Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harvettia [Dedyk] [Easy/Medium]

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wierzchowce miały lecieć od 18 do 22, a lecą mi o 14.  jeśli lecą 24h to zmieńcie w prezentacji bo jest błąd
naprawcie wierzchowce, które dropią w red lesie, bo zakładam je i nie widze na czym jestem i nie daje mi +100wartośći

073b5b336753a2ce.png

• Odpowiedzi 545
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki stan graczy online  na dziś? 

W tym momencie 618 Online :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

W tym momencie 618 Online :)

Dzięki za info z poprzedniego twojego komentarza, postanowiłem pobrać i pograć.

Widzimy się w grze ;d 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Cos mi nie psuje z licznikiem. Pisze ponad 600 a w grze moze 100 osob Max na czacie pisze i mapy nie sa pełne spoty. Ktos moze powiedziec ze na każdej mapie duzo osob jest. Ale tak nie jest

Ktos powie ze narzekam i to medium jest. Ale exp na 101 juz jest monotonny . Z dwoma pd expie ale i tak przy 100% cofa do 85 %. Nuda i nuda. Eq fajnie wyglada. Ale perły tylko z dungeonow ? Drop na mapie 85 zalosny jest. Klikałem na 200 losów i mi znikły. generał w jednym miejscu po 5 osob na niego czekaja. Wh lata na serwie i boty expia na multihacku od sielu.

Biolog sie juz pojawił ?

Po bugu sm nadal pety maja full runy i kostium kto ma zalozony to nie znikł tak jak z expem i dropem

Opublikowano

Cos mi nie psuje z licznikiem. Pisze ponad 600 a w grze moze 100 osob Max na czacie pisze i mapy nie sa pełne spoty. Ktos moze powiedziec ze na każdej mapie duzo osob jest. Ale tak nie jest

Ktos powie ze narzekam i to medium jest. Ale exp na 101 juz jest monotonny . Z dwoma pd expie ale i tak przy 100% cofa do 85 %. Nuda i nuda. Eq fajnie wyglada. Ale perły tylko z dungeonow ? Drop na mapie 85 zalosny jest. Klikałem na 200 losów i mi znikły. generał w jednym miejscu po 5 osob na niego czekaja. Wh lata na serwie i boty expia na multihacku od sielu.

Biolog sie juz pojawił ?

Po bugu sm nadal pety maja full runy i kostium kto ma zalozony to nie znikł tak jak z expem i dropem

Chyba dawno tu nie grałeś. Licznik działa jak najlepiej. Rano jak zaczynałem grę było 50-90 online, teraz jest 600+, więc raczej nie jest podkręcony. To, że osoba jest w grze oznacza, że musi pisać na chat? Sam nie piszę, jeżeli nic nie potrzebuję. Na losy kliknąłeś pewnie przed dzisiejszą drugą konserwacją. O Bossy jest rywalizacja, więc sam sobie zaprzeczasz, że mało osób jest, skoro po pięć osób stoją. Wh i boty są wyłapywane, a po drugie, gdzie ich nie ma? Biolog już jest od rana. Po bugu Sm nikt już nie ma kostiumu ani ulepszonego peta, więc nie bardzo wiem, po co na siłę próbujesz zniechęcić nowych graczy? Zajmij się odrabianiem lekcji lub przygotowaniem do sprawdzianu, jeżeli masz pisać takie farmazony :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Opublikowano

Jeszcze? Słyszałem, że pierwszej nocy miało być wszystko naprawione...Możecie wypisać co naprawiliście przez ten czas? :>

Opublikowano

Jeszcze? Słyszałem, że pierwszej nocy miało być wszystko naprawione...Możecie wypisać co naprawiliście przez ten czas? :>

• Dodano do BS Szybkość ataku
  • Poprawiono Pieczeć Dzielny Wilk
  • Poprawiono Pieczeć Dzielny Dzik
  • Poprawiono Pieczeć Dzielny Tygrys
  • Poprawiono Pieczeć Dzielny Lew
  • Poprawiono Pieczeć Dzielny Dragor
  • Poprawiono Pieczeć Dziki Wilk
  • Poprawiono Pieczeć Dziki Dzik
  • Poprawiono Pieczeć Dziki Tygrys
  • Poprawiono Pieczeć Dziki Lew
  • Poprawiono Pieczeć Dziki Dragor
  • Poprawiono drop Mieczu Bojowego z Metinow w Red Lesie
  • Dodano drop Pereł do Metinów w Red-Lesie
  • Poprawiono drop Kluczy Zin w DT
  • Zwiększono drop Pereł ze Beran-Setao
  • Naprawiono bugowanie dungeonów
  • Naprawiono usuwanie Przepustek przy wejściu na dungeony.
  • Zwiększono drop Run z Bossów Żywiołowych
  • Poprawiono opis Losu na loterie
  • Usunięto komunikat o zabitych mobach+85
  • Wyłączono możliwość przejścia z atlantydy v1 do atlantydy v2
  • Poprawiono Zapisywanie Lokalizacji na niektórych mapach
  • Poprawiono Expienia Peta x2
  • Poprawiono Drop przedmiotów do Biologa
  • Poprawiono Drop kamieni do Biologa
  • Poprawiono nazwy Potworów.
  • Dodano drop do Królowa Pająków
  • Naprawiono wystawianie Tobołu.
  • Dodano Tobół do handlarki różnościami.
  • Poprawiono okno "zapraszania członka grupy"
  • Poprawiono szybkość respienia się potworów na mapach:Dolina Orków,Loch pająków v2,Atlantyda v1,Atlantyda v2
  • Dodano drop do Władca Duchow Drzew
  • Poprawiono wyświetlanie nazw na chacie. Jinno-Światłość,Shinsoo-Mrok
  • Poprawiono możliwość wkładania Kamieni Dusz do ekwipunku.
  • Poprawiono nachodzące na siebie sloty w ekwipunku.
  • Poprawiono drop z Szkatułki Umarłego Rozpruwacza.
  • Naprawiono Smoczą Alchemie u Alchemika
  • Usunięto komunikat o zabiciu na Górze Grzmotu
  • Usunięto możliwość teleportowania się do Atlantydy z Doliny Orków
  • Poprawiono drop przedmiotów wymaganych do BIologa
Opublikowano

