Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP4] Last Chaos Vanilla

OstrowskiPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moja sprawa moja strona niech cie to nie interesuje nie chcesz nie patrz narazie nie mam czasu na wasze śmieciowe pociski

niech cie to nie interesuje ić na metin

Problem w tym, że nikt tutaj nie próbuje cię "pocisnąć", jak to nazwałeś. Po prostu przypisywanie sobie czyjejś pracy (umieszczanie informacji o rzekomym stworzeniu grafiki w tym wypadku) nawet jako kupionej, jest niezgodne z polskim prawem. Radzę się zastanowić, co robisz i dokładnie przemyśleć, jakie mogą być tego ewentualne konsekwencje.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Serwer do dupy i jeszcze złodziej bez poszanowania dla cudzej pracy, jako właściciel. Dno osiągnięte.

Bez pozdrowień.

Gratuluje komentaża na mpc forum ja płaciłem za strone więc moja sprawa co na niej mam . Ja umowy na znaczki na dole strony z nikim nie podpisywałem a pozatym nie chcesz nie graj i mpc forum było zawsze atakujące i tu nie spodziewałem się nawet dobrego zdania bo to forum to dno tylko atakujecie i krytykujecie i mojej pracy sie nie szanuje a robie to dla graczy to czemu ja mam szanować nara

Zapluskwione forum krytykantami i debilami co uważają się za guru bo mają staż na forum i jakieś rangi poryte możecie mnie pokurcze zbanować

Opublikowano

Gratuluje komentaża na mpc forum ja płaciłem za strone więc moja sprawa co na niej mam . Ja umowy na znaczki na dole strony z nikim nie podpisywałem a pozatym nie chcesz nie graj i mpc forum było zawsze atakujące i tu nie spodziewałem się nawet dobrego zdania bo to forum to dno tylko atakujecie i krytykujecie i mojej pracy sie nie szanuje a robie to dla graczy to czemu ja mam szanować nara

Zapluskwione forum krytykantami i debilami co uważają się za guru bo mają staż na forum i jakieś rangi poryte możecie mnie pokurcze zbanować

Życzę Ci, żebyś zarobił na serwerze tyle, aby starczyło Ci przynajmniej na słownik.

Poza tym każdy ma prawo wyrażać opinię, a to, że akurat w Twoim przypadku jest ona niepochlebna, to tylko i wyłącznie Twoja wina. Kupowanie strony, to jedno, ale przywłaszczanie sobie cudzej pracy i podpisywanie, jako swojej, to już inna bajka, ale zakładam, że amebie intelektualnej, która pisze "komentaże" oraz "ić" się tego nie wytłumaczy.

Opublikowano

Autor tej grafiki jak dowie się o tym "znaczku na dole strony" może równie dobrze zgłosić Ciebie na policję. 

Skoro MPC takie złe to czemu tutaj publikację serwera wstawiłeś?

Opublikowano

Autor tej grafiki jak dowie się o tym "znaczku na dole strony" może równie dobrze zgłosić Ciebie na policję. 

Skoro MPC takie złe to czemu tutaj publikację serwera wstawiłeś?

Zawsze można autora poinformować i zobaczyć, co powie na takie przywłaszczanie pracy. :v 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

­

co to za gowno jprdl jak mozna tak zniszczyc juno...nikt tu ni bedzie gral..sie dobraliscie z tym vanilla xD

Zrób swoje jak Ci nie pasuje ^^ Przynajmniej coś robią po swojemu, nie jak inni wypuszczają w kółko to samo ;>

Faktycznie kolory nie ciekawe, ale sam pomysł atrakcyjny.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Pisalem ci juz kiedys zebys nie pisala nic do mnie Damn,te wszystkie polskie lc to jedno wielkie gowno. Zawsze jest 1-10 online xD a ty jestes zakompleksiona grubaska

Opublikowano

Pisalem ci juz kiedys zebys nie pisala nic do mnie Damn,te wszystkie polskie lc to jedno wielkie gowno. Zawsze jest 1-10 online xD a ty jestes zakompleksiona grubaska

daj sie wieprzowi dowartosciowac :D

Opublikowano

­

Forum jest od tego, aby prowadzić dyskusję. To nie ja dowartościowuję się poprzez wymuszanie pieniędzy od innych, ponieważ nie stać cię na cash w (jak to nazwałeś) gównianej grze. Jeśli nie chcesz, abym odpisywała na Twoje posty, po prostu ich nie pisz, w sumie i tak nigdy nie wnoszą niczego ciekawego w danym temacie.

