Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Harvettia.pl

Harvettia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Harvettia

Czy temat z czasowymi kostiumami i fryzurami jest do przedyskutowania czy stoisz mimo wszystko by kostiumy i fryzury były na 30 dni ?

Serwer nie posiada zagrażających bugów, więc całkiem dobrze się zapowiada. Dobra reklama i na luzie 1,5k luda na serwerze będzie.

Więc wszystko zależy od podejścia administracji do tej kwestii. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przydałoby się dać nieskonczone metale, bo kupować co chwile je to troche strata czasu. Nie będę mógł w każdym miejscu ulepszyć itemku ;/

Opublikowano

Przydałoby się dać nieskonczone metale, bo kupować co chwile je to troche strata czasu. Nie będę mógł w każdym miejscu ulepszyć itemku ;/

wzmocnienie i zaczarowanie tez...

Opublikowano

1. Czy napieprzanie w tą szkatę z kasą to jedyny sposób żeby móc ulepszać?

2. Nie można kupić łapy zółwia bo pisze ze nie mam yang a mam.

3. 70% niby na ulepszenie a spaliło 6x pod rząd. To nie jest normalne.

Cyrk.png

Opublikowano

Na 10 min bety co można zauważyć :

*Niestety ale paskudny wygląd pasków many i hp standardowe są o wiele lepsze 

*Po zabiciu mobów za długo pozostają na ziemi 

* Teleport na mapę piekło wyglada tak :                   http://scr.hu/8uo8/ac8hw   

* Wierzchowiec po zabiciu postaci nie znika ze slotu :          http://scr.hu/8uo8/mb4n8         czyli pewnie bd dało się bugować bonusy 

* Tego kolesia byście mogli dodać do panelu bocznego   http://scr.hu/8uo8/diubf        denerwujące jest to latanie do niego co chwile żeby przerobić sobie ulepszacze 

* Przedmioty specjalne nie  mają opisów ( pisze tylko przedmiot specjalny i da się założyć na slot w staku )  http://scr.hu/8uo8/c5idr

* Wygląd miasta paskudny i ciężko się przyzwyczaić  ( nie wiem na jaką cholerę się teraz ludzie czepili żeby je na siłę zmieniać ) 

* Tak ogólnie to  ta książka z buffem to ujowy pomysł bo smok bd nie do zabicia gdyż bony ze skili + książka się smumują  czyli  hitem szamanowi nic nie robimy :) w dodaku brak efektów nikt nie bd wiedział czy używamy książki czy nie 

Opublikowano

Wszedłem na serwer i odrazu mogę napisać że:

Nie można użyć niektórych przedmiotów np: mikstury do biologa.Nie sprawdzałem reszty ale zapewne tez nie można.

Szkatułki ze złotem buguja się,mając w eq i po dropnięciu z metka po otwarciu nie zabiera ich nam więc można do woli otwierać.

Po wybraniu misji u handlarki oraz akceptowaniu buguję nam się okienko,nie można je wyłączyć trzeba wyłączyć metka.

Nie można kupić niektórych przedmiotów gdyż napisane jest że mamy za mało yang.

Nie wiem czy to na becie tylko ale po zalogowaniu się do gry po raz pierwszy mam pełno misji.

Tak jak wyżej paskudny pasek i który jeszcze bugnięty gdyż,gdy chcemy wybrać dany skill tam gdzie jest ta kamerka po prawej stronie to dane skille atakujące pojawiają nam się po lewej stronie to jeszcze dalej od tego paska.

Proponuję wrócić do starego paska bo ten utrudnia trochę rozgrywkę.

Nie można ulepszać pasów bynajmniej ja nie mogę, gdy chce ulepszyć napisane jest ten przedmiot nie może być poprawiony.

Szkatułkę purgatorium nie można otworzyć.

To na tyle jak na 10min grania na becie.

Jak znajdę coś jeszcze napiszę na pewno.

Opublikowano

Wyczuwam przesunięcie startu, bo naprawdę złe rzeczy dzieją się na becie... 

Buhaha i bardzo dobrze Wam tak xDD Miejcie masę bugów i się topcie w nich xD

Opublikowano

Buhaha i bardzo dobrze Wam tak xDD Miejcie masę bugów i się topcie w nich xD

0c1182066_tam_sa_drzwi.jpg

Można powiedzieć, weterani kleszcz... 

PS. Miłego grania z 350 osobami z tendencją spadkową, bomb ma węża w kieszeni i nie zainwestuje w dobrą reklame. 

@Harvettia

Zamierzacie naprawić wszystkie bugi i problemy które tutaj wymieniliśmy ? 

I kiedy forum ? 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Wyczuwam przesunięcie startu, bo naprawdę złe rzeczy dzieją się na becie... 

Przecież te bugi są powierzchowne, które da się naprawić w chwilę, nie ma nic na tą chwilę co zagrażałoby serwerowi,  poza tym też coś na update musza mieć, aby nie spocząć na laurach.

Co do serwera i reklamy, jeżeli nie zainwestowałby w dobrą reklamę na ten serwer byłby na prawdę ostatnim... Bo serwer ma potencjał, widać to po becie, wszystko tylko zależy od Administracji. A jeżeli nawet przesuną start, cóż to za problem, na pewno nie przesunąłby się sporo.

Zawsze byłem zdania, już lepiej powiedzieć szczerze, przyznać się do błędu, przełożyć i zrobić dobrze, niż ma być niedopracowany, gracze mają się skarżyć a za miesiąc REWORK...

Opublikowano

0c1182066_tam_sa_drzwi.jpg

Można powiedzieć, weterani kleszcz... 

PS. Miłego grania z 350 osobami z tendencją spadkową, bomb ma węża w kieszeni i nie zainwestuje w dobrą reklame. 

@Harvettia

Zamierzacie naprawić wszystkie bugi i problemy które tutaj wymieniliśmy ? 

I kiedy forum ? 

Jasne że tak,wszystko bedzie naprawione,pracujemy nad tym :))))))))

Forum w trakcie modelowania

Opublikowano

Kovalku dobry, gdyby bylo forum, lepiej bys mial. Chodzi tu o szczegółowe bledy, niz wytykać to w prezentacji. Zmiany ktora niestetniestety musza zajść bo sie zle gra.

Opublikowano

­Oby serwer wystartowal w piatek bo jezeli przesuniecie na nastepny tydzien to mozliwe, ze troche osob wtedy nie zagra bo wyjdzie cos rownie ciekawego w tym ja! :D 

Opublikowano

­Oby serwer wystartowal w piatek bo jezeli przesuniecie na nastepny tydzien to mozliwe, ze troche osob wtedy nie zagra bo wyjdzie cos rownie ciekawego w tym ja! :D 

Start na dzien dzisiejszy w piatek jest :)

Cały czas naprawiamy błędy związane z grą :)

Opublikowano

I kiedy forum ? 

Cały czas pracuję nad forum, wszystko będzie gotowe na strat, cierpliwości :)

Mam także ograniczony czas, więc proszę o wyrozumiałość, na pewno będzie działać :)

yLrWtP3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...