Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harvettia [Dedyk] [Easy/Medium]

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ok :) 

a chciałem do tamtego dodać , wiem że jest trudno wystartować i jest to ciężka praca :)

lecz nie wali się w ch**** chcieliśmy zmian a olałeś to sobie :)

­

z niczym nie waliłem w c***a i przestań takie brednie pisać

zmiany jakie proponowaliście zostały dodane.

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To moze napiszesz jakie zmiany ? Prosiłbym.

czytaj poprzednie odpowiedzi i na forum wbijaj. na shotubox'ie czasami coś ciekawego napiszą ;)

cytuję to co napisał Koval na forum  i w poprzedniej odpowiedzi :

"Drodzy Gracze

Podczas najbliższej przerwy konserwacyjnej zostanie wgrana nowa wersja gry: 1.0, która będzie obejmowała następujące zmiany/nowości:

Dokonane zmiany:

• Poprawiono nazwy Potworów.
  • Dodano drop do Królowa Pająków
  • Naprawiono wystawianie Tobołu.
  • Dodano Tobół do handlarki różnościami.
  • Poprawiono okno "zapraszania członka grupy"
  • Poprawiono szybkość respienia się potworów na mapach:Dolina Orków,Loch pająków v2,Atlantyda v1,Atlantyda v2
  • Dodano drop do Władca Duchow Drzew
  • Poprawiono wyświetlanie nazw na chacie. Jinno-Światłość,Shinsoo-Mrok
  • Poprawiono możliwość wkładania Kamieni Dusz do ekwipunku.
  • Poprawiono nachodzące na siebie sloty w ekwipunku.
  • Poprawiono drop z Szkatułki Umarłego Rozpruwacza.
  • Naprawiono Smoczą Alchemie u Alchemika
  • Usunięto komunikat o zabiciu na Górze Grzmotu
  • Usunięto możliwość teleportowania się do Atlantydy z Doliny Orków
  • Poprawiono drop przedmiotów wymaganych do BIologa

Wymagana aktualizacja klienta

Opublikowano

Oj ale z tym wyglądem miast po nie bardzo, przynajmniej dla mnie to bardzo słabo wygląda :/

Ogólne nie rozumiem czemu ludzie zmieniają klasyczny wygląd m1 oraz m2, to mapy które wg mnie powinny być klasyczne

Opublikowano

Oj ale z tym wyglądem miast po nie bardzo, przynajmniej dla mnie to bardzo słabo wygląda :/

Ogólne nie rozumiem czemu ludzie zmieniają klasyczny wygląd m1 oraz m2, to mapy które wg mnie powinny być klasyczne

bedzie ankieta na ten temat.

Opublikowano

czytaj poprzednie odpowiedzi i na forum wbijaj. na shotubox'ie czasami coś ciekawego napiszą ;)

cytuję to co napisał Koval na forum i w poprzedniej odpowiedzi :

"Drodzy Gracze

Podczas najbliższej przerwy konserwacyjnej zostanie wgrana nowa wersja gry: 1.0, która będzie obejmowała następujące zmiany/nowości:

Dokonane zmiany:

• Poprawiono nazwy Potworów.
  • Dodano drop do Królowa Pająków
  • Naprawiono wystawianie Tobołu.
  • Dodano Tobół do handlarki różnościami.
  • Poprawiono okno "zapraszania członka grupy"
  • Poprawiono szybkość respienia się potworów na mapach:Dolina Orków,Loch pająków v2,Atlantyda v1,Atlantyda v2
  • Dodano drop do Władca Duchow Drzew
  • Poprawiono wyświetlanie nazw na chacie. Jinno-Światłość,Shinsoo-Mrok
  • Poprawiono możliwość wkładania Kamieni Dusz do ekwipunku.
  • Poprawiono nachodzące na siebie sloty w ekwipunku.
  • Poprawiono drop z Szkatułki Umarłego Rozpruwacza.
  • Naprawiono Smoczą Alchemie u Alchemika
  • Usunięto komunikat o zabiciu na Górze Grzmotu
  • Usunięto możliwość teleportowania się do Atlantydy z Doliny Orków
  • Poprawiono drop przedmiotów wymaganych do BIologa

Wymagana aktualizacja klienta

Czytalem to :). . Ta przerwa chyba o 1 w nocy byla. To wiem co poprawili ale około godzine temu byl restart co poprawił cos. Wiec to co napisales tego sie nie dotyczy

Opublikowano

Czytalem to :). . Ta przerwa chyba o 1 w nocy byla. To wiem co poprawili ale około godzine temu byl restart co poprawił cos. Wiec to co napisales tego sie nie dotyczy

wybacz w takim razie ;p

to może wbij na ts'a i tam popytaj albo na forum ;v

Opublikowano

standardowe m1 i m2(choc w m2 spoty fajne), wyłączenie dropy czerwonych mikstur z wbicie 25% albo lvl, nie potrzebnie 10 zielonych i fioletowych na start skoro są nieskończone, hmm biolog co 5 min już od ząbków troszkę przesada jak na easy/medium. Na razie tyle większość w nocy naprawiliście. 

