Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harvettia [Dedyk] [Easy/Medium]

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECAM. BUG NA BUGU, ADMINISTRACJA NIC NIE ROBI, SERWER EASY RESP BOSÓW CO 1H OK ALE DZIAŁAJĄ TYLKO 2 CHANELE. 

Opublikowano

Ja p******e,

Chciałem zmienic klase, to kupiłem zwój powrotu um u Uriela za 100pkt... 

Po jakiego c***a, mozna nim cofac tylko 1 skilla XDDD??????????????????

Zgłoś to na forum serwera.

Opublikowano

Serwer moze i spoko, ale k***a zwiekszcie ilość ch, albo dajcie drop runy ciemnosci z innych mobów.............

Na Generale Setaou k***a non stop kazde ch zajęte -,- wczoraj nawet o 3 tam dropili te jebane runy......

Opublikowano

Dt zbugowane brak Eli krola Op Serwer 

Wasze przerwy techniczne poprawienie 1 buga dodanie 2 nowych 

wczoraj byłem na DT i normalnie ukończyłem, wszystko działało ;)

Opublikowano

Dziś będzie aktualizacja  z poprawkami :)

naprawice wejscie na smoka mam przepustke a nie moge wejsc "nie posiadasz przepustki"

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Dziś będzie aktualizacja  z poprawkami :)

nie polecam tego serwa :) niedorobka :)

aktualizacje ? nie rozsmieszaj mnie ....

to jest porazka a nie serwer..

pomijajac fakt padajacych CH (jak wczoraj CH2 CH4 CH3 ta kolejnosc) zostalo ch1 :) nikt nie postawil ch :)

pomijajac fakt zbugowanego kola fortuny (nie zdobywa sie odlamkow)

pomijajac fakt blednych nazw mobow (dziwne nazwy)

pomijajac fakt bugowanego expa peta i postaci

pomijajac fakt zbugowanych rosek i petow

pomijajac fakt zbugowanych dungeonow (nie masz przepustki do komnaty smoka a mam ich 6) :)

pomijajac fakt braku biologa oraz braku czesci npc :)

pomijajac fakt zbugowanej pieczeci dragora ktora czesto leci z metka :)

pomijajac fakt braku balansu klas :)

pomijajac fakt zje**** tekstur na mapach i na dungeonach

pomijajac smieszny drop z metkow na mapach ..

pomijajac fakt dropu ze szkat bosow :)

pomijajac fakt dropu na tych dungeonach ...

pomijajac czas ktory musisz poswiecic na zrobienie eq ..

pomijajac runy do peta z is (30% na potwory) a runy za PO ktore i tak sie ciezko zbiera (15% potwory) ale i tak sa zbugowane :)

pomijajac zbugowany ranking na stronie

pomijajac bugowanie sm, yang, expa

TO MOZNA BY BYLO TU GRAC

koncze bo wiecej nie chce mi sie pisac a jest tego znacznie wiecej :) 

wrzuce tylko kilka ss jakie udalo mi sie zrobic :)

drop z dungeonu 105 lvl

61344587929972315915.jpg

perfekcyjny drop po 45 min dungeonu

94616573622513263199.jpg

WH idealne

96970398769177246945.jpg

WH idealne

26688143614833338661.jpg

wspomne na koniec tylko ze ulepki z dungeonow sa potrzebne na ulepszenia eq w ilosci 7, 8, 9 (leci po 1szt z dungeonu a robi sie je dlugo nie wszystkie ale sa dlugie)

najlepsze i tak jest to ze straszliwie pali :) wiec GL HF

Opublikowano

nie polecam tego serwa :) niedorobka :)

aktualizacje ? nie rozsmieszaj mnie ....

to jest porazka a nie serwer..

pomijajac fakt padajacych CH (jak wczoraj CH2 CH4 CH3 ta kolejnosc) zostalo ch1 :) nikt nie postawil ch :)

pomijajac fakt zbugowanego kola fortuny (nie zdobywa sie odlamkow)

pomijajac fakt blednych nazw mobow (dziwne nazwy)

pomijajac fakt bugowanego expa peta i postaci

pomijajac fakt zbugowanych rosek i petow

pomijajac fakt zbugowanych dungeonow (nie masz przepustki do komnaty smoka a mam ich 6) :)

pomijajac fakt braku biologa oraz braku czesci npc :)

pomijajac fakt zbugowanej pieczeci dragora ktora czesto leci z metka :)

pomijajac fakt braku balansu klas :)

pomijajac fakt zje**** tekstur na mapach i na dungeonach

pomijajac smieszny drop z metkow na mapach ..

pomijajac fakt dropu ze szkat bosow :)

pomijajac fakt dropu na tych dungeonach ...

pomijajac czas ktory musisz poswiecic na zrobienie eq ..

pomijajac runy do peta z is (30% na potwory) a runy za PO ktore i tak sie ciezko zbiera (15% potwory) ale i tak sa zbugowane :)

pomijajac zbugowany ranking na stronie

pomijajac bugowanie sm, yang, expa

TO MOZNA BY BYLO TU GRAC

koncze bo wiecej nie chce mi sie pisac a jest tego znacznie wiecej :) 

wrzuce tylko kilka ss jakie udalo mi sie zrobic :)

drop z dungeonu 105 lvl

61344587929972315915.jpg

perfekcyjny drop po 45 min dungeonu

94616573622513263199.jpg

WH idealne

96970398769177246945.jpg

WH idealne

26688143614833338661.jpg

wspomne na koniec tylko ze ulepki z dungeonow sa potrzebne na ulepszenia eq w ilosci 7, 8, 9 (leci po 1szt z dungeonu a robi sie je dlugo nie wszystkie ale sa dlugie)

najlepsze i tak jest to ze straszliwie pali :) wiec GL HF

Serwer zapowiadał się bardzo dobrze i myślałem że będzie kosa z resztą pewnie tak samo myślałeś @Hequito^^  ale wyszło co innego przepraszam ale tak się "Jarałem" przed startem ale wyszło co wyszło od dłuższego czasu nie grałem w metka ostatni serwer na jakim się dobrze bawiłem było to: invoria , argentus (na max lvl) , Terios (+Terios rework) lecz administracja się posypała :) 

