Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eseia.pl [Dedyk] [Easy]

Protektor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

No zaraz powiesz że pilki z Antarisa mamy już nawet. 

Siema, tey perserga nie szalej bo widze profilowe w końcu wstawiłeś swoje prawdziwe. A Apexa w team nie ma. 

Hahahahahahahahaahah OutLaw to nie apex zobaczcie avatar na innym forum.

3fb5f9ddff4f7de6.jpg

6e10421f45b1073a.jpg

dwa inne projekty te same avatary hm.

A wy wszyczy jesteście tacy popie*****ni  :D .,... jak to nawet nie widać że gotowiec lamki  :D .. ^.^ ponad 200 misji ?? Hmmm ciekawie . wbije i obczaje jak to bedzie wygladac  :) ...

A lamusy japa Cicho !!! 

Jak ty technik - dawid.

pliki imetin hmmm:)

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem po co płaczesz gościu, chciałeś zabłysnąć że potrafisz robić regulaminy na forum, brawo lecz nie udało się Tobie wiec skończ lament. Latasz Nam po kanałach jak takie przestraszone dziecko i tylko mogę z Cyckiem? Chcesz rozmawiać to przy wszystkich, a nie teraz tutaj oczerniasz każdego. Nie mój temat się nie wypowiadasz dlatego że nie miałeś ze mną nigdy relacji bo nie pozwalałem Tobie na bliższy kontakt. Ss mierne, mogłeś jeszcze wstawić ss z płaczem dlaczego nie dostałem GM, jakoś nigdy dla mnie nie była ważniejsza gra od innych rzeczy, wiec Tobie też polecam tą drogę. 

­

VirtualServerBase;15-12-27 17:25:06;1;client disconnected 'DoM1naToR - Mateusz'(id:10) reason 'reasonmsg=wychodzi'

VirtualServerBase;15-12-27 17:21:56;1;client connected 'DoM1naToR - Mateusz'(id:10) from 188.1x6.139.249:2858    x= 2+2

i ty masz bana ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

­

Hahahahahahahahaahah OutLaw to nie apex zobaczcie avatar na innym forum.

3fb5f9ddff4f7de6.jpg

6e10421f45b1073a.jpg

dwa inne projekty te same avatary hm.

Jak ty technik - dawid.

Jak już jesteś taki detektyw, to sprawdź czy czasem nie jesteś w drugim pokoju. 
Apexa nie ma w team pozdrawiam.

bgfp marvelia.png

Opublikowano

VirtualServerBase;15-12-27 17:25:06;1;client disconnected 'DoM1naToR - Mateusz'(id:10) reason 'reasonmsg=wychodzi'

VirtualServerBase;15-12-27 17:21:56;1;client connected 'DoM1naToR - Mateusz'(id:10) from 188.146.139.249:2858

i ty masz bana ?

Teraz nie mam dostałem un od ciebie 

Ban perm przez Raptor/pweł i zakazuje upowszechniania mojego ip. :)

Opublikowano

@ Dominator - Jak ty technik - dawid.

Że kto ja ?? LOL !!! hhaha .. nie wierze a takiego typa:D  nawet Dawid nie mam na imie ale to szczęgół leszczu :) 

Opublikowano

Teraz nie mam dostałem un od ciebie 

Ban perm przez Raptor/pweł i zakazuje upowszechniania mojego ip. :)

Dobrze następnym razem będzie bez ip ;)

Nie było bana nigdy ;)

Chcesz logi? (oczywiście z uciętymi innymi osobami) :)

Właściciel projektów ProjectPC

- xTermy

Opublikowano

Z tego co pamiętam hejtowałeś serwer na N nie pamiętam dokładnie nazwy.. zmierzając do sedna mówiłeś, że gotowiec i nic tam nie ma, a to? To też jest gotowiec i nic nowego nie ma.. F**k logic..

Opublikowano

Z tego co pamiętam hejtowałeś serwer na N nie pamiętam dokładnie nazwy.. zmierzając do sedna mówiłeś, że gotowiec i nic tam nie ma, a to? To też jest gotowiec i nic nowego nie ma.. F**k logic..

Zapraszam do nas, to się przekonasz. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Ludzie co wy oceniancie po okładce ?? !! :D . . nie rozumiem takich ludzi wgl :) .. ja Wejdę na serwer i wtedy bede oceniał a nie teraz   :) ..  \\

Oceniacie -- z powodu tego że np jakiś postwritter napisze posta i chuy to juz serwer nie nadaje sie :) .

Pozdro dla takich ludzi !!! ..  hejtują serwery a tak naprawde swoich nie postawią !! nie da się każdego umilić .. dobra to na tyle.,

Ja z chęcią zawitam na serwerze i sprawdze serwer i wtedy bedę mógł oceniać .. Dziękuje i do zobaczenia

Opublikowano

Po przeczytaniu powyższych postów stwierdzam, że nie zagram.

Opublikowano

Po przeczytaniu powyższych postów stwierdzam, że nie zagram.

