Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eseia.pl [Dedyk] [Easy]

Protektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Erani** nie wystartował, wiec gracze nie wydali na niego hajsu. Czyli nic nie musi być zwracane, tutaj jest całkiem inna bajka oraz plan na server. Cannzas mówił że wszystko działa pięknie, a miał więcej dziur w src niż jest w siatce od bramki. 

­

No to tutaj Cię trochę zdziwię, że Eran*s wystartował, działał ok. 3h.

I wiem, że ludzie wydawali hajs na IS.

Jeżeli nic nie musi być zwracane to właśnie widać jak macie graczy w dupie i po co robicie ten serwer. :)

Opublikowano

Czy IS daje dużą przewage w PvP typu kostium/pet daje 50 na ludzi, czy są to niskie bony max 10 ludzi ?

Wiadomo że is zawsze daje przewagę w PVP, ale jest tak rozbudowany że is nie jest mega ważny. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Strona i klient o 10 miała być, widzę mały fail.

Start planowo 17?

Miał być, ale pisane była wyżej, że przełożono na 15.

Planowo 17, przypilnuję ich.

Opublikowano

server ma jakąś reklamę?

Będą, są YouTuberzy, obecnie jesteśmy na MPC.

Opublikowano

­

server ma jakąś reklamę?

Już chcemy zapłacić zakręconemy itp

ej własnie

każdy tak polecał jeden serwer na którym @Yoshimitzu był kimś tam, co z nim?

bo sam dopiero ogarnąłem, że nick na mpc zmienił.

Ogólnie, tutaj jestem jako moderator i swoją robotę wypełniam, wiesz sam jak są projekty ludzie próbują przenieść góry, ale technik lubi kłamać, dlatego zawsze dostaje po dupie osoba która jednak chciała rozwój servera polepszyć. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Yoshimitzu czyli Rocky Balboa czy jak mu tam. 

Osobiście nie widzę tu nic specjalnego. Jakoś nie przemawia do mnie ten serwer. Po za tym poprzedni projekt który ów Rocky sygnował, spamował na statusach jaki to super serwer - nie pamiętam, właśnie, nie pamiętam bo chyba bardzo szybko został wymazany z kuluarów metina.... wysypał się / czy nawet nie wystartował - no nie pamiętam. Z reguły pamiętam każdy serw z tego forum - o ile wystartuje. 

Nie powiem że nie polecam, bo wątpię ze ma to sens - serwer moim zdaniem nie utrzyma się jak poprzedni. 

Tak więc neutral. I na przyszłość rada dla wielu - odczekajcie dzień dwa zanim ładujecie SMY ;p Bo serwer w ciągu godziny może nazbierać tyle czasami, że go po prostu zamkną jak osiągną pewną "pulę" ( mówię ogólnie ) . 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Yoshimitzu czyli Rocky Balboa czy jak mu tam. 

Osobiście nie widzę tu nic specjalnego. Jakoś nie przemawia do mnie ten serwer. Po za tym poprzedni projekt który ów Rocky sygnował, spamował na statusach jaki to super serwer - nie pamiętam, właśnie, nie pamiętam bo chyba bardzo szybko został wymazany z kuluarów metina.... wysypał się / czy nawet nie wystartował - no nie pamiętam. Z reguły pamiętam każdy serw z tego forum - o ile wystartuje. 

Nie powiem że nie polecam, bo wątpię ze ma to sens - serwer moim zdaniem nie utrzyma się jak poprzedni. 

Tak więc neutral. I na przyszłość rada dla wielu - odczekajcie dzień dwa zanim ładujecie SMY ;p Bo serwer w ciągu godziny może nazbierać tyle czasami, że go po prostu zamkną jak osiągną pewną "pulę" ( mówię ogólnie ) . 

Myślę że postaramy się jednak ładnie wszystko ustabilizować.

Wbijemy to zobaczymy

Zapraszamy 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

A to przepraszam um z 25, ale to i tak nie ma znaczenia bo chyba w trucie chyba pvp nie robisz? :D

­

Zależy jak są bronie zrobione, czy pod klasyczne bony czy tak jak było na kilku innych, że zależało do UM. ;)

Jak z balansem klas?

Zastanowię się czy wbić. Powodzenia. ;)

#OpISIS

Opublikowano

Zależy jak są bronie zrobione, czy pod klasyczne bony czy tak jak było na kilku innych, że zależało do UM. ;)

Jak z balansem klas?

Zastanowię się czy wbić. Powodzenia. ;)

Klasy są wyrównane.

Zapraszamy :) 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Nie działa mi ta strona :/

HTTP ERROR :/

EDIT:

Już działa, odpaliłem przez inną przeglądarkę u usnąłem ciastka.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...