Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eseia.pl [Dedyk] [Easy]

Protektor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie :)

Zaraz sprawdzimy. Ale myślę że działa. 

­

nie dziala to ci mowie , dla ninji bialy smoking idzie jako kostium i na slubie babka go nie widzi ;//

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam bugów w h*j (nie dzialajo sztabki, nie dziala teleport na ch1/2, znikajo przedmiioty, az strach myslec co bd dalej!, na wyzsyzch lvlach, sppoty respia sie godzinami i do tego so male)ciągle wywala chanelle, 200 osób nawet nie ma, bo jak sprawdzałem to na ch1 bylo 90 osob(a expić można tylko na ch1 i ch2 bo na innych teleportowac sie nie da). Będą mydlic oczy reklamą, a jak już ktos bedzie nagrywal to jakis youtuber ktory ma max 5k subow i gówno to da. Postoi z 2 tygodnie max miesiąc na oparach graczy. Zaraz beda hejty, ze prorok sie znalazl, albo bd pierdolic farmazony na temat ortografii, a prawda jest taka ze post pisze na szybko bo szkoda nawet czasu pisac o tym servie albo administracja dalej bedzie mydlila oczy zacierajac moj post w niepamiec, ze wszystko bd dobrze, ale tak nie bd. Nie boje sie pisac prawdy i pisze tak jak jest. Nie grajcie tutaj. Mozna wejsc zobaczyc na dzien albo 2ale traccie czasuna takie cos. 

Opublikowano

Nie polecam bugów w h*j (nie dzialajo sztabki, nie dziala teleport na ch1/2, znikajo przedmiioty, az strach myslec co bd dalej!, na wyzsyzch lvlach, sppoty respia sie godzinami i do tego so male)ciągle wywala chanelle, 200 osób nawet nie ma, bo jak sprawdzałem to na ch1 bylo 90 osob(a expić można tylko na ch1 i ch2 bo na innych teleportowac sie nie da). Będą mydlic oczy reklamą, a jak już ktos bedzie nagrywal to jakis youtuber ktory ma max 5k subow i g****o to da. Postoi z 2 tygodnie max miesiąc na oparach graczy. Zaraz beda hejty, ze prorok sie znalazl, albo bd pierdolic farmazony na temat ortografii, a prawda jest taka ze post pisze na szybko bo szkoda nawet czasu pisac o tym servie albo administracja dalej bedzie mydlila oczy zacierajac moj post w niepamiec, ze wszystko bd dobrze, ale tak nie bd. Nie boje sie pisac prawdy i pisze tak jak jest. Nie grajcie tutaj. Mozna wejsc zobaczyc na dzien albo 2ale traccie czasuna takie cos.

Policzyłeś wszystkie osoby na ch1? Szacun, musisz być naprawdę szybki.

tenor.gif

Opublikowano

Nie polecam bugów w h*j (nie dzialajo sztabki, nie dziala teleport na ch1/2, znikajo przedmiioty, az strach myslec co bd dalej!, na wyzsyzch lvlach, sppoty respia sie godzinami i do tego so male)ciągle wywala chanelle, 200 osób nawet nie ma, bo jak sprawdzałem to na ch1 bylo 90 osob(a expić można tylko na ch1 i ch2 bo na innych teleportowac sie nie da). Będą mydlic oczy reklamą, a jak już ktos bedzie nagrywal to jakis youtuber ktory ma max 5k subow i gówno to da. Postoi z 2 tygodnie max miesiąc na oparach graczy. Zaraz beda hejty, ze prorok sie znalazl, albo bd pierdolic farmazony na temat ortografii, a prawda jest taka ze post pisze na szybko bo szkoda nawet czasu pisac o tym servie albo administracja dalej bedzie mydlila oczy zacierajac moj post w niepamiec, ze wszystko bd dobrze, ale tak nie bd. Nie boje sie pisac prawdy i pisze tak jak jest. Nie grajcie tutaj. Mozna wejsc zobaczyc na dzien albo 2ale traccie czasuna takie cos. 

jak dla mnie to serwer jest spoko

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Wszystko jest nadal poprawiane, staramy się nadrabiać nie ma nigdy idealnych startów, wiec liczymy na szanse. Nie ma się co spinac. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Wszystko jest nadal poprawiane, staramy się nadrabiać nie ma nigdy idealnych startów, wiec liczymy na szanse. Nie ma się co spinac. 

