Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Harvettia.pl

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem, za dużo tutaj misji u kolekcjonera, w ogóle według mnie to bezsensowny wymysł w mt2...

Już to widzę, jak tutaj będzie to wyglądało, bo nie dość, że kolejne misje są co kilka poziomów to zacznie się dopiero jatka jak osoby które leciały w topkę, zaczną tłuc te bossy to gracze z odpowiednimi poziomami, będą mogli sobie o nich zapomnieć.

Ja bym tutaj ogarnął tego kolekcjonera, bo jest tego za dużo i za często... optymalnie z kilku bossów a nie z każdego możliwego bossa w mt2 no chyba, że tych bossów będzie pełno na mapach...

Dungeony solo czy w pt ?

O co chodzi z tymi specjalnymi broniami na 30 lvl z specjalnego mapy ? 

Dungeony Solo

z broniami na 30lvl z specjalnego mapy ? nie wiem o co chodzi

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dungeony Solo

z broniami na 30lvl z specjalnego mapy ? nie wiem o co chodzi

16941720.jpg?1452378806

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Faktycznie,mój błąd...dużo tego a mały łeb :)

są to po prostu lekko "wzmocnione" bronie na 30lvl :)

są oznaczone jako Legendarne :)

Okej.

A powiedz mi co do tego kolekcjonera, jak wygląda resp bossów ? Bo trzeba będzie zbierać szkatułki z każdego bossa, więc naprawdę będzie ciężko o bossy. 

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Okej.

A powiedz mi co do tego kolekcjonera, jak wygląda resp bossów ? Bo trzeba będzie zbierać szkatułki z każdego bossa, więc naprawdę będzie ciężko o bossy. 

­

Do każdej mapy respy podstawowe zostały dołożone

Mówię tutaj o bossach 75 itp także tragedii nie powinno być

Opublikowano

Do każdej mapy respy podstawowe zostały dołożone

Mówię tutaj o bossach 75 itp także tragedii nie powinno być

Rozumiem a co z pozostałymi ?

Bo dla mnie to trochę kupy się nie trzyma, bo jeśli o bossy będzie ciężko ( te podstawowe, czyli królowej, ognisty itp ) a z nich będę też dropiły jakieś tam cenne przedmioty to kolekcjoner będzie jednym wielkim wyzwaniem.

Przykładowo, na górze Sohan ile będzie bossów ?

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Rozumiem a co z pozostałymi ?

Bo dla mnie to trochę kupy się nie trzyma, bo jeśli o bossy będzie ciężko ( te podstawowe, czyli królowej, ognisty itp ) a z nich będę też dropiły jakieś tam cenne przedmioty to kolekcjoner będzie jednym wielkim wyzwaniem.

Przykładowo, na górze Sohan ile będzie bossów ?

­

Przykładowo na Sohan resp został zwiększony do 4 oraz czas respu został zmieniony na 30min

teraz 4 respy x 4 kanały wychodzi 16 bossów na 30min więc na godzinę wychodzi 32 sztuki.

Opublikowano

Przykładowo na Sohan resp został zwiększony do 4 oraz czas respu został zmieniony na 30min

teraz 4 respy x 4 kanały wychodzi 16 bossów na 30min więc na godzinę wychodzi 32 sztuki.

O kurde, wesoło nie jest.

No nic, jak będę miał jeszcze jakieś pytania to będę pisał, narazie muszę sie zastanowić, bo ten kolekcjoner i czas respu mnie bardzo niepokoi.

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

O kurde, wesoło nie jest.

No nic, jak będę miał jeszcze jakieś pytania to będę pisał, narazie muszę sie zastanowić, bo ten kolekcjoner i czas respu mnie bardzo niepokoi.

­

Jeśli będzie aż tak ciężko postaramy się to jakoś ogarnąć :)

Opublikowano

Jak wygląda u was reklama u jutuberów ? 

-  konkretna reklama u konkretnych osób czy kolejny serwer który będzie miał 350 osób z tendencją spadkową ?

Kiedy beta testy ?

Skąd bronie na 75 poziom i tzw. stalki ?

Od którego poziomu zaczynają się schody z zdobywaniem doświadczenia ?

Które przedmioty będą dostępne tylko w IS ( prócz rat ) ? 

Jak wyglądają ulepszacze na sety ? tzn. czy trzeba będzie ulepszaczy w setkach czy kulturalnie po kilka sztuk ? 

Dungeony, z tego co wyczytałem to solowo, długie te dungeony czy tak maksymalnie do pięciu minut ?

Czy będą zmianki peta ? na 30 poziomie będzie ciężko określić, jakie bonusy będą najlepsze, nie znając serwera...

Ten biolog i kolekcjoner mi się nie podoba, będzie po prostu ciężko go wykonać, bo nie dość, że bossów będzie mało, długi czas i niestety misja z każdym dostępnym bossem - nie wiem po co to, ale ok. 

Z góry dzięki za odpowiedź. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

fajnie sie zapowiada.

gemow, rings i amuletow od d3 xD wiec wpadne:)

a bedzie szybki zmienic kanaly CH?

Beta przewidziana jest od 11.01.2016 do 14.01.2016 :)

czyli closed beta czy open beta?

Opublikowano

Jak wygląda u was reklama u jutuberów ? 

