Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Harvettia.pl

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będą linki wszędzie :D

nie wiem czy dobrze zrozumialem ale open bete szykujecie ? 

czy za zglaszanie bledow itd. przewidziane sa jakies nagrody ?

czy te ulepszacze leca w stylu (2 na mapce z metkow) a 2 pozostale z dungeonow w ilosci 1 za jeden dungeon ?

czy sa jakies przepustki na dungeony ? 

gdzie leci truta ? (kolejne pyt) czy dt jest prywatne ?

narazie to tyle :) 

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem czy dobrze zrozumialem ale open bete szykujecie ? ?Open

czy za zglaszanie bledow itd. przewidziane sa jakies nagrody ? Czysta przyjemność zgłasząć błędy.

czy te ulepszacze leca w stylu (2 na mapce z metkow) a 2 pozostale z dungeonow w ilosci 1 za jeden dungeon ? /z dungeonów i bossów i przeróbek

czy sa jakies przepustki na dungeony ? /występują.

gdzie leci truta ? (kolejne pyt) czy dt jest prywatne ?/DT

narazie to tyle :)

Sygnatura:

harvettia_snepahx.png

Opublikowano

Zawiedziecie się tylko na tym serwerze i po 2-3 dniach przejedziecie na inny, gwarantuje to Wam, ale grajcie sobie gdzie tam uważacie :) Peace Yo!

Opublikowano

Zawiedziecie się tylko na tym serwerze i po 2-3 dniach przejedziecie na inny, gwarantuje to Wam, ale grajcie sobie gdzie tam uważacie :) Peace Yo!

Po czym tak sądzisz?

Sygnatura:

harvettia_snepahx.png

To widzę troszkę obsuwki łapiecie, ale bardzo pewni swego jesteście jak dalej utrzymujecie wersję, że 15 stycznia start ^^.

Czyli ze skrzynki Rippera dropią tylko różne bronie 75 czy jak jest ten drop zmieniony?

System PVP też jest jakoś zmieniony bo nie wyczytałem?

Jak z rangami, będą dodane jakieś punkty ujemne/dodatnie, standardowo czy bez rang?

Lykana i 6/7 nie ma? (tak dla pewności pytam)

Opublikowano

Dzięki za słuszną uwagę :)

Po czym tak sądzisz?

To widzę troszkę obsuwki łapiecie, ale bardzo pewni swego jesteście jak dalej utrzymujecie wersję, że 15 stycznia start ^^.

Czyli ze skrzynki Rippera dropią tylko różne bronie 75 czy jak jest ten drop zmieniony?

System PVP też jest jakoś zmieniony bo nie wyczytałem?

Jak z rangami, będą dodane jakieś punkty ujemne/dodatnie, standardowo czy bez rang?

Lykana i 6/7 nie ma? (tak dla pewności pytam)

Każda szkatułka ma przemyślany DROP.

Zbędny syf wyjebany :)

Opublikowano

Widzę, że weteran nie ma co robić, wbiłeś już maksymalny poziom na Avku, że tutaj zawracasz d*pe ? 

0hywsk.jpg

tyle potrzeba na maks poziom.

Okej, czyli będzie potrzeba przykładowo 10x ulepszacza z dungeonu, a z dungeona w jakiej ilości lecą ulepy ?

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Widzę, że weteran nie ma co robić, wbiłeś już maksymalny poziom na Avku, że tutaj zawracasz d*pe ? 

Okej, czyli będzie potrzeba przykładowo 10x ulepszacza z dungeonu, a z dungeona w jakiej ilości lecą ulepy ?

­

po 1-2 sztuce

Opublikowano

po 1-2 sztuce

Ehh, czyli kolejny serwer, gdzie trzeba będzie non stop nawalać dungeony...

A przykładowo na set 120 ile trzeba ulepszaczy z danego dungeonu i dla bizu ?

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Server zapowiada się fajnie, prezentacja jest treściwa i przejrzysta.  Trzymam kciuki za server ;) Na pewno wbije 

Opublikowano

Ehh, czyli kolejny serwer, gdzie trzeba będzie non stop nawalać dungeony...

A przykładowo na set 120 ile trzeba ulepszaczy z danego dungeonu i dla bizu ?

­

8c366e.jpg

Opublikowano

Juz chyba wole po 200 ulepszaczy , ale zeby lecialy w wiekszych ilosciach xD

Może dropią po 1/2 ale widać % na ulepszenie czy tam przerobienie to 100%, nareszcie ktoś pojął na czym polega serwer easy.

Dołączam się do pytania, o której godzinie przewidziany start. Jako iż pracuję, jestem za tym aby był jak najpóźniej.

Opublikowano

8c366e.jpg

Na Legendarne i tak będzie zawsze potrzeba x10 każdego ? 

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

tak

lecz to jest tak

90% na ulepszenie

80% na ulepszenie

70% na ulepszenie

Szkoda, bo trzeba będzie ostro nawalać co każdy set te dungeony, a tego bym wolał uniknąć, bo mam dość takich serwerów, bo co drugi to właśnie opiera się monotonni dungeonów. 

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Szkoda, bo trzeba będzie ostro nawalać co każdy set te dungeony, a tego bym wolał uniknąć, bo mam dość takich serwerów, bo co drugi to właśnie opiera się monotonni dungeonów. 

­

Dungeony nie będą aż tak długie więc tragedii nie bedzie :)

Opublikowano

Kiedy będzie można pobierać klienta do bety ? czy da rade jeszcze dzisiaj czy raczej jest to niemożliwe ?

tez dolacze sie do tego pytania :)

i jaka jest max ilosc hp ? (chodzi mi tylko o staty i bony 1-5 wraz z full eq na max lvl)

Opublikowano

Dungeony nie będą aż tak długie więc tragedii nie bedzie :)

Wiesz, akurat w to nie wierze, bo zawsze i wszędzie tak mówią. 

W sumie szkoda, wszystko by było ok gdyby leciało więcej ulepszaczy lub po prostu mniejsza ilość ulepek potrzebnych do ulepszania. 

Na serwer mimo wszystko wbije, obadam dwa pierwsze dungeony i jeśli rzeczywiście trzeba będzie naparzać je non stop, niestety nie pogram dłużej. 

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Wiesz, akurat w to nie wierze, bo zawsze i wszędzie tak mówią. 

W sumie szkoda, wszystko by było ok gdyby leciało więcej ulepszaczy lub po prostu mniejsza ilość ulepek potrzebnych do ulepszania. 

Na serwer mimo wszystko wbije, obadam dwa pierwsze dungeony i jeśli rzeczywiście trzeba będzie naparzać je non stop, niestety nie pogram dłużej. 

­

Gdzieś Ty grał? Nie ma nic za darmo, nawet jak jest to "easy", to trzeba się pomęczyć. Dawno nie widziałem easy gdzie jest 100% na ulepszenie, są tylko 4 poziomy, a uwierz mi ulepek względem innych serwerów jest tu bardzo mało.

Poza tym to nie ma być serwer na miesiąc i koniec... Trochę wytrwałości, nie ma nic od razu.

P.S To jest tylko moje zdanie, nie krytykuję Twojego, po prostu uważam, że troszkę pomęczyć się trzeba, wbić maxa, bez jakiś updatów co tydzień aby nie przedłużać czasu do wojenek gildii i będzie super.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...