Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harvettia [Dedyk] [Easy/Medium]

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś będzie aktualizacja  z poprawkami :)

Aktualizacja owszem była.

Niestety błędy są nadal(patrz forum serwera).

Proponuję zrobić dłuższą przerwę i przed wprowadzeniem jakichkolwiek zmian sprawdzić czy dodajecie,zmieniacie na lepsze.

Do tej pory po każdej aktualizacji wynikają nowe błędy/problemy.

Niestety to wielu już zniechęciło do gry i z pewnością nie przyciągnie nowych graczy.

Powadzenia!

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Harvettia. hejtuje bo jest taka prawda , ale widac ze cos tam robicie ale nie do końca wam to wychodzi. W sobotę zajrzę i ocenie go

Opublikowano

Proszę administrację aby nie robiła przerw technicznych, w celu "naprawy" bugów, gdyż powoduje ona jeszcze więcej bugów.

A tak serio droga administracjo zrób przerwę 24h, weź kartkę i długopis spisz sobie wszystkie bugi i je naprawiaj, przerwy 30min, wnoszą tylko więcej bugów.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Dawałem chyba 3 szanse Kovalowi, tym razem się już zawiodłem.

Wypisywałem Ci wszystkie bugi, pisałeś, że też jesteś człowiekiem - ja do Ciebie nic nie mam, wydajesz się w porządku.

Ale jak wczoraj wszedłem sobie na DT, jeszcze nie prywatne, byłem sam - SZOK. Myślę sobie, będzie fajnie, drop jakiś bogaty może poleci. Najpierw na mapce spędziłem jakieś 10 min, żeby zinke wydropić, a później klucz, hmm po 9 spotach poleciał :)

No i jest upragniony riper, ubijam ripera i pokazuje się informacja - za 10 sek zostaniesz przeniesiony, coś tam, coś tam..

Dopiero po 4 sek wyleciał drop z ripera i zdążyłem podnieść aż 3 rzeczy, perłę, dłoń i szkate z yangami. 

Przeniosło mnie na rzekomo piętro z nieb. śmiercią, która i tak się nie zrespiła. 

To wszystko na temat tego serwera, więcej tam nie wejdę. Klient w koszu. Perf EQ na bodego jak ktoś chce to PW.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Startuje masa serwerów ale ten najbardziej mnie zadziwia i nwm co o nim myśleć np serwer w 70% mi się podoba niektóre fragmenty tego serwera mi nie pasują ale pomijając. I jak widze ten serwer ma zajebistą reklame nwm czy to przypadek,zbieg okoliczności ale co włączam yt widze nowe serie z tego serwera znanych youtuberów wystarczy wpisać w yt Hervettia i jest masa zapowiedzi i nowych serii nawet znanych youtuberów / chyba jeszcze nawet była reklama na metin2mod i na wiele wiele innych i tutaj pytanie dlaczego gra tutaj tak mało ludzi... ? 450 to jest max mam dylemat od 2 dni szukam serwa i bardzo chętnie bym na nim zagrał ale ilość graczy mnie nie zadawala ;/ 

Opublikowano

osób max 500 takto serwer fajny ale tyle graczy ;/ 

Jakby bugów nie było to by gracze byli :P

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

osób max 500 takto serwer fajny ale tyle graczy ;/ 

Noi co ze 500 graczy xD To malo?

Wyobraz sobie 500 typa przed sobą,widzisz jaki to tłum? xD

Nie pierdolcie ze ciezko albo ze jest kilka bugów trzeba napierdalac a administracja wkoncu ogarnie!

Serwer polecam spoko sie gra całkiem

Opublikowano

Noi co ze 500 graczy xD To malo?

Wyobraz sobie 500 typa przed sobą,widzisz jaki to tłum? xD

Nie pierdolcie ze ciezko albo ze jest kilka bugów trzeba napierdalac a administracja wkoncu ogarnie!

Serwer polecam spoko sie gra całkiem

PO 1 500 osob to mało wlicz sobie w  to buff'y/shopy/dropki i wiele innych a po 2 przeciez 500 osób jest jednoznaczne z tym,że gracze odchodzą a nie przybywają ale ogólnie serwer fajny dla mnie musi być ok 900 osob,żeby serwer miał jakiś polot 

Opublikowano

PO 1 500 osob to mało wlicz sobie w  to buff'y/shopy/dropki i wiele innych a po 2 przeciez 500 osób jest jednoznaczne z tym,że gracze odchodzą a nie przybywają ale ogólnie serwer fajny dla mnie musi być ok 900 osob,żeby serwer miał jakiś polot 

jeszcze będzie z 1k osób ;D

bugów powoli coraz mniej, a jak znikną to graczy zapewne przybędzie :)

Opublikowano

Riper mi sie 8 raz nie pojawia xD magiczne to DT xddd

wczoraj byłem kilka razy na DT i riper się pojawia, tylko że po ubiciu go nie ma śmiercie ;l

Opublikowano

Co jest z serwem, czy tylko mi dziala ch1/ch3? Bo na ch2/ch3 jest blad

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

serwer nie jest zly, chociaz mogliby zwiekszyc drop z bossow lub dac ich szybki resp albo wiecej na mapie

nie zgodze sie co do ,,nie jest zly" 

zbugowane dt przenosi/nie przenosi, z mapki cofa na pieczecie i nie da sie ich otwierac ponownie kamieniami, bos sie pojawia lub nie .. itd. (jest tego wiecej)

zje*ane tekstury na dungeonach (zatrzymuje) pojawia sie wiecej ,,wszystkiego" niz to powinno byc (tylko nie w przypadku bosa lub ulepek oczywiscie)

przykladem sa bramy piekiel gdzie przy kazdej bramie znajduje sie kolejna (sa 2 bramy w jednym)

dung 105 (odpuszczam sobie robienie go) 30min (minimalnie) a tekstury zatrzymuja wszedzie..

na zrobienie samego miecza i zbr (na 90lvl ,,L") wywalilem po 50+ ulepek z ,,bosow" ktorych teraz nie idzie spotkac a nawet jak sie spotka to ksuja .. (z bosa leci 1 lub 2 ulepki)

nie bedzie wiecej respow/ szybszego respu lub alternatywnego miejsca dropu ulepek poniewaz (cytuje) ,,bedzie za latwo" , ,,na ulepkach mozna ladnie zarobic i dodanie ich zepsuje serwer" , ,,jest dobrze tak jak jest"

gdyby wyeliminowali bledy i ,,zrobili by cos z tymi ulepkami"to by sie gralo fajnie ale.. bez is jest sie tutaj nikim..

100zl przelewem zeby zaistniec na tym serwie (runy pierscienie kostiumy fryzurki) w IS jest wszystko czego nie da sie zdobyc w grze .. i sa klasowe itemki jak pierscienie +20 % odp na woj/sura itd. 

zeby mi ktos nie napisal ze za HP mozna kupic runy do peta .. runy do peta od uriela daja 50% tego co mozna kupic w is (runa z is na ludzi daje 20% a za HP od uriela daje 10%) i tak jest z kazda inna runa

podliczajac IS i gracza bez is (is ma 40%wiecej na ludzi, +20% wiecej odp na klasy, 10% wiecej hp, +45%obrazen) wydaje mi sie ze to lekka przesada..

powodzenia dla tych ktorzy chca/graja tutaj ja nie mam czasu na serwer gdzie IS daje wielka przewage i zeby zrobic eq napie**** sie bosy 24/7 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...