Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP4] Last Chaos Vanilla

OstrowskiPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po aktualizacji wyskakuje mi błąd przy ładowaniu ma ktoś tak?

z tego co wiem to już pracuje nad tym admin aby to naprawić

Już działa 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

u mnie jakoś dalej nie działa nie wiem może pobiore od nowa

Ze strony trzeba manualnego patcha pobrac i rozpakować do folderu Data 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Działa server? Warto zacząć grę chociażby dla Fun'u i zabicia nudy ? 

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

Działa server? Warto zacząć grę chociażby dla Fun'u i zabicia nudy ? 

Serwer działa A reszta to już od Cb  zależy Jednym się podoba innym nie 

Mój komputer:

Opublikowano

Serwer działa A reszta to już od Cb  zależy Jednym się podoba innym nie 

Wiem ze server działa bo już go przetestowałem i zostaje mi do powiedzenia jedno mianowicie : Dlaczego kuźwa na tym serverze jest tak mało graczy ? :O Server jest super, jak dla mnie niczego na nim nie brakuje oprócz graczy. Mimo to ze graczy nie ma zbyt wiele i tak można milo i fajnie spędzić czas w grze :) Polecam server wszystkim ! :) 

PS Sorka ze w Twoim cytacie ^^ 

Opublikowano

Jeden polak został już zbanowany za obrażanie admina, panu już dziękujemy a innych zapraszamy :D

na serwerze obowiązuje zakaz zabijania dla artefaktów, i jeszcze jedno : jeżeli ktoś nie chce grać to niech nie psuje zabawy innym.

post-1407296-0-15450300-1451293054_thumb.jpg

Opublikowano
Witam
Specjalnie zalozylem konto,chcialbym nawiazac do sytulacji o ktorej napisal Uran.
Ostrzegam wszystkich,ten serwer to jedna wielka korupcja prowadzona przez 2 debili Admin Ruda Mysza
czyli zgaduje Pan IgorMaster z mpc i ADM Vanilla czyli 12 letni dzieciak ktorego podnieca wladza nad ludzmi
(w tym przypadku 2-3 osobami online na serwerze) Chcialbym opisac Wam moja gre:
Zaczelo sie fajnie,poznalem adminow,bylem dla nich mily stwierdzilem ze wyciagne moze jakies itemki patrzac na
ich ortografie. Maja bardzo slaba wiedze na temat lc. Bedac milym przez 2 dni dostalem:
slonia 50lvl
10kkk golda
wszystkie rodzaje buffow,cube kiedy tylko zechce
-1000 expb
- bron z 9k ataku kiedy jeszcze nie byly dostepne w shopie ktory im zasugerowalem.

Wbilem 175lvl w 3-4h na serafince i postanowilem skonczyc gre z tymi debilami ktorzy ciagle sie o cos pytali.
Dzis rano zalogowalem sie for fun pobic ludzi na arence/spotach, przeciez to nie jest zabronione Emotikon grin
Zabralem graczowi Marysia artefakt. Po 10 min admin zabil mnie na spocie,zrobil w chwile serafinke i dal Marysi spowrotem. Wkurzylem sie i go zwyzywalem. teraz czytam ze wprowadzili ZAKAZ ZABIJANIA NA SPOTACH A MI USUNELI KONTO xDDD. Jaki jest sens gry na tym serwerze?? Emotikon grin

Nie wiem co to sa za ludzie ale tak smiechowego serwera jeszcze nie widzialem xD
Opublikowano

Witam

Specjalnie zalozylem konto,chcialbym nawiazac do sytulacji o ktorej napisal Uran.

Ostrzegam wszystkich,ten serwer to jedna wielka korupcja prowadzona przez 2 debili Admin Ruda Mysza

czyli zgaduje Pan IgorMaster z mpc i ADM Vanilla czyli 12 letni dzieciak ktorego podnieca wladza nad ludzmi

Zaczelo sie fajnie,poznalem adminow,bylem dla nich mily stwierdzilem ze wyciagne moze jakies itemki patrzac na

ich ortografie. Maja bardzo slaba wiedze na temat lc. Bedac milym przez 2 dni dostalem:

slonia 50lvl

10kkk golda

-1000 expb

- bron z 9k ataku kiedy jeszcze nie byly dostepne w shopie ktory im zasugerowalem.

Wbilem 175lvl w 3-4h na serafince i postanowilem skonczyc gre z tymi debilami ktorzy ciagle sie o cos pytali.

Dzis rano zalogowalem sie for fun pobic ludzi na arence/spotach, przeciez to nie jest zabronione Emotikon grin

Zabralem graczowi Marysia artefakt. Po 10 min admin zabil mnie na spocie,zrobil w chwile serafinke i dal Marysi spowrotem. Wkurzylem sie i go zwyzywalem. teraz czytam ze wprowadzili ZAKAZ ZABIJANIA NA SPOTACH A MI USUNELI KONTO xDDD. Jaki jest sens gry na tym serwerze?? Emotikon grin

Nie wiem co to sa za ludzie ale tak smiechowego serwera jeszcze nie widzialem xD

Jeżeli już masz kogoś oczerniać to dodaj do tego twarde dowody, inaczej nic nie wskórasz a tylko siejesz farmazon.

