Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Harvettia.pl

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszedłem wczoraj i dzisiaj troszkę na bete, dostrzegłem takiego buga:

-Stworzyłem sobie ninje, kiedy wezmę spot na siebie, to z buta tylko wykonuje 1 i 2 hit z całego combo, nie ma 1-2-3-4-5, tylko jest 1-2-1-2-1-2-1-2 i tak cały czas.

Co do reszty nie mam jakiś zastrzeżeń, ale jakaś broń do expa po 75 przydałaby się.

+ dodatki w kliencie, tj. zmiana mobów w psy i zmiana czcionki, co prawda ta druga opcja w plikach klienta jest, ale niestety po jakiejkolwiek jej edycji wyrzuca LOG ;s

Co do interface ekwipunku, to serio lepiej, żeby był standardowy, bo ten taki śmieszny jest, że szok :D

#RAZ_JESZCZE

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Chociaż tyle :)

PS. beta close ? Bo pobrałem właśnie a nie mogę się zalogować.

aktualizacja klienta.

@Harvettia

Wszedłem wczoraj i dzisiaj troszkę na bete, dostrzegłem takiego buga:

-Stworzyłem sobie ninje, kiedy wezmę spot na siebie, to z buta tylko wykonuje 1 i 2 hit z całego combo, nie ma 1-2-3-4-5, tylko jest 1-2-1-2-1-2-1-2 i tak cały czas.

Co do reszty nie mam jakiś zastrzeżeń, ale jakaś broń do expa po 75 przydałaby się.

+ dodatki w kliencie, tj. zmiana mobów w psy i zmiana czcionki, co prawda ta druga opcja w plikach klienta jest, ale niestety po jakiejkolwiek jej edycji wyrzuca LOG ;s

Co do interface ekwipunku, to serio lepiej, żeby był standardowy, bo ten taki śmieszny jest, że szok :D

#RAZ_JESZCZE

o combo nic nie słyszeliśmy ale sprawdzimy to.

Dodatki w kliencie będą,aktualnie dodaliśmy auto-podnoszenie

Okno eq juz jest standardowe.

Opublikowano

Będzie ankieta na temat miast ? 

Też dodaje się do pytania :)

Okno ekwipunku będzie standardowe.

Mamy rozumieć że ekwipunku standardowe + dodatki wbudowane po prawej stronie ? Typu teleportacja/magazyn i itd ? :) 

+4 sloty ? :)-

­

Opublikowano

Też dodaje się do pytania :)

Mamy rozumieć że ekwipunku standardowe + dodatki wbudowane po prawej stronie ? Typu teleportacja/magazyn i itd ? :) 

+4 sloty ? :)-

­

Dokładnie tak :)

ez4xa0.jpg

Opublikowano

ez4xa0.jpg

W końcu jakaś dobra wiadomość.

Jeszcze miasta na standardowe i będzie można normalnie grać :)

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

W końcu jakaś dobra wiadomość.

Jeszcze miasta na standardowe i będzie można normalnie grać :)

Lać flache mu ! :)

ez4xa0.jpg

No i proste rozwiązania czasem są niezawodne , czekamy na zmiane miast i git :)

Właśnie sobie eq po przerabiałem i w miarę fajnie to wygląda nie trzeba dużo ulepszaczy 3-4 bodajże na np: Epicki :)

Palić pali ale rzadko kilka razy spaliło 6/25 to w miarę dobrze :)

Polecam i czekam na start :)

Jutro jeszcze sprawdze exp na mapach od 90lvl do 180 :) 

Myślę że max lvl wbije się w mniej niż 24h , a eq max 2dni :) Fajnie by było gdybyście robili co 2-3tyg aktualizacja zachęcające nowych graczy i update LVL'owe z 180-200lvl :)

­

Opublikowano

Lać flache mu ! :)

No i proste rozwiązania czasem są niezawodne , czekamy na zmiane miast i git :)

Właśnie sobie eq po przerabiałem i w miarę fajnie to wygląda nie trzeba dużo ulepszaczy 3-4 bodajże na np: Epicki :)

Palić pali ale rzadko kilka razy spaliło 6/25 to w miarę dobrze :)

Polecam i czekam na start :)

Jutro jeszcze sprawdze exp na mapach od 90lvl do 180 :) 

Myślę że max lvl wbije się w mniej niż 24h , a eq max 2dni :) Fajnie by było gdybyście robili co 2-3tyg aktualizacja zachęcające nowych graczy i update LVL'owe z 180-200lvl :)

­

Będą aktualizacje jak najbardziej

Opublikowano

Jedna co mi się nie podoba to Mateusz reklamujący serwer :) bardzo dużo wałków kręcił nie mam przynajmniej ja do niego zaufania i zapewne to nie tylko moje takie zdanie jest no ale ja po becie i tak nie zagram bo brak czasu wbiłem na betę to co tam się działa zostanie mi w pamięci na lata :)

