Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Harvettia.pl

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie podoba nam sie czasowy kolekcjoner i biolog a to chyba serw dla graczy czy administaracji"?

Było mówione, że będzie ankieta odnośnie tego i po co te ciągłe pytania?!

Opublikowano

nie podoba nam sie czasowy kolekcjoner i biolog a to chyba serw dla graczy czy administaracji"?

Przecież jeszcze będzie Beta otwarta, na której wszystko się okaże, to co będzie do poprawy to pewnie poprawią, jak graczom coś nie będzie się podobało. Ja póki co czekam na stronę główną i forum, a potem informację dokładniejszą o Becie, w której chętnie wezmę udział.

Mam tylko nadzieję, że nie ma przesadzonych bonusów i na MAX poziomie nie będzie 500k HP itp, oraz, nie będzie wielkich ilości yang`ów, bo to strasznie odrzuca.

Opublikowano

Przecież jeszcze będzie Beta otwarta, na której wszystko się okaże, to co będzie do poprawy to pewnie poprawią, jak graczom coś nie będzie się podobało. Ja póki co czekam na stronę główną i forum, a potem informację dokładniejszą o Becie, w której chętnie wezmę udział.

Mam tylko nadzieję, że nie ma przesadzonych bonusów i na MAX poziomie nie będzie 500k HP itp, oraz, nie będzie wielkich ilości yang`ów, bo to strasznie odrzuca.

HP nie będzie zbyt dużo, jest dobrze. Sytuacja z yang tak samo :)

Opublikowano

HP nie będzie zbyt dużo, jest dobrze. Sytuacja z yang tak samo :)

To bardzo dobrze, bo nie dość, że nienawidzę serwerów, gdzie yangi liczy się w " kkkk " to potem robią denominację i robi się zamęt... 

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

wcześniej już napisałeś że od JUTRA RACZEJ bedzie beta , tutaj dasz linka do ściągniecia czy może jakaś strona już macie / bedziecie mieli ?

Opublikowano

wcześniej już napisałeś że od JUTRA RACZEJ bedzie beta , tutaj dasz linka do ściągniecia czy może jakaś strona już macie / bedziecie mieli ?

Stronka oraz forum powinny być dziś. Client dziś/jutro :)

Opublikowano

@Harvettia , tylko ze kazdy serwer jest tworzony z mysla o graczach a nie administracji.. skoro ma sie on podobac i wygladac tak jak chce tego administracja , to po co serwer wypuszczac dla 'zwyklych' graczy ? o.O

Opublikowano

@Harvettia , tylko ze kazdy serwer jest tworzony z mysla o graczach a nie administracji.. skoro ma sie on podobac i wygladac tak jak chce tego administracja , to po co serwer wypuszczac dla 'zwyklych' graczy ? o.O

Racja, ja wbije na bete by sprawdzić tego kolekcjonera, bo wiem, że będzie ciężki do wykonania. 

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Skoro są czasowe to stwierdziliśmy że tak będzie dobrze.

Sa fiolki czasowe które mozna zdobyć na spokojnie bez zadnych spinek...

miedzy innymi można je kupić za punkty osiagniec.

idutha.jpg

Punkty osiągnięć można również nabijać używając Monety która dropi praktycznie ze wszystkiego.

13u3li.jpg

Opublikowano

Skoro są czasowe to stwierdziliśmy że tak będzie dobrze.

Sa fiolki czasowe które mozna zdobyć na spokojnie bez zadnych spinek...

miedzy innymi można je kupić za punkty osiagniec.

idutha.jpg

Punkty osiągnięć można również nabijać używając Monety która dropi praktycznie ze wszystkiego.

13u3li.jpg

Wiesz, to wszystko zależy jak będą lecieć te punkty. Mi nie tyle o czas chodzi, co o samo zdobywanie szkatułek, bo nie jestem pewien, ale z tych szkatułek będą również leciały ulepszacze, przedmioty więc trzeba będzie oddawać do kolekcjonera i zdobywać z nich przedmioty.

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Wiesz, to wszystko zależy jak będą lecieć te punkty. Mi nie tyle o czas chodzi, co o samo zdobywanie szkatułek, bo nie jestem pewien, ale z tych szkatułek będą również leciały ulepszacze, przedmioty więc trzeba będzie oddawać do kolekcjonera i zdobywać z nich przedmioty.

­

Ulepszaczy  potrzebnego do EQ w szkatułkach nie będzie.

Przykładowy drop szkatułki z besta kapitana:

1b8smj.jpg

Chciałbym równiez pokazać okno GUI Biologa oraz do wyciagania KD:

zx605s.jpg

12400797_1068096959878660_79484819018273

Opublikowano

No niby tak , ale to jest jednak easy i pewnie wiele czasu spedzi sie na expieniu , robieniu eq a tutaj jeszcze tyle czasu czekac zeby oddac przedmiot.. ja bym wprowadzil na Waszym miejscu ankiete i wtedy wyniknie kto jest za czym

Opublikowano

No nic, narazie trzeba czekać na bete i na forum, jeśli będą problemy z czymkolwiek to będziemy pisać na forum.­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

No niby tak , ale to jest jednak easy i pewnie wiele czasu spedzi sie na expieniu , robieniu eq a tutaj jeszcze tyle czasu czekac zeby oddac przedmiot.. ja bym wprowadzil na Waszym miejscu ankiete i wtedy wyniknie kto jest za czym

Nie ma sensu wprowadzać ankiety bo wynik będzie oczywisty...

wygląd skili pasywnych:

5p48po.jpg

Opublikowano

Nie ma sensu wprowadzać ankiety bo wynik będzie oczywisty...

wygląd skili pasywnych:

5p48po.jpg

Silny przeciwko ludziom a na następnym poziomie Silny przeciwko Potworom? 

Opublikowano

Biolog i kolekcjoner czasowy to super sprawa  na serwerze easy bo będzie jakaś różnorodność  i nie każdy bd miał wszystko identyczne dodatkowo ożywi pewnie handel. Mam nadzieje że tak zostanie i nie będziecie tego zmieniać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...