Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP4] Last Chaos Vanilla

OstrowskiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wieje nudą, nikogo tam nie ma. Weszłam, wyszłam i wywaliłem grę z dysku. Strata czasu. :v

Czasami licznik dobije do 12 osob online ale zapewne to boty , wladcy grodow sie nie zmienili od poczatku serwera :P

No raczej tak, bo w mieście na ch2 widziałam 3 boty o nickach qyyeksksoal

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Władcy dratan się zmienili. Władcy merak mają kilka osób 200+ i nie ma narazie liczniejszej gildii która może im ten gród odbić :)

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

Władcy dratan się zmienili. Władcy merak mają kilka osób 200+ i nie ma narazie liczniejszej gildii która może im ten gród odbić :)

200+?xDD Raczej 20+ :P

Opublikowano

Chodzi mu o lvle okularniku,czytaj ze zrozumieniem a potem komentuj..idiots everywhere...

Dzieciaku nwm czekasz na kolejnego bana czy co...

Opublikowano

Pograłem trochę i piszę sprostowanie :) Admin jest często a jak grałem załapałem się na jeden event :) Ulepsza serwer co chwilę coś dodaje, ale podejrzewam że tarczy na TK 200lvl nie ma do tej pory :) Cały czas mamy Igni 2lvl + 5lvl z buffów czyli exp x2.5 a powyżej 210lvla jest dramat z expem na 213 z expb dostaje coś koło 0,4%. Na 225 albo margadoom i 0,03-0,05 za moba bez expb albo questy w których o ile się nie mylę trzeba zabic 15 mobków u jest 0,23% za taki quest. 240+ czarna magia.... MAx lvl (300) - na globalu szybciej wbijemy 185 bez przesadnego koksowania - takie moje odczucie:) A EXP miałbyć x35 o ile się nie mylę :)

Ale grać będę tylko rzadziej.

Ps. Dropienie golda - z boosterami od tomba leci około 20-40kk z moba. Belfist (170lvl+) około 60-120kk, Procyon - o ile dobrze pamiętam do 10kk, natomiast w margadoom do 1kk. Podaje średnie wielkości - co nie zmienia faktu że im dalej jesteśmy tym mniej golda mamy / zbieramy....

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

Pobrałem i pograłem. Gorąco polecam :)

Ludzi cały czas przybywa. Dwa dni temu grałem pół dnia i mniej więcej 24 osoby, dziś już mamy 35 i w górę. Serwer przyjemny, dość dużo Polaków, brak faworyzacji. Dużo graczy z AIO oraz Vorms. Administracja aktywna. Exp dość łatwy do 250, ale później oraz ciężej. Serwer naprawdę godny polecenia.

Zapraszam :)

23udl52.jpg

Opublikowano

Ostanie zmiany jakie dzis zostana wprowadzone to:

Npc buff bedzie dawal 21 bufkow.

Zostanie zmodernizowane Juno.

Dojdzie do CashSchopu Inigi lvl3 za 4kk cash.

Oraz kilka nowych npc.

4kk cash?:O

Opublikowano

Serwer jest cały czas rozwijany, ulepszany i poprawiany przez administratorów gry. Nie pozostawiają serwera bez opieki oraz mają co do niego przyszłościowe plany dlatego możemy być pewni że nuda nam nie grozi. Graczy cały czas przybywa, a i zabawa coraz lepsza :D

Opublikowano

Witam! Tutaj zaprezentuję wam skrzydła, które dostępne są w IS za 12k cashu oraz nowatorski pomysł administracji:

bh7da6czrsb2.jpg

Wieża z widokiem na Juno, mi się bardzo podoba:

60cam2qpwlja.jpg

23udl52.jpg

Opublikowano

Kalkulatorem to kręcisz ?

Kalkulatorem to kręcisz ? opinia na temat tego serwera jest straszna 

Kalkulatorem to kręcisz ? opinia na temat tego serwera jest straszna 

Opublikowano

Dzisiaj kolejny rekord, liczba graczy wyniosła 60 osób online!

Zróbcie z tej okazji imprezę w Juno.

Serio, 60 osób? Żaden powód do dumy. 

Opublikowano

Po prostu uwielbiam te nasączone jadem i zazdrością komentarze ^^

1. Impreza już była i to gruba, więc nie musisz się martwić. Z chęcią dowiem się jaki to jest powód do dumy. ;)

2. Tak lekko licząc 20 kont moich, 30 admin postwił, kolejne 30 Gm i na koniec Gs dorzucił 20. O nie jednak więcej niż 60 ;)

Poczekam na keratywniejsze odpowiedzi dotyczące serwera.

23udl52.jpg

Opublikowano

Czemu za każdym razem po jednym dniu gry mam po blokowane konta ? 

ubh6c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...