Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eseia.pl [Dedyk] [Easy]

Protektor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[R]
[E]
[K]
[L]
[A]
[M]
[A]

STRONA GŁÓWNA

FORUM                                                                                                        

1.png­
2.png

bgfp marvelia.png

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gotowiec, nic ciekawego.

Większość rzeczy z internetu, nic autorskiego. 

Grafika w prezentacji taka, hm.. ble?

Tak średnio bym powiedział, ale powodzenia. <_<

Opublikowano

Prezentacja średniawa, trochę za wąska. Trzeba ładnie zgwałcić scrolla żeby zjechać na dół ^^.

Nie widzę niczego ciekawego, ale życzę powodzenia.

Opublikowano

Gotowiec, nic ciekawego.

Większość rzeczy z internetu, nic autorskiego. 

Grafika w prezentacji taka, hm.. ble?

Tak średnio bym powiedział, ale powodzenia. <_<

Gotowca to tutaj kolego nie masz, nie każdemu dogodzimy a nowości to nie należą do działki MT2.

Prezentacja średniawa, trochę za wąska. Trzeba ładnie zgwałcić scrolla żeby zjechać na dół ^^.

Nie widzę niczego ciekawego, ale życzę powodzenia.

Zapraszamy na start  :) 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

zapraszamy serdecznie, reklama wkrótce. 

Szata nie zdobi człowieka. 

­

Cos ty sie z choinki urwal? 40% serwera to jego wyglad, kupilbys malucha z silnikiem mercedesa czy mercedesa z silnikiem malucha?

Opublikowano

Cała administracja.

Mikołaj - spoko gość, lecz nie godna zaufania.

Dawid - praktycznie on siedzi przy projekcie (mogę się mylić).

Apex predator praktycznie siedzi na ts i nic nie robi.

Ebola - już widzieliśmy się na jednym projekcie tzn - Tali**s. Myślę że jesteś spoko, lecz dużo czasu na tsie nie spędzałeś.

Admnistracja ts3.

Raptor/pawł - tak zwane Anielskie ostrze (dasz mu większe uprawnienia zbanuje ciebie).

Cycek - spoko gość robi permission na tsie praktycznie zrobił całego tsa.

Yoshimitzu - nie będę się na jego temat wypowiadał.

To jest administracja Eranisa!

Rozmowa przeprowadzona ze mną i Mikołajem na temat podania Moderatora forum. 

14b29f36c825f023.jpg

Wszystko było by fajnie, ale przed startem serwera po raz 2. Tak zwana długa przerwa techniczna napisał mi to.

b549918d89b977ef.jpg

I wybrali Rockiego oraz Agonie. Nie polecam serwera.

Po odejściu z Administracji ts3 dostałem perma na ts.

Opublikowano

Wszystko się zlewa, sety brzydkie jak noc, poza tym to gotowiec..­

Nie polecam, jak postoi miesiąc to stawiam skrzynkę wódki.

Opublikowano

Nic ciekawego, nie zauwazyłam ani 1 rzeczy która jest nowością, nie mówię tutaj o prezentacji xD.. Wszystko jak dla mnie gotowe. Nie zagram, myślałam że będzie fajny esay.. Powodzenia

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Cała administracja.

Mikołaj - spoko gość, lecz nie godna zaufania.

Dawid - praktycznie on siedzi przy projekcie (mogę się mylić).

Apex predator praktycznie siedzi na ts i nic nie robi.

Ebola - już widzieliśmy się na jednym projekcie tzn - Tali**s. Myślę że jesteś spoko, lecz dużo czasu na tsie nie spędzałeś.

Admnistracja ts3.

Raptor/pawł - tak zwane Anielskie ostrze (dasz mu większe uprawnienia zbanuje ciebie).

Cycek - spoko gość robi permission na tsie praktycznie zrobił całego tsa.

Yoshimitzu - nie będę się na jego temat wypowiadał.

To jest administracja Eranisa!

Rozmowa przeprowadzona ze mną i Mikołajem na temat podania Moderatora forum. 

14b29f36c825f023.jpg

Wszystko było by fajnie, ale przed startem serwera po raz 2. Tak zwana długa przerwa techniczna napisał mi to.

b549918d89b977ef.jpg

I wybrali Rockiego oraz kogoś tam. Nie polecam serwera.

Po odejściu z Administracji ts3 dostałem perma na ts.

