Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestigeMU | EXP 50 | DROP 30 | S6EP3 | NEW SYSTEM

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PrestigeMU, spriker i bóg wie które konto jest jeszcze Twoje...

Mam prośbę, oświadcz osobom, które nie grają, przestały bądź wisisz pieniądze kwestię że JA to nie TY bo zaczęło się od gościa, który napsocił mi w poście i kończy na PW.

Szczerze mówiąc muszę przyznać, że mi to wisi ^^

Ja mam wiele imion ! Wiele serwerów ! MAGIK !

@@

Castle siege odbędzie się w niedziele o godzinie 20:00 i będzie trwać do 21:30 !

Dzisiaj o 19:00 licytacja w kościele devias, waluta B/S/Item zen 

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wisi ? ciesz się że ktoś cię jeszcze do sądu nie podał :)

Nie polecam gry an tym serwerze admin rozdaje itemy jest nie odpowiedzialny ogólnie an serv jest wielki bałagan

Opublikowano

Z okazji tej ze "ciesz sie ze nikt Cie jeszcze do sadu nie podal" i zlowrogiego podejscia do odwiedzajacych takich jak ja, zapraszam wszystkich oszukanych na PW.

Prowadze firme i wiem w jaki sposob z takimi ludzmi sie uporac.

Chodzi mi glownie o podejscie do ludzi, nie wazne czy tych zlych czy lepszych ale oszust to oszust i nikt mi nie powie ze piszac:

"... wisi mi to, ja mam wiele imion, wiele serwerow, Magik!" nie zrobil nic zlego.

Z gory tez pisze ze nie jest to zaproszenie na moj serwer ale wrecz zlekcewazenie tych, ktorzy grali na innej edycji tego shorta.

Dlatego tez panu (tak, pisze z malej litery bo niemam szacunku dla osob dwulicowych) zycze niczego najlepszego, i w najgorszym wypadku zobowiazuje do wyplacalnosci dla graczy, ktorzy wlozyli w ten serwer jakiekolwiek pieniadze. Jezeli nie to osiawdczam ze przy odpowiedniej ilosci wiadomosci zobowiazuje sie do rzeczy o ktorych Pan Prestige, znajac zycie, niema zielonego pojecia.

I szczerze napisze Panie Spriker ze to nie jest juz "stary internet" gdzie nikt nic nie wie, jezeli bedzie potrzeba to zostaniesz osoba wyplacalna w 100%, o ile nie wiecej.

Pozdrawiam i zycze szczescia w splacaniu swoich zobowiazan kosztem swoich (klientow) - graczy.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Z okazji tej ze "ciesz sie ze nikt Cie jeszcze do sadu nie podal" i zlowrogiego podejscia do odwiedzajacych takich jak ja, zapraszam wszystkich oszukanych na PW.

Prowadze firme i wiem w jaki sposob z takimi ludzmi sie uporac.

Chodzi mi glownie o podejscie do ludzi, nie wazne czy tych zlych czy lepszych ale oszust to oszust i nikt mi nie powie ze piszac:

"... wisi mi to, ja mam wiele imion, wiele serwerow, Magik!" nie zrobil nic zlego.

Z gory tez pisze ze nie jest to zaproszenie na moj serwer ale wrecz zlekcewazenie tych, ktorzy grali na innej edycji tego shorta.

Dlatego tez panu (tak, pisze z malej litery bo niemam szacunku dla osob dwulicowych) zycze niczego najlepszego, i w najgorszym wypadku zobowiazuje do wyplacalnosci dla graczy, ktorzy wlozyli w ten serwer jakiekolwiek pieniadze. Jezeli nie to osiawdczam ze przy odpowiedniej ilosci wiadomosci zobowiazuje sie do rzeczy o ktorych Pan Prestige, znajac zycie, niema zielonego pojeci

I szczerze napisze Panie Spriker ze to nie jest juz "stary internet" gdzie nikt nic nie wie, jezeli bedzie potrzeba to zostaniesz osoba wyplacalna w 100%, o ile nie wiecej.

Pozdrawiam i zycze szczescia w splacaniu swoich zobowiazan kosztem swoich (klientow) - graczy.

Wiem, że mpc nie jest miejscem dobrym na tego typu dyskusję, ale wystarczy, że do mnie napiszesz na pw i pokaże Ci rozmowy z graczem Piwko. Po samych wypowiedziach jego można śmiało stwierdzić, że potrzebuję on pomocy. Widzę porozmawiałeś sobie z nim na pw, bo on Cię nazywa mną. Ja też prowadziłem firmę i wiem w jaki sposób to działa. Niestety, ale jeżeli ktoś nie czyta regulaminy to potem wychodzące takie a nie inne "syfy". Dotacje ze zeszłej edycji przepadły tak jak to było napisane w regulaminie dotacji na poprzednim serwerze. Pozwolę sobie zacytować.