­

Niby prorokiem nie jestem, ale przwidzialem to. "wszystko bd dobrze" "wszystko nadrobimy" "jeszcze bedzie 1000 osob" Mam duze doswiadczenie z takich serverow i żaden sie nie pdniosl 

Opublikowano

Co ty dajesz czlowieku :D :D

Opublikowano

Niby prorokiem nie jestem, ale przwidzialem to. "wszystko bd dobrze" "wszystko nadrobimy" "jeszcze bedzie 1000 osob" Mam duze doswiadczenie z takich serverow i żaden sie nie pdniosl 

No nikt Ciebie na siłe nie trzyma, ale nie ocenia się ludzi po tym jak startują ... 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

­

Jak nie ma? Wymieniłbym Ci w tym momencie dziesiątki serwerów, który wystartowały poprawnie, bez żadnych wtop. 

A to co podają tutaj użytkownicy, z takimi błędami to Wy nie powinniście startować. Ale nie ma co, który to już start?

Podobno mieliście nie zmieniać nazwy, a co tutaj się wydarzyło? Inna nazwa i w ogóle.. po co to? Szału tym nie narobicie, a metinowskiego świata nie podbijecie taką tandetą. Pozdrówki.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jak nie ma? Wymieniłbym Ci w tym momencie dziesiątki serwerów, który wystartowały poprawnie, bez żadnych wtop. 

A to co podają tutaj użytkownicy, z takimi błędami to Wy nie powinniście startować. Ale nie ma co, który to już start?

Podobno mieliście nie zmieniać nazwy, a co tutaj się wydarzyło? Inna nazwa i w ogóle.. po co to? Szału tym nie narobicie, a metinowskiego świata nie podbijecie taką tandetą. Pozdrówki.

To wylicz mi dziesiątki tych serverów, ale nie wymieniaj tego Twoje Esti** co padł po 2 dniach.

I jak z startem? Dużo bugów? 

Ille online? 

150 w górę leci :) 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Więc powiem wam tak teraz Nie polecam serwera!   

Dlaczego? 

-Administracja nic nie ogarnia
-Moderator rozdaje punkty ostrzeżeń za odpowiedź innemu użytkownikowi (w swoim temacie)

-Serwer w 30% zbugowany a może i nawet więcej
-można bugować klucze które są za PO tzn ten klucz co daje wybrany nam
-Sewer ma bardzo wiele niedociągnięć 
-Administrator "Cycek" czy jakoś tak wbił na kanał do nas i powiedział że serwer syf, nie dostał pieniędzy to nie zrobi reklamy 

-Administracja zamiast pracować siedzi na ts3  i się wydurnia

- Co chwile znika eq, koń zdycha, zamiast 21 teraz jest 11 lv militara
-Misja 1 lv na psach wiadomo startowa nic nie daje tylko przechodzi się od kolejnej i do kolejnej 
-Bardzo mało graczy

-Wbijając na ten serwer czułem jak by to był gotowiec bo już grałem na czymś podobnym...

-Sztabki PO nie działają

-Prezentacja niezgodna z tym co się znajduje na serwerze! 

jedyny + to miła administratorka Oliwia  czyli Natka jak się nie mylę ^^ 

jeżeli nie szkoda wam kasy to możecie ładować w isa i grać lecz gram w metina od samego początku, na forum siedzę od samego poczatku i znam już takie serwery max tydzień 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Więc powiem wam tak teraz Nie polecam serwera!   

Dlaczego? 