Dziękuje za te pięć minut zachwytu .. :)

Może wróce jak wszystko ogarniecie. (Ale obawiam się że nie ogarniecie)

DUŻE "ELO"

­

Opublikowano

Serwer zapowiadał się bardzo dobrze i myślałem że będzie kosa z resztą pewnie tak samo myślałeś @Hequito^^  ale wyszło co innego przepraszam ale tak się "Jarałem" przed startem ale wyszło co wyszło od dłuższego czasu nie grałem w metka ostatni serwer na jakim się dobrze bawiłem było to: invoria , argentus (na max lvl) , Terios (+Terios rework) lecz administracja się posypała :) 

Dziękuje za te pięć minut zachwytu .. :)

Może wróce jak wszystko ogarniecie. (Ale obawiam się że nie ogarniecie)

DUŻE "ELO"

­

po tylu hejtach nagle zdanie zmieniłeś "Może wróce jak wszystko ogarniecie. (Ale obawiam się że nie ogarniecie)"

Wszystko staramy się naprawiać lecz nie jesteśmy robotami którzy mogą siedzieć dzień i noc bez ustanku przy komputerze.

Na wszystko potrzeba troszkę czasu i cierpliwości.

Opublikowano

Może jeśli ktokolwiek zostanie to za miesiąc coś zacznie działać, Bo jak ktoś pokazuje drop dunga 105 i leci to samo co z metków w m1 no to cos tu do cholery jest nie tak.

Nie tłumacz się że nie jesteś robotem, tylko pizgaj, aż ci się będzie z tyłka lać... masz nie spać a bugi mają być zrobione, ale niestety jak się nie umie to tak już jest, coś się poprawi ale 3 inne rzeczy się zrypie.

Opublikowano

Relacje na bieżąco z serwera :) coraz więcej aktualizacji , Admini starają się coraz bardziej . Polecam w 10000% na prawdę super serwer :) rzadko mi się zdarza żebym aż tak był za jakimś serwerem ale na pewno zostanę tu na długo 

Opublikowano

Może jeśli ktokolwiek zostanie to za miesiąc coś zacznie działać, Bo jak ktoś pokazuje drop dunga 105 i leci to samo co z metków w m1 no to cos tu do cholery jest nie tak.

Nie tłumacz się że nie jesteś robotem, tylko pizgaj, aż ci się będzie z tyłka lać... masz nie spać a bugi mają być zrobione, ale niestety jak się nie umie to tak już jest, coś się poprawi ale 3 inne rzeczy się zrypie.

agree:)

zrobili jedna rzecz to 3 inne sie sypia :)

nie leci to samo co z metkow w m1 bo poleciala jeszcze 1 budda (na ulepszenie potrzeba wiecej ) :)

olewaja mnie i to widac :)

wymaga czasu i cierpliwosci :) ciekawe ilu graczy jest cierpliwych i wytrzymalych:P

poszedlem teraz na katakumby ale nie dropi klucz :) wiec zbr na 90 sie nie zrobi :)

Relacje na bieżąco z serwera :) coraz więcej aktualizacji , Admini starają się coraz bardziej . Polecam w 10000% na prawdę super serwer :) rzadko mi się zdarza żebym aż tak był za jakimś serwerem ale na pewno zostanę tu na długo 

a ten chyba pomylil serwery :D coraz wiecej aktualizacji ? i coraz wiecej bugow :) super serwer ? pod jakim wzgledem ? chyba ze masz 80 lv to moze ok bo do 80 zbyt wiele bugow nie ma :)

to zostaniesz tutaj dluuuugo sam :P

ciekawe czy bedzie priv dt :) ciekawe :P

truty tutaj oplaca sie miec tylko dlatego ze da sie w nie wsadzic kd :) (i tak sie ich nie przerabia ale mozna miec kd nie to co w fms:)  )

pudelka z ksiazkami nie leca zbytnio }

praktycznie nie ma na co wydac HP (nie oplaca sie kupic u uriela nic lepiej $$ w is)

exp jest tragiczny..

spoty na mapkach male jak ..... nie mam porownania 

siedzialem tutaj na becie :) i wiekszosc bugow ktore sa teraz byly na niej :P

teraz wyszlo wiecej (poniewaz ludzie nie wbijaja lvl poprzez ,,teczaka" i nie robia eq pvp (bo nie ma sklepu z ulepkami) )mozna powiedziec ze wlasnie odbywa sie beta :)

zreszta ludzie olali testowanie na becie wiekszosci poniewaz team nie chcial dac SM za bugi :)

Opublikowano

po tylu hejtach nagle zdanie zmieniłeś "Może wróce jak wszystko ogarniecie. (Ale obawiam się że nie ogarniecie)"

Wszystko staramy się naprawiać lecz nie jesteśmy robotami którzy mogą siedzieć dzień i noc bez ustanku przy komputerze.

Na wszystko potrzeba troszkę czasu i cierpliwości.

To trzeba było nie startować jak macie tyle bugów. Czekałem na serwer z niecierpliwością, ale

na marne. Tyle ode mnie - elo. :v

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...