Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eseia.pl [Dedyk] [Easy]

Protektor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prywatny? To dlaczego macie na forum przekierowanie na ten serwer? Przypominam Ci że macie crack licencje a sam nie lubię jak ktoś używa crack licencji.. Co do ataków to pokaż mi screen gdzie wam groziłem - W dodatku nie mam żadnego pojęcia o atakach DDoS. Więc nie wiem co Ty mi za bzdury tutaj wypisujesz. Ja już swoją opinie napisałem na temat tego żałosnego serwera i na pewno nie wejdę na ten serwer i nie będę tam grał.

Serdecznie - NIE POLECAM!

Nie tylko na cracku można zmieniać ilość slotów powiem ci ;)

Logi z ataków oraz godziny twoich wejść i wyjść z ts moge zaprezentować jeżeli ktoś chce.

Co do prywatności to kogo to forum nie było wtedy w pełni funkcjonalne.

Co do banowania to jest prawo administracji. W tytule bana było "Groźby o atakach DDos", a że twoje stressery są takie super i nie wywaliły nam strony, bo jestem takim pro elo menadżerem sieci to nie nasza wina ;)

I teraz prezencik dla ciebie :)

"http://p.gg.pl/thumb/p/d/NiJbZ8R_qBJuNyJbZ8R39vo/Screenshot_2(38).png"

Tyle w temacie pozdrawiam Haxiora ;)

Właściciel projektów ProjectPC

- xTermy

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie tylko na cracku można zmieniać ilość slotów powiem ci ;)

Logi z ataków oraz godziny twoich wejść i wyjść z ts moge zaprezentować jeżeli ktoś chce.

Co do prywatności to kogo to forum nie było wtedy w pełni funkcjonalne. Tyle w temacie pozdrawiam Haxiora ;)

"Logi z ataków oraz godziny twoich wejść i wyjśćz ts" - Po pierwsze.. Moje pierwsze połączenie z twoim serwerem: <23:31:15> "More***": Witaj Lukass! 

Jesteś z nami od: 27.12.2015 oraz odwiedziłeś nas: 1 - Logi ataków? Każdy kto mnie zna wie że nie potrafię bawić się w atakowanie serwerów. Ty a może te logi masz w server log? Buahhahahah! Skisłem!

W dodatku że twój pseudo kolega chciał mi jeszcze dać numer Gadu-Gadu do tego gościa który wam udostępnił crack - hahahaha! 

Takiej administracji to jeszcze nie widziałem - Świat mnie zaskakuje że tacy ludzie istnieją ;x 
Opublikowano

"Logi z ataków oraz godziny twoich wejść i wyjśćz ts" - Po pierwsze.. Moje pierwsze połączenie z twoim serwerem: <23:31:15> "More***": Witaj Lukass!

Jesteś z nami od: 27.12.2015 oraz odwiedziłeś nas: 1 - Logi ataków? Każdy kto mnie zna wie że nie potrafię bawić się w atakowanie serwerów. Ty a może te logi masz w server log? Buahhahahah! Skisłem!

W dodatku że twój pseudo kolega chciał mi jeszcze dać numer Gadu-Gadu do tego gościa który wam udostępnił crack - hahahaha!

Takiej administracji to jeszcze nie widziałem - Świat mnie zaskakuje że tacy ludzie istnieją ;x

Crack hmmm.... Skoro obeznany jesteś tak bardzo to chyba npl nie powinieneś pomylić z crackiem. Bądź jakbyś nie wiedział jak działają ataki ddos to byś nie napisał mi że mam szukać w logach ts. Spokojnie ja sobie radzę z wszystkim i do takich rzeczy używam np iftop ;)

A co do wejscia i bota to sobie możesz go w 4 litery włożyć bo twoje id poprostu mogło ulec zmianie. Jesteśmy administracją na poziomie. Wiemy co jak działa ;)

Sam się łapiesz, żałosny jesteś wiesz? :)

A tak btw podziękuj swojemu koledze @JaramTenSmak że rozpoczął ci temat o stabilności itp. a 32 sloty były u nas 24,25,26 grudnia powodzenia.

- xTermy

Opublikowano

Crack hmmm.... Skoro obeznany jesteś tak bardzo to chyba npl nie powinieneś pomylić z crackiem. Bądź jakbyś nie wiedział jak działają ataki ddos to byś nie napisał mi że mam szukać w logach ts. Spokojnie ja sobie radzę z wszystkim i do takich rzeczy używam np iftop ;)

A co do wejscia i bota to sobie możesz go w 4 litery włożyć bo twoje id poprostu mogło ulec zmianie. Jesteśmy administracją na poziomie. Wiemy co jak działa ;)

Sam się łapiesz, żałosny jesteś wiesz? :)

A tak btw podziękuj swojemu koledze @JaramTenSmak że rozpoczął ci temat o stabilności itp. a 32 sloty były u nas 24,25,26 grudnia powodzenia.

