Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Harvettia.pl

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zauważyłem w zapowiedzi wzmianki na temat marmurów, nikt też nie pokusił się z forumowiczów o zapytanie odnośnie tego tematu.

Czyli jak wygląda sytuacja z marmurami?

Przewidujecie jakąś reklamę? - Nie chodzi mi tutaj o marnych youtuberów 2k subów ;P Tylko jakieś konkretne źródła. 

Lizaki i pierścienie które są na 7 dni? Hmm czas z nich leci cały czas? Czy tylko kiedy są założone :) - Pomyślcie nad wyrzuceniem bonusu doświadczenia z nich ;)

Jakaś otwarta beta będzie?

Jakiś ts, forum? 

Co z gildiami? Będą uklepane i wyglądające tak samo jak na innych serwerach, czy będzie jakiś system, który ułatwiłby wyszukiwanie wojen + zachęcił ludzi do robienia ich?

Pozdrawiam,

jak na razie nie ma się czego przyczepić :P

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakaś strona? Forum? Serwer nawet fajny.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nie zauważyłem w zapowiedzi wzmianki na temat marmurów, nikt też nie pokusił się z forumowiczów o zapytanie odnośnie tego tematu.

Czyli jak wygląda sytuacja z marmurami?Marmury będą wpadać bezpośrednio z mobów.

Przewidujecie jakąś reklamę? - Nie chodzi mi tutaj o marnych youtuberów 2k subów ;P Tylko jakieś konkretne źródła. Tak będą,staramy się już łatwić reklame.

Lizaki i pierścienie które są na 7 dni? Hmm czas z nich leci cały czas? Czy tylko kiedy są założone :) - Pomyślcie nad wyrzuceniem bonusu doświadczenia z nich ;)Dziękujemy za słuszna uwagę dotyczącą wyrzucenia Bonusu doświadczenia,czas ubywa po założeniu

Jakaś otwarta beta będzie?Beta otwarta przewidywana od poniedziałku.

Jakiś ts, forum? TS i forum w trakcie przygotowania,będą dostępne prawdopodobnie w niedziele

Co z gildiami? Będą uklepane i wyglądające tak samo jak na innych serwerach, czy będzie jakiś system, który ułatwiłby wyszukiwanie wojen + zachęcił ludzi do robienia ich?Na teraźniejszy czas standard ale będą rozbudowane dosyć konkretnie.

Pozdrawiam,

jak na razie nie ma się czego przyczepić :P

Opublikowano

Nadal uważam , że biolog i kolekcjoner na easy powinien być bez limitu czasu... ale jeśli mają lecieć te eliksiry , to mogłyby lecieć z szkatułek serwerowych albo rzadko z wszystkich mobów , a najlepiej to wprowadzic zupełnie innego biologa np, zamiast oddawać przedmioty to zabić np 50 czarnych orków itd , myślę , że to jest mało spotykane i mogłoby zaciekawić graczy a także przyciągnąć ich większą rzeszę na serwer.. no ale pewnie to jest niemożliwe , mimo wszystko chcę zagrać , bo reszta prezentuje się wybornie.. 

PS. Trzeba robić 1000 razy dung zeby ulepszyc jeden item? ile mniej więcej robi sie jeden dung? mam nadzieje , ze sa one skrocone , tzn mam na myśli , że rozbijamy jakiś metin i od razu boss czy coś :)

Opublikowano

Nadal uważam , że biolog i kolekcjoner na easy powinien być bez limitu czasu... ale jeśli mają lecieć te eliksiry , to mogłyby lecieć z szkatułek serwerowych albo rzadko z wszystkich mobów , a najlepiej to wprowadzic zupełnie innego biologa np, zamiast oddawać przedmioty to zabić np 50 czarnych orków itd , myślę , że to jest mało spotykane i mogłoby zaciekawić graczy a także przyciągnąć ich większą rzeszę na serwer.. no ale pewnie to jest niemożliwe , mimo wszystko chcę zagrać , bo reszta prezentuje się wybornie.. 

PS. Trzeba robić 1000 razy dung zeby ulepszyc jeden item? ile mniej więcej robi sie jeden dung? mam nadzieje , ze sa one skrocone , tzn mam na myśli , że rozbijamy jakiś metin i od razu boss czy coś :)

Dungeony będzie można zobaczyć na becie :)

Opublikowano

najbardziej co mnie interesuje to skład teamu  nicki obecne i wcześniejsze oczywiście prawdziwe + doświadczenie jakie posiadacie nazwy wcześniejszych serwerów etc. to co zostanie napisane poddam szczegółowej weryfikacji wiec proszę się z góry dobrze zastanowić nad odpowiedziami :)

a) Skład teamu który będzie od startu nicki  + poparzenie nicki w których projektach brali udział

b )Doświadczenie jakie posiadacie który to wasz projekt nazwy wcześniejszych projektów

Opublikowano

najbardziej co mnie interesuje to skład teamu  nicki obecne i wcześniejsze oczywiście prawdziwe + doświadczenie jakie posiadacie nazwy wcześniejszych serwerów etc. to co zostanie napisane poddam szczegółowej weryfikacji wiec proszę się z góry dobrze zastanowić nad odpowiedziami :)

a) Skład teamu który będzie od startu nicki  + poparzenie nicki w których projektach brali udział

b )Doświadczenie jakie posiadacie który to wasz projekt nazwy wcześniejszych projektów

To chyba ten sam team co jest na argentusie ale mogę się mylić

​Powodzenia, dobrze się zapowiada :)

Opublikowano

Mieliśmy i mamy tylko jeden projekt jest nim Argentus.pl który liczy 2.5roku :)

Team również jest taki sam.

Serwer:

Koval

Istny

Forum:

IneS

TeamSpeak:

xXLuckyXx

Opublikowano

Mieliśmy i mamy tylko jeden projekt jest nim Argentus.pl który liczy 2.5roku :)

Team również jest taki sam.

Serwer:

Koval

Istny

Forum:

IneS

TeamSpeak:

xXLuckyXx

No i pięknie!

Grałem na Argentusie, więc i tu zagram :)

A jakieś info odnośnie bety/startu mógłbyś dać, czy już gdzieś było podawane?

Opublikowano

No i pięknie!

Grałem na Argentusie, więc i tu zagram :)

A jakieś info odnośnie bety/startu mógłbyś dać, czy już gdzieś było podawane?

Beta przewidziana jest od 11.01.2016 do 14.01.2016 :)

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem, za dużo tutaj misji u kolekcjonera, w ogóle według mnie to bezsensowny wymysł w mt2...

Już to widzę, jak tutaj będzie to wyglądało, bo nie dość, że kolejne misje są co kilka poziomów to zacznie się dopiero jatka jak osoby które leciały w topkę, zaczną tłuc te bossy to gracze z odpowiednimi poziomami, będą mogli sobie o nich zapomnieć.

Ja bym tutaj ogarnął tego kolekcjonera, bo jest tego za dużo i za często... optymalnie z kilku bossów a nie z każdego możliwego bossa w mt2 no chyba, że tych bossów będzie pełno na mapach...

Dungeony solo czy w pt ?

O co chodzi z tymi specjalnymi broniami na 30 lvl z specjalnego mapy ? 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...