Chyba dawno tu nie grałeś. Licznik działa jak najlepiej. Rano jak zaczynałem grę było 50-90 online, teraz jest 600+, więc raczej nie jest podkręcony. To, że osoba jest w grze oznacza, że musi pisać na chat? Sam nie piszę, jeżeli nic nie potrzebuję. Na losy kliknąłeś pewnie przed dzisiejszą drugą konserwacją. O Bossy jest rywalizacja, więc sam sobie zaprzeczasz, że mało osób jest, skoro po pięć osób stoją. Wh i boty są wyłapywane, a po drugie, gdzie ich nie ma? Biolog już jest od rana. Po bugu Sm nikt już nie ma kostiumu ani ulepszonego peta, więc nie bardzo wiem, po co na siłę próbujesz zniechęcić nowych graczy? Zajmij się odrabianiem lekcji lub przygotowaniem do sprawdzianu, jeżeli masz pisać takie farmazony :)

Z tym odrabianiem lekcji i sprawdzianem to nie na miejscu. Juz dawno technik i matura jest. Opisałem na to co dzis sie natchonolem. Nie wchodziłem na serwer od godziny w ktorej wyłączyli przez Bug sm. Pisalem tylko ze bossy zajęte sa w av2 bo w jednym miejscu sie respi wiec sobie nie zaprzeczam bo np na mapie 85 sa metiny i bossy wolne. Z czatem masz racje. Jesli dodali juz biologa to moge dalej go robic. Ale losy nie wiem jak odzyskać.

Bedzie jakis ox albo zuo na dniach ?

Opublikowano

Z tym odrabianiem lekcji i sprawdzianem to nie na miejscu. Juz dawno technik i matura jest. Opisałem na to co dzis sie natchonolem. Nie wchodziłem na serwer od godziny w ktorej wyłączyli przez Bug sm. Pisalem tylko ze bossy zajęte sa w av2 bo w jednym miejscu sie respi wiec sobie nie zaprzeczam bo np na mapie 85 sa metiny i bossy wolne. Z czatem masz racje. Jesli dodali juz biologa to moge dalej go robic. Ale losy nie wiem jak odzyskać.

Bedzie jakis ox albo zuo na dniach ?

Nie wnikam w życie prywatne. Nie każdy dobija szybko lvl. Ja wolę robić misje, a nie lvl, dlatego mapy są wolne. Po drugie dużo osób chodzi na dungeony, przez co nie ma ich na mapach. Losy dość szybko dropią, więc nie masz czego żałować.

Czyli, można już normalnie grać tak? Ile aktualnie ludzi online?

Licznik masz na stronie na samej górze. Aktualnie 613 Online.

W grze zawsze jako

Yutashi

Opublikowano

is wprowadza w błąd.

W zakładce pety spodziewałem się petów.

Kupiłem to morotarium za 120 sm i co okazało sie to jakims bublem ponad 20zł poszło sie jebac

Opublikowano

is wprowadza w błąd.

W zakładce pety spodziewałem się petów.

Kupiłem to morotarium za 120 sm i co okazało sie to jakims bublem ponad 20zł poszło sie jebac

Wystarczyło przeczytać prezentację serwera. Teraz możesz mieć pretensje tylko do siebie :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Opublikowano

Nie żeby coś ale wasz bs jest o kant tyłka rozbić ;> Zmieni raz bony i przestaje.

nie rozumiem, mi normalnie bonuje

chodzi Ci, że raz zmieni bon i przestaje? 

Opublikowano

nie rozumiem, mi normalnie bonuje

chodzi Ci, że raz zmieni bon i przestaje? 

Yep, właśnie o to.

I pierścień anty-expa nie działa ;/

ps: Ktoś pisał o dropie szkat eventowych od 14 ? Prawdziwa informacja ?

IDcncno.png

Opublikowano

Yep, właśnie o to.

I pierścień anty-expa nie działa ;/

ps: Ktoś pisał o dropie szkat eventowych od 14 ? Prawdziwa informacja ?

mi normalnie działa bs, może uruchoom autopatchera?

anty expa naprawią pisali

a o szkatach nie wiem

Opublikowano

gm mam cale eq na omdlenie 3x 8 i jak ktos niema nno to dziala, ale jak ktos ma nno to powinno w koncu tez omdlic a nie dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...