-Administracja nic nie ogarnia

-Moderator rozdaje punkty ostrzeżeń za odpowiedź innemu użytkownikowi (w swoim temacie)

-Serwer w 30% zbugowany a może i nawet więcej

-można bugować klucze które są za PO tzn ten klucz co daje wybrany nam

-Sewer ma bardzo wiele niedociągnięć 

-Administrator "Cycek" czy jakoś tak wbił na kanał do nas i powiedział że serwer syf, nie dostał pieniędzy to nie zrobi reklamy 

-Administracja zamiast pracować siedzi na ts3  i się wydurnia

- Co chwile znika eq, koń zdycha, zamiast 21 teraz jest 11 lv militara

-Misja 1 lv na psach wiadomo startowa nic nie daje tylko przechodzi się od kolejnej i do kolejnej 

-Bardzo mało graczy

-Wbijając na ten serwer czułem jak by to był gotowiec bo już grałem na czymś podobnym...

-Sztabki PO nie działają

-Prezentacja niezgodna z tym co się znajduje na serwerze! 

jedyny + to miła administratorka Oliwia  czyli Natka jak się nie mylę ^^ 

jeżeli nie szkoda wam kasy to możecie ładować w isa i grać lecz gram w metina od samego początku, na forum siedzę od samego poczatku i znam już takie serwery max tydzień 

9234114513242301415289.png

Polecam zapoznanie się z regulaminem dodaje tutaj ss.

System po działa poprawnie, wystarczy że nauczysz się czytać ze zrozumieniem tak jak w regulaminach. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

9234114513242301415289.png

Polecam zapoznanie się z regulaminem dodaje tutaj ss.

System po działa poprawnie, wystarczy że nauczysz się czytać ze zrozumieniem tak jak w regulaminach. 

­

jesteście tylko jedyną administracją która daje ostrzeżenia za to że ktoś odpowiedział w swoim podaniu innemu użytkownikowi który zadał pytanie :D  pisząc ten regulamin ktoś musiał byc pod wpływem :c 

­

za wysoka sygnatura

Opublikowano

jesteście tylko jedyną administracją która daje ostrzeżenia za to że ktoś odpowiedział w swoim podaniu innemu użytkownikowi który zadał pytanie :D  pisząc ten regulamin ktoś musiał byc pod wpływem :c 

­

Polecam na przyszłość czytać ze zrozumieniem, potem na ts mi płakać o pkt. Regulamin jest i dlatego trzeba Go przestrzegać. 

Zapraszamy do reklamowania Nas. :) 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Czy tylko ja mam takie lagi ?;/ Ps na innym servie nie mam wgl ;/

Wyłączcie ten server dajcie start od nowa o 20 bo jest tragedia 90% rzeczy tutaj nie działa. 

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Dolanczam sie , wylaczcie go na godzine dwie i poprawcie i od nowa ;) grac sie nie da i co chwile wywala

1 nie dziala na ch2 ch3 ch4 pierscien tp , jak sie jest np na dolinie i sie da na ch3 wywala do m1

2 nie dziala garnitur jak powinnien

Opublikowano

Czy tylko ja mam takie lagi ?;/ Ps na innym servie nie mam wgl ;/

Wyłączcie ten server dajcie start od nowa o 20 bo jest tragedia 90% rzeczy tutaj nie działa. 

To wymień te rzeczy które nie działają

@Yoshimitzu  "Zapraszamy do reklamowania Nas." Tego to ja jeszcze nie słyszałem nie sadzisz że to administracja powinna zająć się reklama a nie zieloni użytkownicy :D

To gracze tworzą server, my tylko go postawiliśmy a w sumie technik, bo ja jestem moderatorem. 

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

To wymień te rzeczy które nie działają

To gracze tworzą server, my tylko go postawiliśmy a w sumie technik, bo ja jestem moderatorem. 

­

54681198.jpg

Wy go tylko postawiliście z gotowca i na bugach :v

gracze tworzą serwer a i tak nas nie słuchacie :D 

­

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...