Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Harvettia.pl

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stwierdzam to po tym co odpierdalacie na moim YT. Osoba która zajmuje się FP napisała że serwer jest słaby to oznacza że nie będę zainteresowany i w tym momencie powinniście dać sobie siana. Sami pokazujecie jaki poziom ma administracja.

Wygladasz jak gowno, w tym momencie pokazujesz jak zachowuje sie gowno.

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak szczerze nie zagrałbym na tym serwerze żeby mi mieli dopłacać  nie jest tajemnicą że ta sama administracja miała Argentusa a tam jak każdy kto grał dłużej wie że admini mieli swoich pachołków którym znacznie ułatwiali rozgrywkę i pozwalali na robienie co tylko chcieli 

Opublikowano

Tak szczerze nie zagrałbym na tym serwerze żeby mi mieli dopłacać  nie jest tajemnicą że ta sama administracja miała Argentusa a tam jak każdy kto grał dłużej wie że admini mieli swoich pachołków którym znacznie ułatwiali rozgrywkę i pozwalali na robienie co tylko chcieli 

to jest bardzo ciekawe

Proszę podaj nicki osób,które miały ułatwioną grę :)

Opublikowano

Przepraszam. Tu musze napisac bo na forum sie nie da. Napisalem temat to mi skasowała bez wyjaśnień. Na sb nie dalo sie napsiac. Co to za Administratorka.

Wiec. Czemu bez odpowiedzi zamykacie tematy ? Nawet wyjaśnień nie ma.

Opublikowano

Ja również, jak inni czekamy na wyjaśnienia.

Przykro mi to mówić, ale bez wyjaśnień tracicie kilkadziesiąt graczy, przez IneS.

Ja do wyjaśnienia z kolegami, nawet nie myślimy by wejść na serwer. Już pal licho te brzydkie miasta, IneS pokazała klasę, więc czekamy na wyjaśnienia. ­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...