej serwer nie zapowiada się na tydzień tylko nieco dłużej i to się ceni.

Administracja cały czas pracuje nad serwerem, ulepsza go i przede wszystkim kontaktuje się z graczami a to jest bardzo ważne.

Zapraszamy do gry, osób ciągle przybywa ! :)

Opublikowano

Warto poczekać na taki serwer. Czekałem na niego tydzień i wole poczekać jeszcze ten 1 dzień żeby wszystko dopracowali . Polecam bo kozak serwer :)

Opublikowano

Już online  :D

Dlaczego mi pisze że nie mam przepustki na smoka jak mam i robimy pt i pisze że nie mam przepustki do komnaty smoka ogarnijcie to bo skąd perły brać ?

Opublikowano

chcemy żeby jutrzejszy dzien był stabilny.

cos wam nie pyklo  jest bug na sm i zniknol biolog

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Nieźle z tymi sm poszliśmy po całości jakby tak cały dzień to 20 k sm  :D za free 

jeśli cofka będzie to ludzie oszaleją ;D

moim zdaniem wystarczyłoby usunąć sm co ludzie mają w IS, a to co kupili im zostawić oraz dodać trochę lepsze kostiumy do IS'u i jakieś nowe itemy, a cofki nie robić to by nie było aż takiego płaczu ;)

Opublikowano

jeśli cofka będzie to ludzie oszaleją ;D

moim zdaniem wystarczyłoby usunąć sm co ludzie mają w IS, a to co kupili im zostawić oraz dodać trochę lepsze kostiumy do IS'u i jakieś nowe itemy, a cofki nie robić to by nie było aż takiego płaczu ;)

Ciekawe jak teraz Administracja się wytłumaczy z tego co się stało będzie lincz na Adminach Koval uciekaj bo cię zlinczują  :D

Opublikowano

A ta żółć na przeklętych leci jak krew z nosa. Ponad pół godziny bicia i zaledwie 6 miałem ;/ Bug na Sm też odstrasza. Wszedłem na serwer, kliknąłem na los na loterię, dostałem 140 Sm. Myślałem, że to fart, ale z każdego kolejnego losu to samo. Pomyślałem, że Is jest drogi, a tu za kupon 140 mogłem kupić całego Is-a :D Masakra ...

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

Nie będzie żadnej cofki.

Cofka aby z isem bedzie

No i gitara. To starajcie się :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...