Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Harvettia.pl

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy będzie można handlować za realne pieniążki ?

Bo właśnie skończyłem wyrzucać dobytek na pewnym serwerze " Labordżini Avant.... ", ponieważ banują na potęgę osoby, które chcą cokolwiek sprzedać za złotówki... - mega idiotyzm -.- 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Takie pytanie- skoro jutro jest przewidziany start to czy nie warto by było dodać zapowiedz do publikacji już dzisiaj?

Opublikowano

Po to to przełożyli start, aby wszystkie bugi wyeliminować, pomyśl :D

Sory ale nie raz juz spotkalem sie z przesunieciami i po startach byly  nadal problemy wiec nie ma nad czym myslec;)

Opublikowano

IneS- przerost formy nad treścią... szkoda słów.

Pewien użytkownik założył temat w którym można było wypowiedzieć się na temat pracy Teamu, pani IneS nie spodobało się to i usunęła temat. Okazało się, że w regulaminie nie ma owego zakazu, lecz trzeba dopisać jeszcze punkcik...

Sorry, ale Team ma zachęcać graczy a nie zniechęcać a właśnie IneS mnie zniechęciła do gry, co jak co, osoba na stanowisku powinna znać umiar a nie kasować tematy i zamykać je, jeśli są one nie wygodne...

17027485.jpg?1453412597

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Serio poziom jaki prezentuje duet moderacyjny administratorka i moderatorka moderatora, to jakaś kpina jest. 

Tam strach napisać post xD Gorzej niż na MPC. 

Dzisiaj zauważyłem, że jakiś użytkownik napisał temat w propozycji forum, żeby dodać 'awards'. Został sponiewierany przez moderatorkę moderatora, że on nie wie co administracja forum ma zaplanowane do zrobienia.. WTF? Więc po chuy jest ten dział? Żeby można było dwa regulaminy napisać, co wolno, a co nie? Serio wyluzujcie trochę.

@

Mały chochlik się wkradł :D Myślałem, że PICA to też dziewczyna, soz.

@Rebelde<3

Właśnie zauważyłem, że SB wyłączony :P

A co do zmian (co chwilę) w regulaminie to będzie się zasłaniać ostatnim punktem:

"Administracja zastrzega sobie prawo do zmiany Regulaminu w dowolnym momencie." xD - Uwielbiam to.

p.s

Po pojawieniu się tematu zastępczego sb, było wszystko spoko, gdy ktoś nie napomniał o wybrykach administratorki. Chciałem skomentować coś, no ale temat został całkowicie usunięty z forum =/ Dlaczego? Dlaczego boisz przyjąć się krytykę na swoje młode piersi? To aż tak ciężkie brzemię? 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

IneS - Administratorka forum. Szkoda gadać. Strasznie gwiazdorzy, myślę, że na Snickersa jest za późno, tylko Koval może pomóc. Wszystkie propozycje odrzuca, zamyka tematy od razu. Ustanawia nowe regulaminy, sama cały czas dodaje jakieś punkty, dzisiaj użytkownik dostał bana, za to, że ją upomniał, że napisała dwa posty pod sobą. Moderator także pokazał jak zna się na Moderowaniu, zamyka tematy w dziale "szukam gildii" z powodem "Napisz do liderów, którzy napisali temat w prezentacji gildii". ShoutBox, po tym jak użytkownicy zaczęli wytykać IneS jej zachowanie został wyłączony do rana.

Wszystko potwierdzają SS`y, wystarczy wejść na forum i zobaczyć jak jest. Jeżeli dalej tak będzie, szkoda gadać, lepiej szukać innego serwera. 

Opublikowano

Po ostatnich wybrykach Pani Ines, zastanawiam się nad serwerem.

Na forum nie można się wypowiedzieć, bo albo ona to wie, albo tego nie będzie, bo tak jest wygodniej itd.

Sorry, ale jeśli na forum tak traktujecie graczy to nie świadczy o was dobrze. Koval - powodzenia, IneS- krzyżyk na drogę, straciłem kilkanaście minut życia na " dyskusję " z Tobą, po czym wyłączyłaś ShoutBox, bo tak było najłatwiej. 

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

No, no, IneS świetnie odstrasza graczy.

Znikające posty, wpisy na shoutbox'ie, dopisywanie punktów w regulaminie "na szybko", żeby coś usunąć, usuwanie niewygodnych tematów, odrzucanie jakichkolwiek propozycji, które mają za zadanie usprawnić i upiększyć forum. Administracja na medal!

Opublikowano

No, no, IneS świetnie odstrasza graczy.

Znikające posty, wpisy na shoutbox'ie, dopisywanie punktów w regulaminie "na szybko", żeby coś usunąć, usuwanie niewygodnych tematów, odrzucanie jakichkolwiek propozycji, które mają za zadanie usprawnić i upiększyć forum. Administracja na medal!

A na końcu wychodzi, że to nasza wina, że to my zaczynamy i to my prowokujemy. 

Nie zrobiłem zdjęcia, ale pewnie ktoś ma, jak pisze, że " prowokujecie i zaczynacie " ... 

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

A na końcu wychodzi, że to nasza wina, że to my zaczynamy i to my prowokujemy. 

Nie zrobiłem zdjęcia, ale pewnie ktoś ma, jak pisze, że " prowokujecie i zaczynacie " ... 

Ja mam tylko to:

JBJcDcb.jpg

Śmiech na sali. 

Opublikowano

Mój temat również został zamknięty, chciałem się dopytać z jakiego powodu shoutbox został wyłączony, bo owego powodu nie podano. Temat został dosłownie po chwili usunięty, bez żadnego wyjaśnienia itd. - mistrzyni.

" Co by nie mówić o IneS, była ona w owym czasie ­królową hejtu jeszcze zanim hejt był hejtem " :) 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Dużo smrodku Wam robi ta ines, a szkoda, żeby serwer tracił przez takie przypadki graczy.

Czasem tak to bywa na forach serwerów metin, że młody człowiek dostanie tytuł administratora forum i nagle czuje wielką władze.

Może za duża presja takie odpowiedzialne stanowisko i psychika nie wytrzymuje :)

Opublikowano

Dużo smrodku Wam robi ta ines, a szkoda, żeby serwer tracił przez takie przypadki graczy.

Czasem tak to bywa na forach serwerów metin, że młody człowiek dostanie tytuł administratora forum i nagle czuje wielką władze.

Może za duża presja takie odpowiedzialne stanowisko i psychika nie wytrzymuje :)

Oj robi smordku, robi, ale ja wyczuwam :

000096,170-i-love-blow-jobs.jpg

Czekamy na jakąś konkretną wypowiedź na temat IneS, " albo ona albo my " ...

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Wbijam z serią, jak z resztą zapowiedział Administrator.. :)
Start ma się odbyć o 19? Równo?
Przewidujecie jakieś eventy po starcie? Jakieś raty? Cokolwiek?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...