P.s  Nikt nie zgłosił bugu na yangi ^^ tacy beta testerzy tam byli wszystko zatajali ^^ bugu z kd też nikt nie zgłosił a ja pisałem raz drugi trzeci czwarty no ale jak administracja ma cie głęboko i nie miała czasu i nie było forum to po co zgłaszać :)^^ dobra to tyle ode mnie życzę powodzenia może znajdzie się uczciwa osoba która opisze ww bugi jak je w ogóle znaleźli jak nie to uznam to jako pozwolenie na publiczne opublikowanie co i jak działa  z w/w bugami i do czasu naprawienia kilka a może kilkaset ludzi będzie bardzo bogatych od startu a zarazem bardzo silnych nie mając praktycznie eq

Opublikowano

Jedna co mi się nie podoba to Mateusz reklamujący serwer :) bardzo dużo wałków kręcił nie mam przynajmniej ja do niego zaufania i zapewne to nie tylko moje takie zdanie jest no ale ja po becie i tak nie zagram bo brak czasu wbiłem na betę to co tam się działa zostanie mi w pamięci na lata :)

P.s  Nikt nie zgłosił bugu na yangi ^^ tacy beta testerzy tam byli wszystko zatajali ^^ bugu z kd też nikt nie zgłosił a ja pisałem raz drugi trzeci czwarty no ale jak administracja ma cie głęboko i nie miała czasu i nie było forum to po co zgłaszać :)^^ dobra to tyle ode mnie życzę powodzenia może znajdzie się uczciwa osoba która opisze ww bugi jak je w ogóle znaleźli jak nie to uznam to jako pozwolenie na publiczne opublikowanie co i jak działa  z w/w bugami i do czasu naprawienia kilka a może kilkaset ludzi będzie bardzo bogatych od startu a zarazem bardzo silnych nie mając praktycznie eq

Widocznie nikogo z nas nie było skoro Ci nie odpisaliśmy :)

Skoro jesteś uczciwy to powiedz

Opublikowano

Poziom waszej administratorki forum jest oszałamiający.

Jednocześnie mnie to bawi i martwi, bo pośmiać się można, ale jednak chciałbym od czasu do czasu skorzystać z forum, bo przecież jest dla graczy.

Jednak po tej wypowiedzi zaczynam się bać o moją rodzinę  ^^

6wN7wu0.jpg

Czy grafika strony/clienta będzie zmieniana, bo wygląda dość słabo.

Tło ładowania to jest chyba jedno, bo w kółko to samo się wyświetla.

Opublikowano

Jednocześnie mnie to bawi i martwi, bo pośmiać się można, ale jednak chciałbym od czasu do czasu skorzystać z forum, bo przecież jest dla graczy.

6wN7wu0.jpg

@Harvettia 

@'Supreme

grafika clienta logowania na konto ma być zmieniona co do strony nic nie wiadomo , wiadomo tylko że ma zostać dodany licznik online , i itd :) 

­

Opublikowano

6wN7wu0.jpg

Co do Administratorki, popieram. Myślę, że jak zje Snickersa to wszystko wróci do normy, bo teraz to gwiazdorzy i zachowuje się jakby zrobiła forum na skalę światową!

P.S Już jakaś konkretna godzina startu znana?

Opublikowano

Co do Administratorki, popieram. Myślę, że jak zje Snickersa to wszystko wróci do normy, bo teraz to gwiazdorzy i zachowuje się jakby zrobiła forum na skalę światową!

około 19.

Opublikowano

Każda kozojadka (Administratorka jakiegokolwiek serwera) tak się zachowuje, nie ma co się dziwić.  -.-

qolJA1e.png

Opublikowano

beda sie juz skonczyla ?

logowanie,strona, wyglad eq i miast beda zmienione  ?

co do miast na starcie bedzie ankieta :)

niech wiecej ludzi wbije i oceni

Logowanie i strona będą nowe po starcei również.

Ekwipunek na start bedzie standard już :)

8fhnsl.jpg

Opublikowano

Na którą godzinę przewidujecie start ? Wieczorną czy popołudniową? 

Gildie stworzyć można  za grosze czy ceny z kosmosu?;d

Opublikowano

Na którą godzinę przewidujecie start ? Wieczorną czy popołudniową? 

Gildie stworzyć można  za grosze czy ceny z kosmosu?;d

Wstepna godzina:19.00 :))

Gildie stworzyć można w normalny sposób :)

Opublikowano

co do miast na starcie bedzie ankieta :)

niech wiecej ludzi wbije i oceni

Logowanie i strona będą nowe po starcei również.

Ekwipunek na start bedzie standard już :)

8fhnsl.jpg

Jeszcze tylko miasta standardowe i można wbijać.

Dlatego też czekam na wynik ankiety i mam nadzieję, że nie będzie trwała tydzień, bo wbiję dopiero na serwer, gdy będą zmienione miasta, by nie dostać niepotrzebnej nerwicy.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Zgadzam sie , miasta okropne ciemne i ponure. Rozumiem że to dla was miała być  nowość i to co was odróznia  ale nie wyszło wam tylko z tym .

Forum to zmiany kolory :/

Polecam i licze ze ruszycie o tej 19 bez problemów.

Drop pd  z czego u was jest ? 

Opublikowano

Przeciez to jest mrok i światłość a jak będzie tozmienione to inaczej beda musieli nazwac miasta. Jest to bez sensu, da sie przyzwyczaic do miast,sa ladne i pasujące do ich nazw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...