Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Harvettia.pl

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedno i najważniejsze pytanie.

Czy miasta jak i wygląd ekwipunku, pasku wrócił do normy ? tzn. czy nie ma tego irytującego i wkurzającego wyglądu miast, które z bliższa przypominało gówno a nie mt2...

Ponawiam pytanie .... -.-

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Taskbar wrócił do normalności.

Mapy oraz ekwipunek takie same są

Dzięki chociaż za odpowiedź, przynajmniej nie muszę pobierać bety.

Niestety nie zagram, serwer jest dla graczy, a jeśli mam unikać wyglądu ekwipunku i map, bo za miast tego jest jedno wielkie gówno, to serwer nie jest robiony dla graczy tylko dla własnego chorego widzimisię.

Powodzenia.

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Dzięki chociaż za odpowiedź, przynajmniej nie muszę pobierać bety.

Niestety nie zagram, serwer jest dla graczy, a jeśli mam unikać wyglądu ekwipunku i map, bo za miast tego jest jedno wielkie g****o, to serwer nie jest robiony dla graczy tylko dla własnego chorego widzimisię.

Powodzenia.

był nacisk na taskbar wiec został zmieniony,o mapach nic na mnie wiadomo.
Opublikowano

@Harvettia

Ponawiam pytanie czemu beta nie działa , ściągnełem zainstalowałem spaczowałem , chciałem zobaczyć jak wygląda serwer co jest ? ? :) 

Opublikowano

był nacisk na taskbar wiec został zmieniony,o mapach nic na mnie wiadomo.

Nie chce mi się przekopywać 30 stron w tym temacie, ale kilkukrotnie było o tym pisane ;/

Ale tak naprawdę, podoba Ci się ten wygląda miast ? Bo mnie na wymioty ciągnie, bo ani to ładnie nie wygląda a sama jakość wykonania - beznadziejna. Nie róbmy z mt2 takiego gówna. 

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Bez jaj, miasta i ekwipunek dalej z tym " agro tuningiem " ?

Nie róbcie polewki z serwera, to metin2 a nie kupa śmiechu, zmieńcie te miasta i ekwipunek, bo naprawdę nie jest to przyjemne dla oka. Serwer robicie dla graczy, więc może warto w tą stronę uderzyć ?

@Harvettia

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

co do ekwipunku zastanawiamy się.......

Miasta to jest kwestia gustu..

@Harvettia  ponawiam pytania co do bety-testów nmg. się zalogować :)

A z miastami możecie pomyśleć i wgrać coś miłego dla oka ale też nie to samo co na globalu , po za tym kwestia gustu :) 

Co do ekwipunku ekwipunek jak ekwipunek jeśli byście coś fajnie pomyśleli , bo te spodnie i itd ochydnie to wygląda i niewiadomo co kto i gdzie wsadzić.. :)

i ten ekran logowania do gry jest chyba najbrzydszy jaki widziałem , na argentusie o 1000 razy lepiej wygląda :)

Więc pomyślcie nad:

EKWIPUNKIEM (propozycja jak wygląda o niebo lepiej , i jest coś lepszego niż ten zwykły)

97511946646288952584.png

WYGLĄDEM MIAST wyglądają o wiele lepiej  niż te na Harvetti :

40837140404690569477.png

45822140404690669477.png

­

Opublikowano

co do ekwipunku zastanawiamy się.......

Miasta to jest kwestia gustu..

Gustu ? Ten kto tworzył te miasta, nie miał gustu. Jest to po prostu kaleczenie wzroku, przecież tam minuty nie mogłem wytrzymać, bo czułem się, że ktoś mi nazłość to zrobił. 

Nie wiem co tak upieracie się przy tych miastach, to ma niby przyciągać graczy, bo na innych serwerach są standardowe, klasyczne, ale ponad czasowe miasta ?

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

@lindex

Polać koledze !

Nie wiem jak tutaj sprawa wygląda z m2, ale jeśli jest to wrzucicie tam wszystkich npc, standardowy wygląd to zawitam na serwer, przynajmniej nie będę musiał kaleczyć wzroku na tych paskudnych miastach m1.

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

@Harvettia  ponawiam pytania co do bety-testów nmg. się zalogować :)

A z miastami możecie pomyśleć i wgrać coś miłego dla oka ale też nie to samo co na globalu , po za tym kwestia gustu :) 

Co do ekwipunku ekwipunek jak ekwipunek jeśli byście coś fajnie pomyśleli , bo te spodnie i itd ochydnie to wygląda i niewiadomo co kto i gdzie wsadzić.. :)

i ten ekran logowania do gry jest chyba najbrzydszy jaki widziałem , na argentusie o 1000 razy lepiej wygląda :)

Więc pomyślcie nad:

EKWIPUNKIEM (propozycja jak wygląda o niebo lepiej , i jest coś lepszego niż ten zwykły)

97511946646288952584.png

WYGLĄDEM MIAST wyglądają o wiele lepiej  niż te na Harvetti :

40837140404690569477.png

45822140404690669477.png

­

z osobistego punktu widzenia to okno mi się nie podoba.

Beta jest online,trzeba aktualizacje klienta

Opublikowano

Chciałem dodać że wygląd logowania do gry to jest totalna porażka samym wyglądem , u góry zaznaczyłem kolorem czerwonym NAZWE STAREGO CLIENTA "ETERNITY" ... :)

68467279708925390665.jpg

Daje wam u dołu opcjonalnie lepszych i "MIŁYCH" dla oka okien logowania:

5141914099461361136905.jpg­

Chciałem też dodać że nie chce żeby moje ostatnie posty wyglądały że zniechęcam graczy do serwera , tylko proponuje zmiany , bo sam wpadam z ekipą dla serwera i moje propozycje wydają się o niebo lepsze od waszych :) Każdy chyba się ze mną zgodzi .. :) (KWESTIA GUSTU - gustu się nie wybiera)

@Harvettia

Może i wam się nie podoba ale dałem wam przykład czegoś optymalnego na serwer , wyciągniecie wnioski sami :) 

POLECAM i zapraszam na serwer :)

Opublikowano

Chciałem dodać że wygląd logowania do gry to jest totalna porażka samym wyglądem , u góry zaznaczyłem kolorem czerwonym NAZWE STAREGO CLIENTA "ETERNITY" ... :)

68467279708925390665.jpg

Daje wam u dołu opcjonalnie lepszych i "MIŁYCH" dla oka okien logowania:

5141914099461361136905.jpg­

Chciałem też dodać że nie chce żeby moje ostatnie posty wyglądały że zniechęcam graczy do serwera , tylko proponuje zmiany , bo sam wpadam z ekipą dla serwera i moje propozycje wydają się o niebo lepsze od waszych :) Każdy chyba się ze mną zgodzi .. :) (KWESTIA GUSTU - gustu się nie wybiera)

@Harvettia

Może i wam się nie podoba ale dałem wam przykład czegoś optymalnego na serwer , wyciągniecie wnioski sami :) 

POLECAM i zapraszam na serwer :)

Grafika klienta logowanie itp będzie całkowicie nowe po starcie serwera.

Opublikowano

Grafika klienta logowanie itp będzie całkowicie nowe po starcie serwera.

Dobre i to :) 

Ale zastanówcie się nad tym "Ekwipunkiem" i "Wyglądem miast" :)

Optymalnie możecie zrobić ankietę i dodać dwa pytania czy ludzie chcą nowy czy ten wygląd miast :) - Mamy demokrację :) 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...