-  konkretna reklama u konkretnych osób czy kolejny serwer który będzie miał 350 osób z tendencją spadkową ?Pracujemy nad reklamą cały czas..

Kiedy beta testy ?prawdopodobnie od poniedziałku.

Skąd bronie na 75 poziom i tzw. stalki ? z metinów +85 oraz szkatułek bossów.

Od którego poziomu zaczynają się schody z zdobywaniem doświadczenia ?okolo 120

Które przedmioty będą dostępne tylko w IS ( prócz rat ) ? Nic z ekwipunku nie będzie oraz ulepszacze potrzebnych do eq tez nie będzie

Jak wyglądają ulepszacze na sety ? tzn. czy trzeba będzie ulepszaczy w setkach czy kulturalnie po kilka sztuk ? Kulturka :))

Dungeony, z tego co wyczytałem to solowo, długie te dungeony czy tak maksymalnie do pięciu minut ? raczej średnia długość

Czy będą zmianki peta ? na 30 poziomie będzie ciężko określić, jakie bonusy będą najlepsze, nie znając serwera... Nie zastanawialiśmy się powiem szczerze nad tym faktem.

Ten biolog i kolekcjoner mi się nie podoba, będzie po prostu ciężko go wykonać, bo nie dość, że bossów będzie mało, długi czas i niestety misja z każdym dostępnym bossem - nie wiem po co to, ale ok. 

Z góry dzięki za odpowiedź.

fajnie sie zapowiada.

gemow, rings i amuletow od d3 xD wiec wpadne:)

a bedzie szybki zmienic kanaly CH?

czyli closed beta czy open beta?

Będzie wiele różnych GUI,które nie zostały tutaj opisane.

Beta open

Opublikowano

Aktualnie jedyny serwer który mnie zaciekawił. Na prawdę system ulepszeń jak i wygląd setów jest świetny. Każde rozwiązanie przemyślane. Mam tylko nadzieję że będą małe ilości yang i nie za dużo HP na max lvl, a klasy będą zaawansowane.
Czekam z niecierpliwością, mam nadzieję że wszystko wypali i będziemy mogli tam zagościć na długo.

@Edit
1. Jak reklama? ^^

2. Kiedy strona główna / forum?

Opublikowano

Aktualnie jedyny serwer który mnie zaciekawił. Na prawdę system ulepszeń jak i wygląd setów jest świetny. Każde rozwiązanie przemyślane. Mam tylko nadzieję że będą małe ilości yang i nie za dużo HP na max lvl, a klasy będą zaawansowane.

Czekam z niecierpliwością, mam nadzieję że wszystko wypali i będziemy mogli tam zagościć na długo.

@Edit

1. Jak reklama? %5E%5E.pngstaramy się ją cały czas załatwiać.

2. Kiedy strona główna / forum? prawdopodobnie jutro.

a bedzie shop offline?

z późniejszym czasem kto wie
Opublikowano

Serwer zaprezentowany ciekawie.

Staracie się cały czas załatwić reklamę. Czyli, jeśli dobrze rozumiem, to nic poza MPC nie zrobiliście.

Słabo.

Opublikowano

Serwer zaprezentowany ciekawie.

Staracie się cały czas załatwić reklamę. Czyli, jeśli dobrze rozumiem, to nic poza MPC nie zrobiliście.

Słabo.

Reklama raczej ruszy przed startem, a po to już chyba serie :)

Opublikowano

@Harvettia

Dzięki za odpowiedź, na bete wbiję tylko i wyłącznie dlatego, by udowodnić Ci, że ten kolekcjoner nie ma sensu, bo chciałbym zagrać tutaj, ale wiem, że będzie jedna wielka masakra z bossami, bo jest ich mało, długi resp, opłaca się je bić i każdy będzie chciał zrobić tego kolekcjonera a Ci co wbiją topkę, będą farmić na bossach a nowi gracze po prostu nie będą mieli możliwość zarobku. 

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

@Harvettia

Dzięki za odpowiedź, na bete wbiję tylko i wyłącznie dlatego, by udowodnić Ci, że ten kolekcjoner nie ma sensu, bo chciałbym zagrać tutaj, ale wiem, że będzie jedna wielka masakra z bossami, bo jest ich mało, długi resp, opłaca się je bić i każdy będzie chciał zrobić tego kolekcjonera a Ci co wbiją topkę, będą farmić na bossach a nowi gracze po prostu nie będą mieli możliwość zarobku.

Hmmm jest możliwość zrobienia ankiety co do Kolekcjonera :)

Opublikowano

Hmmm jest możliwość zrobienia ankiety co do Kolekcjonera :)

Nie tyle by go usunąć, co ułatwić.

Ja to widzę tak, albo skrócić czas respu, albo zwiększyć spawn bossów.

Lub po prostu usunąć kolekcjonera do bossa " Bearn-Setao " i zostaną bossy z map expowych. 

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Lub po prostu usunąć kolekcjonera do bossa " Bearn-Setao " i zostaną bossy z map expowych. 

Respy na mapach będą poprawione dziś :)

Opublikowano

myślę iż nie będzie takiej tragedii z tym.

W końcu Bossy są po to żeby je tłuc dla nagrody :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...