Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP4] Last Chaos Vanilla

OstrowskiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xyz

Max LvL: 185
Exp Rates: x30
FP Rate: HIGH
Gold Rate: x40
Drop Rate x 50

New Boss Mobs!

Vote System Recive 250Cash per Vote!

Edited Itemshop

And a Little Cash NPC smile.gif
Have Fun!

Strona - www.vanilla-lc.eu

(: ZAPRASZAMY DO WSPÓLNEJ ZABAWY :)

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy się  czepia forum Według mnie zamiast forum może być grupa na FB Byle by jakieś info było Takie moje zdanie Serwerek spoko testowalłem go Taki dla zabicia czasu  :))

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Co to za moda z tym EP4?

Kolejny pusty serwer, aż 3 graczy online.  :yay:

A czego ty oczekujesz w niecały 1 dzień ??

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

A czego ty oczekujesz w niecały 1 dzień ??

Nie raz widziałam serwery, które w dniu premiery osiągnęły liczbę przynajmniej 50 online. Jeżeli już na samym początku są problemy z graczami to serwer może już zacząć się zwijać, bo nic z tego nie będzie. 

Opublikowano

­Wow, czyli cały temat będzie się opierał na " x graczy online"? To chyba podchodzi pod spam, czyż nie?

Przynajmniej ktoś się stara, a wy jak zawsze jesteście na nie. Później spamujecie jakbyście sobie pograli, ludzie, macie rozum? Nie pobierzecie, nie sprawdzicie, a spamujecie, że serwer jest zły, no logiki trochę -.-

Według mnie potrzebuje trochę poprawek, poza tym nie jest źle.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Też wbijam jest juz polska gildia?

działa wam ten serwer? mi wywala jakis błąd skill file is no correct na ekranie logowania i wywala gre ;v

Opublikowano

To Admin trochę nieogarnięty.

Gratulacje wyniku - 0 graczy online! :)

Gratulacje wyniku - wku*wienie następnych osób swoimi idiotycznymi postami :)

Opublikowano

Obecnie został dodany nowy Louncher  więc klienta trzeba niestety od nowa pobrać. W razie problemów pisać na pw 

Mój komputer:

Opublikowano

­Wow, czyli cały temat będzie się opierał na " x graczy online"? To chyba podchodzi pod spam, czyż nie?

Przynajmniej ktoś się stara, a wy jak zawsze jesteście na nie. Później spamujecie jakbyście sobie pograli, ludzie, macie rozum? Nie pobierzecie, nie sprawdzicie, a spamujecie, że serwer jest zły, no logiki trochę -.-

Według mnie potrzebuje trochę poprawek, poza tym nie jest źle.

Nie, nie podchodzi pod spam.

Serwer może być świetnie zrobiony, wszystko na tip top, ale co to za frajda kiedy grasz tylko Ty? Jak ludzie widzą 0, 3, czy 11 online to się od razu zniechęcają. 

Po za tym po zachowaniu admina na forum nie ciężko stwierdzić, że jest dziwny (?) i nieogarnięty... 

Opublikowano

­

Nie, nie podchodzi pod spam.

Serwer może być świetnie zrobiony, wszystko na tip top, ale co to za frajda kiedy grasz tylko Ty? Jak ludzie widzą 0, 3, czy 11 online to się od razu zniechęcają. 

Po za tym po zachowaniu admina na forum nie ciężko stwierdzić, że jest dziwny (?) i nieogarnięty... 

Jak każdy się zniechęca przez to, że są 3 osoby online to jak serwer ma zdobyć więcej ludzi? Lepiej wejść na forum, napisać, że jest 0 online niż wejść do gry i zagrać.

Z resztą, mnie po prostu wkurzają takowe posty. Może każdy niech teraz napisze ile ludzi jest obecnie online, i tak będzie wyglądać temat? Bo po co pisać coś więcej.

To ja zacznę: JEST ONLINE 13 OSÓB.

Kto następny?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

­

Jak każdy się zniechęca przez to, że są 3 osoby online to jak serwer ma zdobyć więcej ludzi? Lepiej wejść na forum, napisać, że jest 0 online niż wejść do gry i zagrać.

Z resztą, mnie po prostu wkurzają takowe posty. Może każdy niech teraz napisze ile ludzi jest obecnie online, i tak będzie wyglądać temat? Bo po co pisać coś więcej.

To ja zacznę: JEST ONLINE 13 OSÓB.

Kto następny?

To jest odpychające i dlatego serwer nie przetrwa długo na rynku. Admin słabo promował serwer i pewnie dlatego tak wyszło. 

Opublikowano

Cos ciekawego ... jest ? czy  jak na każdym priv... to samo ?

Powiem tak głupawe pytanie zadałeś bez obrazy Bo LC wszędzie jest takie same tylko raty się różnią . Co do serwera myślę że warto gdyż max lvl nie wbijesz w 1 czy 2 godziny nawet na full koksie 

Obecnie został już dodana ostatnia modyfikacja Lounchera Prosimy o pobranie nowego clienta ze strony 

To jest odpychające i dlatego serwer nie przetrwa długo na rynku. Admin słabo promował serwer i pewnie dlatego tak wyszło. 

Nie każdy sra kasą aby wykupywać reklamy. Wgl zastanawia mnie twoje podejście to jest głupia zazdrość że ktoś coś chce zrobić sam .... Co do serwera kto będzie chciał grać to zacznie nawet jak przez rok będzie 0 online graczy . 

Mój komputer:

Opublikowano

Serwer ogólnie ok tylko nie istnieja elementy do broni = niski dmg bije sie skilami exp petow z2 bardzo niski postac 120lvl slon 14 lvl a reszta ujdzie ;d no i inne kamienie korale itd tylko IS albo eventy... ;) wbilem 120 i kończe bo bic skrzeki po 6k wepem +15 to szkoda czasu 

Opublikowano

Nie każdy sra kasą aby wykupywać reklamy. Wgl zastanawia mnie twoje podejście to jest głupia zazdrość że ktoś coś chce zrobić sam .... Co do serwera kto będzie chciał grać to zacznie nawet jak przez rok będzie 0 online graczy . 

Ale mi nie chodzi o wykupywanie reklam, tylko np. głupią zapowiedź na mpc. I czego tutaj zazdrościć? To chyba byłaby ostatnia rzecz o którą mogłabym być zazdrosna. xD No jasne, że jak ktoś jest tak zdesperowany to i sobie serwer dla siebie postawi i zacznie grać. 

Ludzie nie pograją tutaj z prostej przyczyny - mało graczy? = serwer niestabilny. Kasa sama z nieba nie leci na utrzymanie, a adminowi też pewnie nie będzie się chciało pracować nad serwerem jak nie ma dla kogo. ;)

Opublikowano

Serwer ogólnie ok tylko nie istnieja elementy do broni = niski dmg bije sie skilami exp petow z2 bardzo niski postac 120lvl slon 14 lvl a reszta ujdzie ;d no i inne kamienie korale itd tylko IS albo eventy... ;) wbilem 120 i kończe bo bic skrzeki po 6k wepem +15 to szkoda czasu 

elementy  sa też w IS  Co do petów myślę że lepiej jest tak gdyż lvl postaci leci szybko w miarę więc można na czymś się pomęczyć odrobinę Co do małego dmg hmmm  ja tytanem z wepem 69+20 więcej waliłem A ms masz dostępne u npc ... Eventówką daleko nie zajedziesz .... Co do kamieni w IS macie vote 3x 250 myślę że to bardzo dużo A nawet czasem za dużo 

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...