Każde LC obecnie jest słabe, bo gra nie ma nic do zaoferowania, więc czego Ty chcesz od polskich serwerów? Polski czy niemiecki, każdy serwer będzie słaby ponieważ gra jest słaba.

daj sie wieprzowi dowartosciowac :D

W jakim celu była ta wypowiedź? Sądzisz, że urazisz mnie postem na forum? Czy po prostu poczułeś się lepiej, ponieważ chociaż tutaj możesz kogoś obrazić? Skoro koledzy Cię w szkole biją poskarż się mamie :)

Podsumowując - poszukajcie sobie w internecie co oznacza słowo "forum", później zakazujcie innym wypowiadania się. Nawet mi szkoda klikania "raportuj" na was, jesteście tak żałośni :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jakie znowu wymuszanie od innych? Nie wydaje na gre pieniedzy,inni za mnie wydaja :D Chcialabys tak,zazdroscisz i dlatego o tym piszesz grubasku :)

Radziłabym Ci się uspokoić, bo inaczej skończysz z banem. Wystarczająco długo tolerowaliśmy Twoje zachowanie, a i tak dostajesz ostatnią szansę.  :((

Zakończcie offtop i zbędne kłótnie. To jest temat dot. serwera.

Opublikowano

­

Forum jest od tego, aby prowadzić dyskusję. To nie ja dowartościowuję się poprzez wymuszanie pieniędzy od innych, ponieważ nie stać cię na cash w (jak to nazwałeś) gównianej grze. Jeśli nie chcesz, abym odpisywała na Twoje posty, po prostu ich nie pisz, w sumie i tak nigdy nie wnoszą niczego ciekawego w danym temacie.

Każde LC obecnie jest słabe, bo gra nie ma nic do zaoferowania, więc czego Ty chcesz od polskich serwerów? Polski czy niemiecki, każdy serwer będzie słaby ponieważ gra jest słaba.

W jakim celu była ta wypowiedź? Sądzisz, że urazisz mnie postem na forum? Czy po prostu poczułeś się lepiej, ponieważ chociaż tutaj możesz kogoś obrazić? Skoro koledzy Cię w szkole biją poskarż się mamie :)

Podsumowując - poszukajcie sobie w internecie co oznacza słowo "forum", później zakazujcie innym wypowiadania się. Nawet mi szkoda klikania "raportuj" na was, jesteście tak żałośni :)

Widac ze maja nudne zycie :P

Opublikowano

Pobrałem i gram.

Administracja aktywna, buffują co kilka minut, także na początek nie potrzeba na nic poza gold boosterami, na które przydałoby się wyłudzić od kogoś drobne 100-200kk.

Nie wiem czy ktoś wspominał, ale jeżeli chodzi o upgrade to niebiany wydają się w normie ale runy to tragedia:) Choć nie jest to problemem bo już od tomba dropią bronie z plusem (mi wyleciało max +20 ale podnosiłem tylko miecze). Poza miastem jest także shop z Rafinkami +25/26 na 30d - także jak się uzbiera pare kkk o set i wep i nie trzeba się martwić - rafinki odpowiednio po 1 i 2kkk.

Dla odstresowania - zdecydowanie polecam :)

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

Wieje nudą, nikogo tam nie ma. Weszłam, wyszłam i wywaliłem grę z dysku. Strata czasu. :v

Czasami licznik dobije do 12 osob online ale zapewne to boty , wladcy grodow sie nie zmienili od poczatku serwera :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...