Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eseia.pl [Dedyk] [Easy]

Protektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I skile na G1 pisze że ku ale 1 ku i G1 czy tak jak na  pl ?? Jeśli tak to skąd te ku  ?

Opublikowano

­

jakie max sr? 

skad stalki i bronie 75? 

skad 6/7 bony ?

60
metiny red las, dt 

Pytanie jest czy bony takie jak abs na bronie i na klasy to jest 6/7 ? Czy wchodzi tak jak zwykle 5 ? 

I drugie czy pety dostępne są w grze czyli drop czy sam is ?

Skąd bronie 75  i stalki ?

Zwykłe 5 
A 6/7 tylko do expa 

Jest dostępne w grze, oraz is.

I skile na G1 pisze że ku ale 1 ku i G1 czy tak jak na  pl ?? Jeśli tak to skąd te ku  ?

Możesz zrobić księgami 

a za 15 kk możesz wykupić u kowala opcje że dostajesz na P jednego skila.

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Ahaa a jak drop kasy na 30 lvl ile będzie już kk? 

I może usuńcie te bony bo mogą popsuć trochę pvp.. 

Opublikowano

Ahaa a jak drop kasy na 30 lvl ile będzie już kk? 

I może usuńcie te bony bo mogą popsuć trochę pvp.. 

Minimalny drop na starcie max 4k do 140k z moba. 

Wszystkie propozycje składajcie na forum! :)

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Witam mordy skąd jest eq na 54 lvl ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Czemu client tak pozno? Nie kazdy ma neta z nasa , wg. mnie powinien byc juz teraz. 

Aby kazdy byl na starcie gotow a nie pobieral clienta z nadzieja ze zdazy..

Opublikowano

Administracja a czy będzie jakiś event na nowy rok ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

­

Witam mordy skąd jest eq na 54 lvl ?

Eq z łez będzie u mpc

Czemu client tak pozno? Nie kazdy ma neta z nasa , wg. mnie powinien byc juz teraz. 

Aby kazdy byl na starcie gotow a nie pobieral clienta z nadzieja ze zdazy..

Klient jest już up, tylko będzie on wstawiony powiedzmy rano o 10, w najgorszym momencie około 15. 

Masz na 48 i to chyba wystarczy. :D

Myślę że jak się postarasz na spokojnie, dasz radę wbić sobie ten hajs, żeby spokojnie skila wbić.

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Nie polecam, administracja - kultura poziom HARD!

NIE ZAGRAM - NIE POZDRAWIAM!

Najpierw straszysz Nas atakami DDS na gg, potem że rozwalisz Nam server o 16.00. Zaprosiliśmy na Ts dostałeś kulturalnie bana, wiec o co spinasz się. Żałosne 

1925914512595501415289.png

­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Nie polecam, administracja - kultura poziom HARD!

NIE ZAGRAM - NIE POZDRAWIAM!

Odezwał się kolega Hax1or'a mistrzowie zastaraszania.

Opublikowano

Nie polecam z jednego powodu, mianowicie jedna wielka zlepka, a to świadczy po co serwer jest i na ile.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Najpierw straszysz Nas atakami DDS na gg, potem że rozwalisz Nam server o 16.00. Zaprosiliśmy na Ts dostałeś kulturalnie bana, wiec o co spinasz się. Żałosne 

­

Dostałem bana za nic...

- Wchodzę na serwer, patrze tylko 32 sloty + słabe zabezpieczenia, piszę do tego pseudo Pana "Youshimitzu" że mają mało slotów i czy będą kupować licencje na serwer itd, chciałem im zaoferować współpracę. Pisze do mnie że już mają 512 slotów, Virtual Server edytowany przez "Cycek" 

A tutaj dowodzik jak się zachowuje administracja:

l5Zu314.jpg

Serdecznie - NIE POLECAM

Opublikowano

­

Nie polecam z jednego powodu, mianowicie jedna wielka zlepka, a to świadczy po co serwer jest i na ile.

Myślę że zmienisz zdanie po stracie.

Dlaczego nic nie napisaliście o maszynie ? Czy serwer będzie stabilny jak i strona ?

Stawiamy na stabilność jak i reklamę która będzie jutro od rana. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Dostałem bana za nic...

- Wchodzę na serwer, patrze tylko 32 sloty + słabe zabezpieczenia, piszę do tego pseudo Pana "Youshimitzu" że mają mało slotów i czy będą kupować licencje na serwer itd, chciałem im zaoferować współpracę. Pisze do mnie że już mają 512 slotów, Virtual Server edytowany przez "Cycek"

A tutaj dowodzik jak się zachowuje administracja:

l5Zu314.jpg

Serdecznie - POLECAM

Po co używać max slotow w czasie kiedy ts prywatny? A poza tym ta konfa nie jest zrobiona na naszym serwerze oraz ci koledzy tak okazują swoje uczucia wobec siebie xD

Nie polecasz bo ci nie zapłaciliśmy za nie ddosowanie? Przestań mnie rozśmieszać -.-

I jak tam jeszcze twoje serwery smtp ciepłe od atakowania wszystkich wokół? :)

Właściciel projektów ProjectPC

- xTermy

Opublikowano

Po co używać max slotow w czasie kiedy ts prywatny? A poza tym ta konfa nie jest zrobiona na naszym serwerze oraz ci koledzy tak okazują swoje uczucia wobec siebie xD

I jak tam jeszcze twoje serwery smtp ciepłe od atakowania wszystkich wokół? :)

Prywatny? To dlaczego macie na forum przekierowanie na ten serwer? Przypominam Ci że macie crack licencje a sam nie lubię jak ktoś używa crack licencji.. Co do ataków to pokaż mi screen gdzie wam groziłem - W dodatku nie mam żadnego pojęcia o atakach DDoS. Więc nie wiem co Ty mi za bzdury tutaj wypisujesz. Ja już swoją opinie napisałem na temat tego żałosnego serwera i na pewno nie wejdę na ten serwer i nie będę tam grał. 

Serdecznie - NIE POLECAM!

Opublikowano

­

Prywatny? To dlaczego macie na forum przekierowanie na ten serwer? Przypominam Ci że macie crack licencje a sam nie lubię jak ktoś używa crack licencji.. Co do ataków to pokaż mi screen gdzie wam groziłem - W dodatku nie mam żadnego pojęcia o atakach DDoS. Więc nie wiem co Ty mi za bzdury tutaj wypisujesz. Ja już swoją opinie napisałem na temat tego żałosnego serwera i na pewno nie wejdę na ten serwer i nie będę tam grał. 

Serdecznie - NIE POLECAM!

Skończ się pogrążać, wyraźnie nas zastraszałeś na gg, wiec nie kłam.
Zapraszamy do forum niebawem 50 osób już zarejestrowanych. 

6907114512605031415289.png

bgfp marvelia.png

Opublikowano

1925914512595501415289.png

­

Pseudo panie "Yoshimitzu Aka Emil" - Gdzie tu masz groźby o atakach? Bo ja chyba jestem ślepy albo nie doje** umysłowo.. Powtarzam Ci po raz kolejny że serwer jest oparty już na złej opinie tak jak potraktowaliście mnie i każdego.. Banujecie od razu bo nie miałem mikrofonu.. Człowiek tak spokojny jak ja musi się denerwować przez takich dysmózgów.. 

NIE POLECAM! I NIE ZAGRAM! I NIE POZDRAWIAM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...