Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Harvettia.pl

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZabQ to szmac**** leci tylko na hajs , on robi serie na tych serwerach gdzie dają dużo siana , gorszego człowieka niewidziałem nawet bezinteresownie widzę że mniejci YT nagrywają zapowiedzi z harvettii :)

­

Aha 

Zazdrościsz mu ? ze chłopak ma troche oleju w głowie i sobie umie zarobić ? 

Padają jak 95% serwerów które startują 1 moze 2 sa na rok 

Co do serwera nic nowego zapewne TOP1 pojawi sie w 24h zrobienie eq to kwestia 2 dni  co bedzie dalej? czekanie na aktualizacje 

Mimo to Polecam serwer dla ludzi którzy maja mało czasu a chcą sie zabawic po pracy/szkole 

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aha 

Zazdrościsz mu ? ze chłopak ma troche oleju w głowie i sobie umie zarobić ? 

Padają jak 95% serwerów które startują 1 moze 2 sa na rok 

Niepotrzebne stwierdzenie że nagrywa tylko dobre serwery,bo wcale tak nie jest :)

Opublikowano

Widze że administracja to banda debili, jak patrze co odpierdala to chce mi się śmiać xD Pisze to co myślę tym bardziej że jest to prywatna wiadomość. Nie ma to jak za spamować cały mój kanał linkiem do tego zdjęcia i mieć jeszcze ból dupy. Nie polecam i nie pozdrawiam. Nie jestem osobą która wkurza się o takie rzeczy ale pamiętajcie że jeśli chcecie wojnę to nie ma problemu :)

Dodatkowo dodam że nie tylko ja zajmuję się moim FP, ale podzielam zdanie osoby która to pisała :)

039CxC0.jpg

Opublikowano

Widze że administracja to banda debili, jak patrze co odpierdala to chce mi się śmiać xD Pisze to co myślę tym bardziej że jest to prywatna wiadomość. Nie ma to jak za spamować cały mój kanał linkiem do tego zdjęcia i mieć jeszcze ból dupy. Nie polecam i nie pozdrawiam. Nie jestem osobą która wkurza się o takie rzeczy ale pamiętajcie że jeśli chcecie wojnę to nie ma problemu :)

kolejny raz stwierdzasz z góry,banda debili bardzo nam miło :)

Pozdrawiamy.

Opublikowano

kolejny raz stwierdzasz z góry,banda debili bardzo nam miło :)

Pozdrawiamy.

Stwierdzam to po tym co odpierdalacie na moim YT. Osoba która zajmuje się FP napisała że serwer jest słaby to oznacza że nie będę zainteresowany i w tym momencie powinniście dać sobie siana. Sami pokazujecie jaki poziom ma administracja.

Opublikowano

Dodatkowo dodam że nie tylko ja zajmuję się moim FP, ale podzielam zdanie osoby która to pisała :)

039CxC0.jpg

"chcecie wojnę to nie ma problemu :)" To już widzę jaki z Ciebie "YouTuber" jeśli Ty się tak śmiesz nazywać, to nie pozdrawiam.

Dobrze że nie zdążyłem subować takiego imbecyla.

Stwierdzam to po tym co odpierdalacie na moim YT. Osoba która zajmuje się FP napisała że serwer jest słaby to oznacza że nie będę zainteresowany i w tym momencie powinniście dać sobie siana. Sami pokazujecie jaki poziom ma administracja.

W takim razie idź to załatw na PW, a nie tutaj, lecisz tylko na hajs, tyle ode mnie.

Jeszcze raz Nie pozdrawiam.

EDIT//:

Jeszcze coś "Osoba która zajmuje się FP napisała że serwer jest słaby" widzę że masz swoich wysłanników ? :yay:

maxresdefault.jpg

No to na prawdę, trzeba mieć naje*ane w głowie żeby jeszcze tak kłamać, widzę że masz także osoby które same za Ciebie myślą.

Jeszcze raz NIE polecam tego "JÓTJÓBERA"  :((

Opublikowano

"chcecie wojnę to nie ma problemu :)" To już widzę jaki z Ciebie "YouTuber" jeśli Ty się tak śmiesz nazywać, to nie pozdrawiam.

Dobrze że nie zdążyłem subować takiego imbecyla.

W takim razie idź to załatw na PW, a nie tutaj, lecisz tylko na hajs, tyle ode mnie.

Jeszcze raz Nie pozdrawiam.

Mam iść na PW? o oni napisali na PW po czym zaczęli publicznie tą całą gówno burze. Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Administracja widze ma tak z*******e podejscie do potencjalnych graczy ze juz wolalabym sie nawpierdalac ravii.

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

O co ta Afera ? o to ze ZabQ' wyraził zdanie na temat serwera Od tego jest chyba te forum ?

Nie ma afery.

Nie potrzebnie zostało udostępnione to co zostało i tyle.