Następny ocenia po komentarzach :D :D szczyt inteligencji ! :D .  [*]

twój wybór :) .. ja tam nie czytam komentarzy bo same bzdury siedzą haha :)

Mam nadzieje że będzie sie dobrze grało :/. ale nie moge stwierdzić na jak długo zostane :)

Opublikowano

Mam nadzieje że będzie sie dobrze grało :/. ale nie moge stwierdzić na jak długo zostane :)

Twoje wypowiedzi są takie jak byś był założycielem (albo kimś w administracji) tego serwera :D Mogę się mylić ale na 99% tak jest :D 

Ja tam nie polecam bo już sie przekonałem jaka to administracja :) Nie potrafili postawić Eranis'a to tego też nie postawią takie jest moje zdanie :D 

Opublikowano

Nie mam zamiaru marnować mojego cennego czasu na server, który prawdopodobnie w 99% padnie po góra 1 miesiącu.

Opublikowano

Następny ocenia po komentarzach  :D  :D szczyt inteligencji !  :D .  [*]

twój wybór  :) .. ja tam nie czytam komentarzy bo same bzdury siedzą haha  :)

Mam nadzieje że będzie sie dobrze grało :/. ale nie moge stwierdzić na jak długo zostane  :)

Edytowany przez Al0n3, Dzisiaj, 19:44.

Również mi się wydaje, że to Ty Dawid. No ale cóż, chłopie, graj na serwerze, ile będziesz chciał i kiedy będziesz chciał.

Każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania.

A akurat w kwestii co do tego serwa to Dominator ma racje, serwer już startował pod nazwą Eran*s, niestety wasza przerwa techniczna trwała zdecydowanie za długo, waliliście ładnie w chu*a z tym, że serwer wystartuje, a było jedno wielkie gówno. Mikołaj nie było tak? :)

Ludzie, stracili do was przez to zaufanie, w tym ja.

Niestety ale serwera nie polecam.

Opublikowano

Twoje wypowiedzi są takie jak byś był założycielem (albo kimś w administracji) tego serwera :D Mogę się mylić ale na 99% tak jest :D 

Ja tam nie polecam bo już sie przekonałem jaka to administracja :) Nie potrafili postawić Eranis'a to tego też nie postawią takie jest moje zdanie :D

Dam CI pliki Eranisa i 1 msc jak postawisz ten server na tych plikach od Cannzasa to płacę Tobie 2 tysiące po 24h. Ale server ma być bez bugów. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Również mi się wydaje, że to Ty Dawid. No ale cóż, chłopie, graj na serwerze, ile będziesz chciał i kiedy będziesz chciał.

A akurat w kwestii co do tego serwa to Dominator ma racje, serwer już startował pod nazwą Eran*s, niestety wasza przerwa techniczna trwała zdecydowanie za długo, waliliście ładnie w chu*a z tym, że serwer wystartuje, a było jedno wielkie gówno. Mikołaj nie było tak? :)

Dokładnie to jest ten cały Dawid 

http://www.mpcforum.pl/topic/1473937-poszukiwany-klientmaster/#entry12487745można to tutaj np. zobaczyć. :) 

Opublikowano

Mozecie przestac? Nie od tego jest prezentacja , raczej dla kazdego czytanie tego to zenada , kazdego ssa i post nie na temat nagrodził bym % , nudne jak cholera i tylko sie w to zaglebiacie.

O ktorej client?

Opublikowano

A akurat w kwestii co do tego serwa to Dominator ma racje, serwer już startował pod nazwą Eran*s, niestety wasza przerwa techniczna trwała zdecydowanie za długo, waliliście ładnie w chu*a z tym, że serwer wystartuje, a było jedno wielkie g****o. Mikołaj nie było tak? :)

Może i tak było lecz to był projekt odkupiony od Wcześniejszego Teamu, miał on być gotowy do startu, poprzedni właściciel także nas oszukał tzn. wpierdzielił skrypt, który chrzani baze danych kiedy na serwerze jest 50 os. Co zrobisz? Znaleźliśmy trochę za późno ten błąd.

Teraz jest to nasz autorski projekt. Pozdrawiam.

Właściciel projektów ProjectPC

- xTermy

Opublikowano

Mi się podoba i chętnie zagram czekam na start nawet jeśli to prawda, że to administracja Eranisa to wszyscy wiedzą jakie były pliki canzasa i jak on się zachowuje...

Mam nadzieję, że będziecie dodawać nowe rzeczy ;)

Opublikowano

Może i tak było lecz to był projekt odkupiony od Wcześniejszego Teamu, miał on być gotowy do startu, poprzedni właściciel także nas oszukał tzn. wpierdzielił skrypt, który chrzani baze danych kiedy na serwerze jest 50 os. Co zrobisz? Znaleźliśmy trochę za późno ten błąd.

Teraz jest to nasz autorski projekt. Pozdrawiam.

Mi teraz bardziej chodzi o to jak lecieliście z nami wszystkimi w ch*ja. 

Ile było ludzi, którzy czekali na tego serwa przez jak dobrze pamiętam 5 dni, do póki was nie zaczęli atakować?

Przez te 5 dni, każdemu z kolei mówiliście, że serwer wystartuje na pewno, a my trochę po nockach siedzieliśmy na niego czekając i się trochę przeliczyliśmy.

Z tego powodu straciłem ja do was zaufanie i raczej wątpię, że zagram na tym serwerze.

Powodzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...