Ale kogo Ty próbujesz stary oszukać? Nawet nie ma was na liście z wykupioną licencją.. W dodatku wynik licencji to 0.0 -  W logach TeamSpeak3 znajdziesz tylko tyle że kogoś wywaliło z serwera, jeżeli chodzi o atak. A wszystkie ataki ma twój hosting utrzymujący twój serwer... Co do wejścia na twój serwer to byłem pierwszy raz i ostatni na twoim serwerze.. Więc nie próbuj mi wmówić że jestem od dawna na twoim serwerze... 

Jesteście administracją na poziomie - Na takim poziomie żeby obrażać użytkowników od rodziców itd? Na takim poziomie że zwykły użytkownik wchodzi wam na serwer, piszę że chciałby z wami podjąć współpracę a wy mnie przenosicie, 10 osób mnie poke, pisałem na czacie że nie mam jak rozmawiać, jedynie możemy się dogadać pisownie. A tu widze perm od Administratora "Cycek". Potem "Cycek" pisze do mnie żebym wszedł na ts3 itd, zaczął obrażać... - Głupi nie jestem, było pewne że chce moje IP i się mną pobawić.. To jest wasz poziom...

Jeszcze raz i ostatni wypowiadam się w tym temacie - Nie polecam tego serwera, tak jak każdy klient MPCForum napisał że nic nie ma autorskiego że all kopiowane itd.. W dodatku że po miesiącu serwer upadnie.. Daje wam max 2 miesiące i serwer upadnie.. 

Nie zagram na tym syfie - Taka jest moja opinia na temat tego serwera i nigdy jej nie zmienię.

Opublikowano

Nie zagram.. Wystarczyły mi 2 strony komentarzy i stwierdzam,że i administracja jak i morderatorzy są to "de..." żeby nikogo nie obrazić :)

Prezentacja marna 4 bronie 2 ręczne a reszta po 6...  Jedyne co tu jest nowe do 200 misji. Nie wbije i nie zagram jak pisałem

@Edit bezsensowa kłótnia.. Administracja może i ma +18 lat ale jak gówniarze. Nie potrafią przyjąć kryty i "gównoburze w internetach" wywołują...

Opublikowano

A jeszcze co do serwera, Eran*s wystartował, ale nie utrzymał się zbyt długo.

Ludzie pewnie przy starcie już coś w IS władowali, czy dla takich macie coś w zamian?

Opublikowano

Tutaj nic nie ma. Przerobione pliki EraniS'a jak byk widać.

Nie polecam serdecznie. Znów będzie startować tydzień?

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Oho, zaczyna się rzucanie mięsem xD

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Wszystko się zlewa, sety brzydkie jak noc, poza tym to gotowiec..­

Nie polecam, jak postoi miesiąc to stawiam skrzynkę wódki.

gimbus,który stoi tylko za revorią,wyraź własne zdanie,a nie co Ci każą pisać,bo Ci zapłacą,żałosne :) 

liż im dupe dalej,dogodnień na serwerze będzie więcej :)

co do serwera,jak nie popsujecie startu to będzie okej :)

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Ale kogo Ty próbujesz stary oszukać? Nawet nie ma was na liście z wykupioną licencją.. W dodatku wynik licencji to 0.0 - W logach TeamSpeak3 znajdziesz tylko tyle że kogoś wywaliło z serwera, jeżeli chodzi o atak. A wszystkie ataki ma twój hosting utrzymujący twój serwer... Co do wejścia na twój serwer to byłem pierwszy raz i ostatni na twoim serwerze.. Więc nie próbuj mi wmówić że jestem od dawna na twoim serwerze...

Jesteście administracją na poziomie - Na takim poziomie żeby obrażać użytkowników od rodziców itd? Na takim poziomie że zwykły użytkownik wchodzi wam na serwer, piszę że chciałby z wami podjąć współpracę a wy mnie przenosicie, 10 osób mnie poke, pisałem na czacie że nie mam jak rozmawiać, jedynie możemy się dogadać pisownie. A tu widze perm od Administratora "Cycek". Potem "Cycek" pisze do mnie żebym wszedł na ts3 itd, zaczął obrażać... - Głupi nie jestem, było pewne że chce moje IP i się mną pobawić.. To jest wasz poziom...

Jeszcze raz i ostatni wypowiadam się w tym temacie - Nie polecam tego serwera, tak jak każdy klient MPCForum napisał że nic nie ma autorskiego że all kopiowane itd.. W dodatku że po miesiącu serwer upadnie.. Daje wam max 2 miesiące i serwer upadnie..

Nie zagram na tym syfie - Taka jest moja opinia na temat tego serwera i nigdy jej nie zmienię.

