Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Harvettia.pl

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzieś Ty grał? Nie ma nic za darmo, nawet jak jest to "easy", to trzeba się pomęczyć. Dawno nie widziałem easy gdzie jest 100% na ulepszenie, są tylko 4 poziomy, a uwierz mi ulepek względem innych serwerów jest tu bardzo mało.

Poza tym to nie ma być serwer na miesiąc i koniec... Trochę wytrwałości, nie ma nic od razu.

P.S To jest tylko moje zdanie, nie krytykuję Twojego, po prostu uważam, że troszkę pomęczyć się trzeba, wbić maxa, bez jakiś updatów co tydzień aby nie przedłużać czasu do wojenek gildii i będzie super.

Dlatego szanuję Twoją wypowiedź, ale tutaj nie ma 100% na ulepszanie. Na tzw. eq Legendarne jest 70% ulepszenia. 

Nie lubię monotonni, bo ulepszanie setów można bardziej urozmaicić niż ciągłe nawalenie dungeonów. Bicie bossów i metinów jest okej, ale chodzenie na z reguły nudne dungeony to po prostu koszmar.

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlatego szanuję Twoją wypowiedź, ale tutaj nie ma 100% na ulepszanie. Na tzw. eq Legendarne jest 70% ulepszenia. 

Nie lubię monotonni, bo ulepszanie setów można bardziej urozmaicić niż ciągłe nawalenie dungeonów. Bicie bossów i metinów jest okej, ale chodzenie na z reguły nudne dungeony to po prostu koszmar.

­

może być fart i nie spali Ci :)?

Opublikowano

może być fart i nie spali Ci :)?

A tam, lepiej powiedz jak idą pracę nad betą i forum. :D

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

A tam, lepiej powiedz jak idą pracę nad betą i forum. :D

­

Oficjalnie strona oraz forum oraz Beta od jutra :)

Strona i forum z rana powinny być Beta okolo 15-19

Opublikowano

Te pety sa nie przemyślane. Gdyz kazdy chce miec dwa pety. Jeden przeznaczony do expa drugi do pvp. A z questa mozna zrobic tylko jednego peta:)

Opublikowano

Te pety sa nie przemyślane. Gdyz kazdy chce miec dwa pety. Jeden przeznaczony do expa drugi do pvp. A z questa mozna zrobic tylko jednego peta:)

Może drugi będzie w is...

Jak już przy petach, będą zmianki bonusów ? 

Wspominałem już o tym wcześniej. 

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Może drugi będzie w is...

Jak już przy petach, będą zmianki bonusów ? 

Wspominałem już o tym wcześniej. 

­

Nie bedzie w is.

Zmiany bonów rowniez nie beda, bo jestes świadomy jakie bony wybierasz przy odpaleniu peta:)

Opublikowano

­

100% jest na przerobienie broni, z tego co widziałem. Aczkolwiek 90-->80--70% to i tak sporo. Grałem na wielu easy, uwierz mi, na niektórych szansa na ulepszenie wynosiła 30% powtarzam 30%, gdzie musiałeś latać na dungeony 10 minutowe jakoś 3-4 razy, żeby ulepszyć 1 item...

Uważam, że póki co wszystko jest dobrze, jutro jak wrócę z pracy i będzie Beta, chętnie na nią się wybiorę, wtedy będziemy mogli się wypowiedzieć obszerniej na tematy, które są kontrowersyjne, będziemy mogli dodać jakieś propozycję, zgłosić ewentualne błędy. Wszystko przed nami. 

Pozdrawiam i idę spać. Dobrej nocy wszystkim.

Opublikowano

­Po tym syfie co wystartował ostatnie już przestałem wierzyć w metina xD Tak myślę gra schodzi na psy będzie tylko gorzej :P

Ale tak patrze na prezentacje i jak dla mnie serwer jest zaj3bisty. Taki konkretny easy na którym nie będzie nudy :D

I jak z reklamą?

Jest tylko 1 minus jak... Beta ma być dopiero jutro tak? To zapewne nie będzie startu w piątek :(

Mimo wszystko na serwer wbijam :D Nie ma lipy !!!!

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Nie bedzie w is.

Zmiany bonów rowniez nie beda, bo jestes świadomy jakie bony wybierasz przy odpaleniu peta:)

A Ty już wiesz jakie bony będą najlepsze dla danej postaci do pvp, nie znając serwera ?

No właśnie, nie wiesz. Więc zmiana bonusów musi być, bo na 30 poziomie wybierasz 3 bonusy z 12 a na maksymalnym poziomie okaże się, że lepiej było włożyć w pż niż zaklęcie... przykładowo. 

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Najpierw beta w poniedzialek , wczoraj info ze strona forum rano , hmm nieciekawie to wyglada  :((

Mówiłem od początku, że to pod IS głównie i że będziecie żałować buhaha. Pozdro ;)

Opublikowano

Mówiłem od początku, że to pod IS głównie i że będziecie żałować buhaha. Pozdro ;)

c421988094_wypierdalaj_z_pokoju__juz_.jp

Harvettia, co z tymi zmiankami bonusów peta ? 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Tylko ja wiem, który serwer jest pod is, a który nie, więc wypierdalaj.exe

Jakie są max śr?

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Tylko ja wiem, który serwer jest pod is, a który nie, więc wypierdalaj.exe

Jakie są max śr?

Standard chyba.

Godezina 12, strony ani forum ni ma.

Opublikowano

img-20160112071311-zmniejszamy-pl-ypierd

O której godzinie przewidywany jest start bety i odpalenie forum ? 

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

img-20160112071311-zmniejszamy-pl-ypierd

O której godzinie przewidywany jest start bety i odpalenie forum ? 

­

Strona/forum miało być rano, a beta 15-19.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...