Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Harvettia.pl

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedmioty do BIologa,oraz kolekcjonera itp beda u NPC.

Ekwipunek i exp raczej tez bedzie dostepny u NPC :)

Dlaczego na becie te przedmioty będą u npc ?

Specjalnie chciałem wejść na bete by sprawdzić kolekcjonera i biologa, bo wiem, że kolekcjoner będzie ciężki do wykonania... 

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie będziemy kłamać

Modele mobów itp zostały wykupione,dawnym serwerem był "Eternity" lecz został on odwrócony o 360 stopni i prawdę mówiąc zostały tylko modele z niego.

Beta open prawdopodobnie od jutra.

jeśli będzie możliwość to proszę o linki do pobrania bety chętnie wejdę protestować jak i sprawdzić serwer  a może i odnajdę jakieś problemy (bugi)oczywiście które zgłoszę :)

Opublikowano

a kiedy ten start?

<lenistwo>

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

a kiedy ten start?

<lenistwo>

Podobno ma być 15 stycznia.

Miała być też dziś beta i forum, jest ?

I ponawiam pytanie, czemu na becie u npc będą przedmioty do biologa i kolekcjonera ? 

Chciałbym przetestować chociaż kolekcjonera by móc sprawdzić czy po prostu będzie go można ogarnąć, bo dużo też leci przedmiotów z szkatułek a te trzeba oddawać... 

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

1. Czy tarcza po przerobieniu bedzie miala wbudowane NNO, ludzi?

2. Skad beda dropily pasy?

3. Skad beda dropily pieczęcie na wierzchowca?

4. Kd +7 beda pewnie dropily na mapie kd +165 ?

Opublikowano

Podobno ma być 15 stycznia.

Miała być też dziś beta i forum, jest ?

I ponawiam pytanie, czemu na becie u npc będą przedmioty do biologa i kolekcjonera ? 

Chciałbym przetestować chociaż kolekcjonera by móc sprawdzić czy po prostu będzie go można ogarnąć, bo dużo też leci przedmiotów z szkatułek a te trzeba oddawać... 

­

nie bardzo rozumiem co chcesz sprawdzić...

na becie nie bedzie tyle ludzi co na starcie więc automatycznie napastowanie bossów nie bedzie takie.

Opublikowano

cały czas szykujemy wszystko pod bete bez ustanku

A forum ?

Pytanie, na przykładowy set w jakich ilościach potrzeba będzie ulepszaczy ? i jakbyś mógł napisać, ile ulepszaczy z bossów, metinów a ile z dungeona.

Chce po prostu widzieć na czym stoję, bo jeśli to kolejny serwer typu Revo***, gdzie non stop trzeba robić monotonne dungeony, to po prostu trzeba będzie podziękować. 

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

@Harvettia , no ja rozumiem te wszystkie przygotowania itd , ale niedlugo juz jest godzina 18 , clienta chyba nie ma z tego co widze , na fanpage pisaliscie nawet o stracie w grudniu , jest prawie polowa stycznia XDD , jesli ze wszystkim jestescie tacy prawdomowni to beta w lutym xD

Opublikowano

No to swietnie , coraz lepiej mi sie to podoba , mam nadzieje , ze uda Wam sie dzis wystartowac z ta beta , bo juz nie moge sie doczekac zeby wszystko przetestowac, ale cos czuje , ze dzisiaj jednak ona nie nastapi : (

Opublikowano

No to swietnie , coraz lepiej mi sie to podoba , mam nadzieje , ze uda Wam sie dzis wystartowac z ta beta , bo juz nie moge sie doczekac zeby wszystko przetestowac, ale cos czuje , ze dzisiaj jednak ona nie nastapi : (

jak nie dziś to jutro :) Spokojnie !!! pracujemy

Opublikowano

Na serwerze na 80%, zobaczymy ile będzie ludzi. Akurat 15 zaczynają mi się ferie to będzie git.

Będzie możliwość kupna sm przez PSC?

Tak będzie.

Opublikowano

1. + dla administracji odpowiada na każde pytania i wiadomo co z czym

2. jak bedzie betai i wszystko to linka dajcie na facebooka  i tutaj

Opublikowano

1. + dla administracji odpowiada na każde pytania i wiadomo co z czym

2. jak bedzie betai i wszystko to linka dajcie na facebooka  i tutaj

Będą linki wszędzie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...