Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Harvettia.pl

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W każdym patcherze czy tam cliencie wykrywa trojana, więc..

A wiesz może jak wyłączyć McAfee Live Safe. Bo jakoś nie mogę znaleźć takiej opcji.

Opublikowano

ja mam pytanie odnosnie przycisku ,,zapisz dane" po co on jest skoro nie ma przycisku wczytaj dane ? :D

w tym chodzi o to że po starcie klienta masz dane juz wpisane

Opublikowano

ja mam problem z patcherem pomimo wykluczenia pliku nadal mię aktualizuje  wypakowałem na nowo to samo ściągnąłem na nowo to samo klikam na lancher to pojawia się okno i znika i tyle gdy wyłączę anty i zapory to samo propozycje ? dodam do tego ze na 4 systemach mam ten sam problem na win 7 na win 8.0 na 8.1 i na 10

Opublikowano

mi zal patrzec na twoje posty bo sie zachowujesz jak niedojebany 13 letni grubasek,elo

spinaj dupe tam przez kabelek i idź spać bo rano do gimnazjum zaspisz

powiedział to 10latek spinający dupe na forum. beka życia z pseudo yt xD

Czekac na bete 2 dni , 3 minuty pograne i wyjebalo , administracji na tsie 0 itd hahahahah start w maju 2039 roku

Chciałeś powiedzieć za tydzień bez bugów, ale bez podania roku xD

Opublikowano

Czekac na bete 2 dni , 3 minuty pograne i wyjebalo , administracji na tsie 0 itd hahahahah start w maju 2039 roku

caly czas na ts jestesmy

Naprawiamy bug.

Opublikowano

Beta zaraz powinna być ON - koval coś majstruje. Wcale administracji nie ma na tsie ;o Kanały u góry ;)

Opublikowano

caly czas na ts jestesmy

Naprawiamy bug.

Kolego możesz mi wytłumaczyć dlaczego klient mi się nie chce odpalić tylko pokazuje się okno i znika i autopatcher nic nie aktualizuje ?

Opublikowano

Kolego możesz mi wytłumaczyć dlaczego klient mi się nie chce odpalić tylko pokazuje się okno i znika i autopatcher nic nie aktualizuje ?

Spróbuj usunąć root.eix/epk z pack i odpalic autopatchera

Opublikowano

­Harvettia, mógłbym prosić o wrzucenie klienta na mega ?

Bo na tym hostingu pobiera mi się z prędkością 100kb/s czyli wieczność a przy moim necie, na mega leci po 3/4mb/s.... 

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

to bedzie mega serwer tylko musi być reklama wyebana w kosmos  to ludzi przez kilka miesiecy bedzie 2 tys + 

Opublikowano

Coś nie mogę zarejestrować. Wszystko wpisuje potwierdzam ze nie jestem botem i akceptuje regulamin po czym klikam zaloz konto i wraca mi do stanu poczatkowego czyli zeby wpisac login itp...

@konto założyłem ale nie moge sie zalogować na stronce.

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...