PS Kto jest tak 'głupi' by nie robić SS gdy dostaje coś od GM/ADM? :D Beka xD  xD  xD

Opublikowano

Witam

slonia 50lvl

10kkk golda

-1000 expb

35 lat mam server jest ok a ty sobie wsać w nos ten komentarz bo kto chce to wejdzie nara OSIOŁKU

aha nno i wiesz HeadShoT bo to ty jak bys znal zasady to by bylo ok narka 

powyższe zdjęcie dotyczy właśnie ciebie zgadza sie 175 lvl BAN za zabicie osoby z artyfaktem bo nie dropilo ci papa Frajerze a na stronie pisze umiesz czytać ? nie ośnieszaj się już bardziej

cytuję wypowiedź twoją z servera "ty Debilu j****y pioerdolony"

Opublikowano

Igor, hańbisz nasz naród. Mając 35 lat nie umiesz zlożyc zdania..ehh nie mogę się na to patrzec! Mogę Ci pomóc jeśli chcesz,napisz na pw. Widzę że dodaliście  newsa na stronce "IF YOU KILL SOMEOMEONE FOR ARTIFACT YOU ARE BANNED" nagle po tym incydencie,czyżby panika?? Co do Twojego cytatu,pasuje w sam raz do Ciebie,nie sądzisz?

Opublikowano

Chciałbym tylko dodać, że nikt nie dostaje bana za nic a za obrażanie admina dostałbyś bana na każdym serwerze, a zacznijmy od tego że po tym incydencie z obrażaniem dostałeś bana tylko na postać nie na konto lecz gdy zrobiłeś drugą i wszedłeś na serwer żeby trochę postraszyć dostałeś bana na całe konto pozdrawiam

Opublikowano

Mam problem. 

Kiedy klikam w link żadna stron mi się nie otwiera, nie mogę znaleźć nawet tego serwera. Ktoś poratuje jakimś dobrym linkiem?

23udl52.jpg

Opublikowano

Widze ze ktos chce mam checi postawic server  czemu każdy krytykuje  dajcie się chłopakowi wykazać . . . robi server dla ludzi nie dla siebie :D

Opublikowano

Radzę poprawić link w temacie, bo zanim przekieruje nas do strony właściwej, musimy zawitać na zagraniczne, konkurencyjne forum. ;)

Super zakodowane - cały urok strony został zniszczony. Zła czcionka i te wstawki od admina - no TRAGEDIA. Aż oczy bolą, że tak pięknie pierwotnie stworzona strona została w tak sposób zakodowana.

Chociaż najbardziej to mnie i tak zastanawia ten fakt:

869731451975642922683.png

"Designed by Vanilla Development" - czy to nie jest przypisywanie sobie pracy? O ile dobrze pamiętam, to ten design strony wykonała @Wredna, aka FeistyGraphic. Z całym szacunkiem, ale postępowanie naprawdę żenujące. Wstyd.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Radzę poprawić link w temacie, bo zanim przekieruje nas do strony właściwej, musimy zawitać na zagraniczne, konkurencyjne forum. ;)

Super zakodowane - cały urok strony został zniszczony. Zła czcionka i te wstawki od admina - no TRAGEDIA. Aż oczy bolą, że tak pięknie pierwotnie stworzona strona została w tak sposób zakodowana.

"Designed by Vanilla Development" - czy to nie jest przypisywanie sobie pracy? O ile dobrze pamiętam, to ten design strony wykonała @Wredna, aka FeistyGraphic. Z całym szacunkiem, ale postępowanie naprawdę żenujące. Wstyd.

Z tego co widzę to link w 1 poście jest aktualny. Co do strony mi się podoba gdyż zrobił ją sam (lub pozmieniał sam) A nie tak jak większość szabllon i dziękujemy wszystkim . Jak ktoś ma grać a nie narzekać to nawet nie patrzy na sam dół strony ..... Strona ma być fajna przejrzysta i ma działać To jest ważne 

Mój komputer:

Opublikowano

Z tego co widzę to link w 1 poście jest aktualny. Co do strony mi się podoba gdyż zrobił ją sam (lub pozmieniał sam) A nie tak jak większość szabllon i dziękujemy wszystkim . Jak ktoś ma grać a nie narzekać to nawet nie patrzy na sam dół strony ..... Strona ma być fajna przejrzysta i ma działać To jest ważne 

Nie robił jej sam. Kupił ją, a to nie zmienia faktu, że na dole powinna być oznaczona firma od której ją kupił. O, proszę -> https://www.facebook.com/feistygraphic/photos/a.155104348020475.1073741828.154450294752547/275502269314015/?type=3&permPage=1

Kolejny argument, który utwierdza mnie w przekonaniu, że na ten serwer nie warto zwracać uwagi. 

Opublikowano

moja sprawa moja strona niech cie to nie interesuje nie chcesz nie patrz narazie nie mam czasu na wasze śmieciowe pociski

Serwer nie jest wart uwagi z tego co widac :P

niech cie to nie interesuje idź metin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...