Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harvettia [Dedyk] [Easy/Medium]

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No no no ... :) powiem szczerze ze bardzo fajny serwer. Taki jest idealny jest tam moze kilka małych bugów do naprawy ale widze ze administracja sie interesuje serwerem wiec nie bedzie z tym raczej problemow :) na pewno zostane na nim dluzej , nie gra tu 2000 osób ale mam nadzieje ze z czasem bedzie wiecej bo warto po za tym widzialem ze nawet youtuber nagrywa ktory ma 30tyś subów takze na pewno sie rozkreci. Wszystkich serdecznie zapraszam tak jak mówiłem bo warto ! POLECAM W 100% 
Pozdrawiam Sanek.

Opublikowano

Serwer dno, nie polecam. Taką szanse zjebać. :x

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Dlaczego w rubryce gdzie się wpisuje login jest litera a a tam gdzie hasło jest gwiazdka ?

Dlaczego jak wybiera się channel gry to ch1 i ch2 się świeci a ch3 i ch4 nie świeci ?

Dlaczego nie można zapisywać passów do gry ?

I dlaczego za każdym razem jak uruchamiam patchera to wszystko trzeba ustawiać w confing ?

Napraw to 

Opublikowano

Dlaczego w rubryce gdzie się wpisuje login jest litera a a tam gdzie hasło jest gwiazdka ?

Dlaczego jak wybiera się channel gry to ch1 i ch2 się świeci a ch3 i ch4 nie świeci ?

Dlaczego nie można zapisywać passów do gry ?

I dlaczego za każdym razem jak uruchamiam patchera to wszystko trzeba ustawiać w confing ?

Napraw to 

pracujemy nad klientem spokojnie.

Opublikowano

pracujemy nad klientem spokojnie.

Ja wszystko rozumiem popsuło się tak ?  ok nic do ciebie nie mam normalna rzecz to po co są w ogóle beta-testy ? co ludzie robią na serwerze podczas bety ? bawią się biją się itp w ogóle nie sprawdzają serwera czy są jakieś bugi a potem to wszystko wychodzi.Dobierajcie sobie porządnych ludzi na bete co naprawdę testują serwer a nie walą w huja za przeproszeniem.

Opublikowano

Ja wszystko rozumiem popsuło się tak ?  ok nic do ciebie nie mam normalna rzecz to po co są w ogóle beta-testy ? co ludzie robią na serwerze podczas bety ? bawią się biją się itp w ogóle nie sprawdzają serwera czy są jakieś bugi a potem to wszystko wychodzi.Dobierajcie sobie porządnych ludzi na bete co naprawdę testują serwer a nie walą w huja za przeproszeniem.

o takich ludzi jest ciężko :)

Opublikowano

o takich ludzi jest ciężko :)

90minut grania 50lvl :) Śmiech na sali mówiliście że exp naprawicie godzina 9:14 expu niema :)

Teraz przerwa czekamy @Harvettia  

­

Opublikowano

uzasadnij swoją wypowiedź.

Ja mogę za niego uzasadnić na start miała być nowa strona www , nowy client , a co mamy pełno bugów ...

Spodziewałem się czegoś lepszego ale wyszło jak zwykle , tak tutaj zaufać komuś.

Mam cierpliwość czekam na dalsze informacje , jeśli się nic nie zmieni nie czyhajcie tutaj na jakichś graczy :)

­

Opublikowano

Ja mogę za niego uzasadnić na start miała być nowa strona www , nowy client , a co mamy pełno bugów ...

Spodziewałem się czegoś lepszego ale wyszło jak zwykle , tak tutaj zaufać komuś.

Mam cierpliwość czekam na dalsze informacje , jeśli się nic nie zmieni nie czyhajcie tutaj na jakichś graczy :)

­

strona miała być po starcie,nie od razu /

jakie bugi,mogę prosić liste ?

Opublikowano

Primo po otwarciu dzisiaj rano skrzynki ucznia nic nie wyskoczyło , wywala z wierzchowca po wejściu na niego , mogę tak wymieniać do piątej pietnaście :/

EXP 1h do 90lvl --> hahahahahahahahahahahhaahahahah przez półtorej godziny wbiłem 50lvl+

­

Opublikowano

A frytki do tego z ketchupem, czy może bez? Roluj posty od góry do dołu to się dowiesz i sobie listę zrobisz. 

qolJA1e.png

Opublikowano

3/4 osób ma bugi poniewaz ma nieaktualnego klienta zapewne.

Zaskocze cię mam aktualnego klienta nowszego się nie da ziomek 

spierd****** po całej bandzie

­

Opublikowano

Zaskocze cię mam aktualnego klienta nowszego się nie da ziomek 

spierd****** po całej bandzie

­

nie napisałeś co konkretnie nie dziala

więc słucham

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...