Nie wiem po co płaczesz gościu, chciałeś zabłysnąć że potrafisz robić regulaminy na forum, brawo lecz nie udało się Tobie wiec skończ lament. Latasz Nam po kanałach jak takie przestraszone dziecko i tylko mogę z Cyckiem? Chcesz rozmawiać to przy wszystkich, a nie teraz tutaj oczerniasz każdego. Nie mój temat się nie wypowiadasz dlatego że nie miałeś ze mną nigdy relacji bo nie pozwalałem Tobie na bliższy kontakt. Ss mierne, mogłeś jeszcze wstawić ss z płaczem dlaczego nie dostałem GM, jakoś nigdy dla mnie nie była ważniejsza gra od innych rzeczy, wiec Tobie też polecam tą drogę. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Nie wiem po co płaczesz gościu, chciałeś zabłysnąć że potrafisz robić regulaminy na forum, brawo lecz nie udało się Tobie wiec skończ lament. Latasz Nam po kanałach jak takie przestraszone dziecko i tylko mogę z Cyckiem? Chcesz rozmawiać to przy wszystkich, a nie teraz tutaj oczerniasz każdego. Nie mój temat się nie wypowiadasz dlatego że nie miałeś ze mną nigdy relacji bo nie pozwalałem Tobie na bliższy kontakt. Ss mierne, mogłeś jeszcze wstawić ss z płaczem dlaczego nie dostałem GM, jakoś nigdy dla mnie nie była ważniejsza gra od innych rzeczy, wiec Tobie też polecam tą drogę. 

­

Może regulaminy ta? Mogę forum czyste zrobić pluginy itp w 2 dni może mniej więc skończ tą konwersacje bo to nie ma sensu.

2 godziny na forum napisał coś jakieś bzdury że do wojska itp i dlatego chcę na forum ehehe śmieszny jesteś.

Opublikowano

Może regulaminy ta? Mogę forum czyste zrobić pluginy itp w 2 dni może mniej więc skończ tą konwersacje bo to nie ma sensu.

2 godziny na forum napisał coś jakieś bzdury że do wojska itp i dlatego chcę na forum ehehe śmieszny jesteś.

A dla twojej wiadomości nie musiałem pisać podania żeby mieć moda  xD 

Zapraszamy do oglądania Trailera. 

2gj6ki.jpg

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Naucz się składać zdania poprawnie, o Tobie prawdę też zaraz ukarzemy. A dla twojej wiadomości nie musiałem pisać podania żeby mieć moda  xD 

Zapraszamy do oglądania Trailera. 

­

Ortografia panie :). Ukarać to powinni Ciebie za wstawienie tak okropnej prezentacji jakiegoś beznadziejnego serwera.

PS. "Ukażemy"*

Opublikowano

Ortografia panie :). Ukarać to powinni Ciebie za wstawienie tak okropnej prezentacji jakiegoś beznadziejnego serwera.

PS. "Ukażemy"*

Geniuszu przecież chcemy go UKARAĆ, a servera nie ocenia się po prezentacji. 

Szukamy reklamy w razie czego zapraszamy pw. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Pliki gotowiec, prezentacja tak paskudna że musiałem wyłączyć wczytywanie grafiki przez przeglądarkę.

Nie polecam.

#EMERYTURA

Opublikowano

Geniuszu przecież chcemy go UKARAĆ, a servera nie ocenia się po prezentacji. 

Szukamy reklamy w razie czego zapraszamy pw. 

­

" o Tobie prawdę też zaraz ukarzemy" --> to zdanie mówi, że zaraz pokażesz prawdę o nim a nie go ukarzesz. Weź chłopie usuń ten temat  :((

Opublikowano

Eranis.EU znów nie wypali nie opłaca się nawet w to wchodzi :) czekałem na ich streamie aż odpalą serwer i co? gowno:) NIE POLECAM SZKODA CZASU SERIO:) 

Opublikowano

­

Pliki  imetina powodzenia na starcie. :)

No zaraz powiesz że pilki z Antarisa mamy już nawet. 

Nie polecam serwera ze wzgledu na Apexa jest to człowiek krętacz i miał tyle projektów i każdy padał.

Siema, tey perserga nie szalej bo widze profilowe w końcu wstawiłeś swoje prawdziwe. A Apexa w team nie ma.  B) 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Szukacie serwera na przerwe swiąteczną?

Polecam dluzej nie postoi^^

Ten serwer to Twój kolejny zart Apex mam rozumiec?

Opublikowano

A wy wszyczy jesteście tacy popie*****ni :D .,... jak to nawet nie widać że gotowiec lamki :D .. ^.^ ponad 200 misji ?? Hmmm ciekawie . wbije i obczaje jak to bedzie wygladac :) ...

i kto wpadł na pomysł że Apex wgl jest w teamie?? :D 

A lamusy japa Cicho !!! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...