Kolego, jesteś trochę poniżej 16 roku życia, bo nie sam sobie zaprzeczasz, że byłeś raz na serwerze. Poza tym ip można poprostu wziąć z logów, nie musisz byc na serwerze. Wystarczy tylko 1 twoje wejście. Po raz kolejny pokaże Ci screena w którym szantażujesz naszą administrację.

"http://p.gg.pl/thumb/p/d/NiJbZ8R_qBJuNyJbZ8R39vo/Screenshot_2(38).png"

Co do twojego screena nr 1. To niestety administracja jak są ddosy jest poddenerwowana, lecz normalnie są mili i pomocni.

A iftop to co to jest, że tak powiem? Aplikacje sobie w server ts zainstalowałem? Jest to aplikacja do sprawdzania ruchu internetowego na serwerze. Nie masz pojecia o niczym poza szantażem no i próbami wywalenia naszej strony.

Tutaj nic nie ma. Przerobione pliki EraniS'a jak byk widać.

Nie polecam serdecznie. Znów będzie startować tydzień?

Ten serwer nie ma praktycznie nic z EraniSa

Oho, zaczyna się rzucanie mięsem xD

Robi się gorąco :v Nie ma to jak spinać się nie wiadomo o co xD porachunki dwóch dzielnych wojowników, którzy walczą ze złem ... :santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa::santa:

Makin nad Wami czuwa, bądzcie z Nami :D

Chętnie zagram na serwerze, bo wiem, że szybko podanie....

93284_kiedy-w-internecie-zaczyna-sie.gif

Nie pozwalam robić z siebie idioty. Dlatego podaje liczne argumenty, które potwierdzają że jest to przestępca internetowy.

- xTermy

Opublikowano

Robi się gorąco :v Nie ma to jak spinać się nie wiadomo o co xD porachunki dwóch dzielnych wojowników, którzy walczą ze złem ...  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:  :santa:

Makin nad Wami czuwa, bądzcie z Nami :D

Chętnie zagram na serwerze, bo wiem, że szybko podanie....

93284_kiedy-w-internecie-zaczyna-sie.gif

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Zobaczymy co będzie z serwera, bo teraz na 99% prezentacji każdy może wejść i napisać:

"I tak padnie po (kalkulejting) dniach."

Polecam i zapraszam do sprawdzenia. 

Opublikowano

Zobaczymy co będzie z serwera, bo teraz na 99% prezentacji każdy może wejść i napisać:

"I tak padnie po (kalkulejting) dniach."

Polecam i zapraszam do sprawdzenia. 

Wiadomo nie sprawdzą to się nie przekonają :P

Spoko ekipa, spoko serwer. Co tu dużo mówić. Polecam i ciul w tyłek hejtom :) (Wiem, wiem "hejterom")

Dziękujemy, zapraszamy :) 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Parę pytań:

- Kostiumy z IS na zawsze czy na czas?

- Bonusowe fryzury na czas?

- Max SR w trucie/żalu?

- Drogie 1-5 bony?

- Dam radę na 5 lvl z eq pż na v2 pająki?

LQyn8jq.png

Opublikowano

Parę pytań:

- Kostiumy z IS na zawsze czy na czas?

- Bonusowe fryzury na czas?

- Max SR w trucie/żalu?

- Drogie 1-5 bony?

- Dam radę na 5 lvl z eq pż na v2 pająki?

30 dni.

30 dni.

60 śr.

1-5 tanie spokojnie wbijesz lvl 10 i masz na 5.

Raczej nie, chyba że full odpał z is + buff :P 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

No z tego co widze mieliscie wlaczyc strone i clienta o godz. 10 a juz 12 ?

Klient ma być o 15. Strona też ok. tego.

LQyn8jq.png

Opublikowano

Niestety nie jesteśmy robotami i obiecaliśmy że do godziny 15.00 wyrobimy się z tym. 

­

A o godzinie 15 nie miał być przypadkiem start?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Tradycyjnie nowy serwer to i zawsze znajdą się tacy którzy chcą zaszkodzić, chyba nie ma co na to patrzyć. Z chęcią wbije na serwer chociaż na easy nie grałem od wieków. Zobaczymy może ten mnie przyciągnie, obyście tylko start mieli na czas. :)

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

A o godzinie 15 nie miał być przypadkiem start?

Start jest o godzinie 17.00 :P 

Tradycyjnie nowy serwer to i zawsze znajdą się tacy którzy chcą zaszkodzić, chyba nie ma co na to patrzyć. Z chęcią wbije na serwer chociaż na easy nie grałem od wieków. Zobaczymy może ten mnie przyciągnie, obyście tylko start mieli na czas. :)

Postaramy się nie zawieść ze startem, oraz być systematyczni. 

­

bgfp marvelia.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...