Teraz do wszystkich zamiast k***a płakać wyzywać "nie polecam, c*****y" itp napiszcie co jest nie tak i tyle. 

Razem możemy wszystko :) 

Opublikowano

Co jest po najnowszym patchu client sie crashuje?

Edit: ok niewazne poprostu musi wyjsc update moda. ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

@lindex jak tak patrzę na prezentację serwerów to wszędzie dajesz negatywne opinie, żaden serwer Ci się nie podoba..

Oj nie jest w temacie Harvetti od początku czy ja napisałem że serwer mi się nie podoba czy administracja w ch*** leci :)

@wo342

Serwery które mi się podobają dla jasności :

-Invoria

-Vesteris

-A.L.T.R.O.S

-CarolineMT2

standardowe m1 i m2(choc w m2 spoty fajne), wyłączenie dropy czerwonych mikstur z wbicie 25% albo lvl, nie potrzebnie 10 zielonych i fioletowych na start skoro są nieskończone, hmm biolog co 5 min już od ząbków troszkę przesada jak na easy/medium. Na razie tyle większość w nocy naprawiliście. 

Teraz do wszystkich zamiast k***a płakać wyzywać "nie polecam, c*****y" itp napiszcie co jest nie tak i tyle. 

Razem możemy wszystko :)

pisałem pisałem pisałem co jest nie tak : Client logowania jest brzydki , miasta m1 ch.u.j.o.we :) miała być ankieta nima jej do dziś , miał być licznik online nima , miała być nowa strona nima :) 

­

Opublikowano

Oj nie jest w temacie Harvetti od początku czy ja napisałem że serwer mi się nie podoba czy administracja w ch*** leci :)

@wo342

Serwery które mi się podobają dla jasności :

-Invoria

-Vesteris

-A.L.T.R.O.S

-CarolineMT2

pisałem pisałem pisałem co jest nie tak : Client logowania jest brzydki , miasta m1 ch.u.j.o.we :) miała być ankieta nima jej do dziś , miał być licznik online nima , miała być nowa strona nima :)

­

licznik online jest na stronce ;)

dodany również ranking ;)

a zdrugiej strony jak Ci się nie podoba serwer to możesz zatrzymać opinie dla siebie a nie non stop hejtować ;)

Opublikowano

licznik online jest na stronce ;)

dodany również ranking ;)

a zdrugiej strony jak Ci się nie podoba serwer to możesz zatrzymać opinie dla siebie a nie non stop hejtować ;)

Konstytucja daje mi możliwość do wolności słowa i je wykorzystuje ... 

dziękuje już teraz wiem że wywiązali się z licznika i z rankingu !

­

Opublikowano

Z takim expem serwer dlugo się nie utrzyma. Po co piszecie w prezentacji, ze wbicie 90lv to kwestia 1h skoro po kilkunastu godzinach top1 nie osiągnął 100lvl? Porazka na calej linii.

Srij9JT.png

Opublikowano

Z takim expem serwer dlugo się nie utrzyma. Po co piszecie w prezentacji, ze wbicie 90lv to kwestia 1h skoro po kilkunastu godzinach top1 nie osiągnął 100lvl? Porazka na calej linii.

kolejny co przyszedł napisać co chciał nie czytając poprzednich odpowiedzi..

oni tego expa powoli powiększają ..

Opublikowano

Moja opinia:

- Działa mh by sielu :D

- Nulledowany IP.Board. ( Jak was nie stać na oryginalny to się używa darmowych alternatyw np. MyBB )

- Miasta m1 wyglądają jak gówno.

- Jest kilka bugów ze stackowaniem przedmiotów.

- Strasznie dużo dzieci.

- Po co w kliencie możliwość zapisania loginu i hasła, skoro nie działa?

Serwerek ogólnie farmy i zaklimatyzuje się tam na dłużej :) Pozdro.

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

1. Serwer robiony od baaardzo długiego czasu, potem beta, przesunięcie startu o tydzień i nadal tyle bugów, że szkoda gadać,

2. Strona miała być nowa wczoraj do 12, nie ma nadal nowej strony, ranking nie działał, teraz to jest jakaś kpina z tym rankingiem.

3. Nie komentuje miast itp,

4. Nulledowane forum, prowadzone przez księżniczkę

Ja osobiście odpuściłem sobie grę, nie twierdzę, że za kilka dni nie będzie lepiej, bo Koval na pewno się stara, za co mogę ręczyć, aczkolwiek takie cuś to nie dla mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...