Opublikowano

O co ta Afera ? o to ze ZabQ' wyraził zdanie na temat serwera Od tego jest chyba te forum ? 

Nie chodzi o to że coś tutaj napisałem a bardziej o to co pisałem z właścicielem serwera na PW a udostępnił.

Opublikowano

Nie chodzi o to że coś tutaj napisałem a bardziej o to co pisałem z właścicielem serwera na PW a udostępnił.

Nie drążmy tematu,nasz błąd i to wszystko,nikt święty nie jest.Emocje to emocje

Opublikowano

Jak ktoś szuka gildii to pw - w shinso / ts3 / mikro / mutacja  :love:  :love:

Jak ktoś szuka gildii to pw - w shinso / ts3 / mikro / mutacja  :love:  :love:

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

ZabQ patusie lubiłem się ;) tzn lubiłem... po prostu nic do Ciebie nie miałem,

Ale jak nie chcesz nagrać zapowiedzi to napisz nie po prostu.

Ty nagrywasz dobre serwery, tak dobre jak Twoje poprzednie.

Wiem, że temat zakończony, ale gościu jest idiotą ;). Zostawcie łapke w góre, heeeeej, zostawił to bym Ci, latarnie w dupie heeeeej.

wali mnie ten tydzień czy miesiąc bana i te śmieszne procenty, wyraziłem zdanie na temat pro jutubera ;)

Opublikowano

Zabq, trochę się pogubił chyba, na poprzedniej stronie piszę, że ktoś inny pisał z jego fp, teraz dowiadujemy się, że to on. Może jakieś kapsułki na poprawę koncentracji i prawidłowego myślenia? I jeśli stwierdzasz, że ten serwer nie jest wystarczająco dobry, to chyba nie wszedłeś na beta testy i nie sprawdziłeś jak jest. 

@Harvettia

Wszedłem wczoraj i dzisiaj troszkę na bete, dostrzegłem takiego buga:

-Stworzyłem sobie ninje, kiedy wezmę spot na siebie, to z buta tylko wykonuje 1 i 2 hit z całego combo, nie ma 1-2-3-4-5, tylko jest 1-2-1-2-1-2-1-2 i tak cały czas.

Co do reszty nie mam jakiś zastrzeżeń, ale jakaś broń do expa po 75 przydałaby się.

+ dodatki w kliencie, tj. zmiana mobów w psy i zmiana czcionki, co prawda ta druga opcja w plikach klienta jest, ale niestety po jakiejkolwiek jej edycji wyrzuca LOG ;s

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

ZabQ to szmac**** leci tylko na hajs , on robi serie na tych serwerach gdzie dają dużo siana , gorszego człowieka niewidziałem nawet bezinteresownie widzę że mniejci YT nagrywają zapowiedzi z harvettii :)

­

Mniejsi youtuberzy nagrywają bezinteresownie, bo przy 50 wyświetleniach nikt im nie zapłaci nawet w SM xD

Wszyscy piszą, jacy to inni ludzie są źli, bo lecą na hajs itp. A jakbyś Ty miał wybierać między pracą w sklepie A za 15zł/h, a pracą w sklepie, gdzie jest mniej klientów (mniej ogarniania) za 8zł/h to co byś wybrał? No właśnie.

@top na serwerze jakoś nowości nie widzę, jedynie jakieś nowe okno ekwipunku, chociaż nie wiem po co te spodnie i druga broń (?), to nie Cabal.

Ot, serwer jak inne, jedynie bardzo ładna prezentacja.

tenor.gif

Opublikowano

Jedno i najważniejsze pytanie.

Czy miasta jak i wygląd ekwipunku, pasku wrócił do normy ? tzn. czy nie ma tego irytującego i wkurzającego wyglądu miast, które z bliższa przypominało gówno a nie mt2...

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Nikt o niej źle nie mówi, bardzo miła i kulturalna osoba, jedyne co mi się nie podoba, to usuwanie tematów odnośnie propozycji serwera, które są niby "drugoplanowe", skoro tak, to zostawić, Ty się wypowiesz i po problemie, a tak dobre propozycje idą do kosza. Druga sprawa, to właśnie forum, troszkę jest do dodania, czy zmiany, zwłaszcza styl.

Nikt nie robi Wam na złość, po prostu My jako gracze czy użytkownicy forum, chcemy wszystko usprawnić, dlatego siedzimy na becie, na forum i dajemy propozycje. Myślę, że serwer jak i forum jest dla graczy i użytkowników nie dla Administracji.

Takie jest moje zdanie.

Nie oskarżaj mnie bez podstaw, żadna propozycja nie została usunięta i żadna nie jest w koszu, polecam przeglądać forum ze zrozumieniem.

Wszystkie są w odpowiednim dziale, są do wglądu Administracji i czekają na ich odpowiedź :)

Serdecznie zapraszamy na serwer i udanej zabawy :)

yLrWtP3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...