Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harvettia [Dedyk] [Easy/Medium]

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie będzie żadnej cofki.

Cofka aby z isem bedzie

No to dobrze i nie przejmuj się, nic się takiego nie stało widać, że się starasz i można być pewnym, że sobie poradzisz:P

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Jest pierscien tp? Ile graczy?

Teleportacje masz pod klawiszem[TAB].

Licznik na stronie, aktualnie off w celu poprawienia buga.

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

Ale stronę to mogliście już z gotowych szablonów zrobić, byłaby
o wiele lepsza. ^^ ...

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Ale stronę to mogliście już z gotowych szablonów zrobić, byłaby

o wiele lepsza. ^^ ...

Co prawda, to prawda strona to tragedia :P

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Ludzie na bugu zdobyli inne przedmioty bo wymieniali sm na truty itp. Mniejsza z tym

Kupili na 7 dni pd i rękawice na bugu i wbijali lvl i dropili Cofka jest tylko taka ze sm i rzeczy znikną takie jak kostiumy i sm.

150 graczy zostało z 500.

Biologa nie ma ? Nie ma w m1 ani w m2

Opublikowano

Kiedy ONLINE?

Serwer online

Kto w teamie ?

IneS    Administrator

Istny    Administrator

Root    Game Master

PICA    Moderator

Opublikowano

Smutne troche ? Proponowalbym 2 start i ten tydzien poświecić na sprawdzenie całego serwera inaczej to nie ma sensu zaraz wyjdzie next bug potem next i tak cały czas 

Jezeli chodzi o administracje jedynie kogo widziałem od startu to Koval Reszta nie istnieje Ludzie od startu graja sobie na WH Support nie dziala 

Opublikowano

Ludzie na bugu zdobyli inne przedmioty bo wymieniali sm na truty itp. Mniejsza z tym

Kupili na 7 dni pd i rękawice na bugu i wbijali lvl i dropili Cofka jest tylko taka ze sm i rzeczy znikną takie jak kostiumy i sm.

150 graczy zostało z 500.

Biologa nie ma ? Nie ma w m1 ani w m2

504 graczy online 

­

Opublikowano

Smutne troche ? Proponowalbym 2 start i ten tydzien poświecić na sprawdzenie całego serwera inaczej to nie ma sensu zaraz wyjdzie next bug potem next i tak cały czas 

Jezeli chodzi o administracje jedynie kogo widziałem od startu to Koval Reszta nie istnieje Ludzie od startu graja sobie na WH Support nie dziala 

IneS jest od forum

PICA pomaga, moderator forum

Koval i Istny zajmują się grą ;)

Ci co grają na WH i innych pierdołach dostają bany

jak masz jakieś sprawy, chcesz kogoś zgłosić to masz odpowiednie działy na forum bądź wbijasz na TS'a

Opublikowano

czemu nie dodaliscie zbroji 61 dla ninjy? dla reszty jest co wy k***a cpacie

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Tak czytam te wasze,wypowiedzi i za głowę się łapie zapominacie że administracja to ludzie którzy mogą popełniać  błędy ale wy  czujecie się oszukani,urażeni bo coś im nie wyszło.Połowa z was nawet nie może rozwinąć swojej wypowiedzi czemu server jest c*****y xD Piszecie tylko zjebany server i tyle xD Powodzenia z serverem ;)

Opublikowano

Serwer on? :v. Mam błąd, a dopiero co patchera odpaliłem :D

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Jestem miło zaskoczony. Po trudnych początkach serwera stwierdziłem, że nie warto jest tu zaczynać gry. Myliłem się. Administracja naprawiła około 90% błędów, graczy jest prawie 700 i bardzo miłe misje. Ogólnie serwer bomba. Jeżeli ktoś się zastanawia, czy dołączyć do serwera, to zapewniam, że nie ma nad czym się zastanawiać. Pozdrawiam :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...