Dotacja na serwer jest nieobowiązkowa i wysyłasz pieniądze na rozwój serwera z własnej nie przymuszonej woli. Porównując sytuację, że kupuję jakąś usługę przestaję z niej korzystać i proszę oddać mi pieniądzę, bo już nie chcę. :) 

Nie słuchaj się tego gracza, bo w pole zajdziesz. Poczytaj jego posty w tym temacie, albo w archiwum z poprzedniej edycji, gdzie ten gracz najpierw wyzywa serwer a potem na nim gra i robi dotacje? To jest według Ciebie normalne zachowanie? 

Zażartowałem sobie postem powyżej, a ty wziąłeś do siebie jak ten Piwko ^^ 

Jak chcesz to napisz gg/skype to porozmawiamy jak ludzie i pokaże Ci nawet jego profilowe, które mówi samo za siebie.

Pozdrawiam Z SZACUNKIEM

Opublikowano

Dotacja na serwer jest nieobowiązkowa i wysyłasz pieniądze na rozwój serwera z własnej nie przymuszonej woli. Porównując sytuację, że kupuję jakąś usługę przestaję z niej korzystać i proszę oddać mi pieniądzę, bo już nie chcę. :) 

co ty tepoto gadasz ? kupiłem vipa w nocy ty mi go dałeś a zaraz po hmm 6 godz ogłosiłeś że serv rip co już nachapałeś się kasy ? oddawaj to skurwielu :) i to jest niby mój płacz ? że zagrałem może 3 godziny i zaplaciłem za 3 godziny 60 zł gry an twoim serv ? proszę cię nie pogrążaj się ty powinieneś mieć bana na tym mpc forum na IP i chu** wie na co jeszcze :)

A co do samego serwera nie polecam jeszcze raz !!!jedno wielkie oszustwo ! grałem wiem co piszę :)

aha jeszcze pisałem do ciebie Kamilu że na next edycji będziesz miał vipa i powiedziałeś mi że mi dasz vip na następnym twoim serv za to że nie skorzystałem na poprzedniej edycji. I co się okazało ? że to blef :) OSZUST ! i TCHÓRZ !!!

Lub podaj mi twój adres sam sobie odbiorę co moje i jeszcze ci wkopie morde !

Opublikowano

Nie przeszły VIP'y na następną edycję, bo serwer jest bez donate jakiekolwiek :) 

Jako rekompenata dla graczy był zwiększony exp na tydzień :) 

Zresztą kogo nie spytasz o Piwko to brecht ;) 

Pozdrawiam, za 24 minuty CS !

Opublikowano

Piwko skrzywdzony jestes robaczkuuuuuuu. Oooooooo jaka szkoda, moze browara?? :) Polepszy ci sie humor :) Serwer jest spoko tylko malo ludzi i dobrze ze ludzie pokroju Piwka tam nie graja :) Pozdro

Opublikowano

Serwer działa bez zarzutów, nie ma żadnych dziwnych rzeczy. Co najlepsze, brak jakiegokolwiek donate. ! Grasz tym co zdobędziesz na serwerze i realna gotówka Ci nie pomoże !

Zapraszamy !

Opublikowano

Serwer jak najbardziej godny polecenia dla normalnych osób :p gra się przyjemnie, łatwo o party ciężej o jakieś lepsze itemy, brak donate co jest dodatkowym plusem bo gramy w tym co udało się uzbierać gra nabiera sensu :) Co do wpisów, że admin rozdaje itemy szczerze mówiąc pierwsze słyszę nie spotkałem się z taką sytuacją takie opinie piszą wyłącznie osoby które sobie nie poradziły na serwerze aby zepsuć reputacje.  Zapraszam wszystkich bo warto! Jeden z lepszych serwerów obecnie!

Opublikowano

Byly problemy z CS tydzien temu ale dzisiaj juz wszystko poszlo ladnie. Klepalismy sie ostro xD Nie ma juz trolli i debili ktorzy zabijaja bez powodu. Zapraszam do powrotu lub zaczecia przygody. Gra sie fajnie i przyjemnie. DO ZOBACZENIA na nastepnym CS w niedziele :)

Opublikowano

Klient nie startuje, nic się nie wyświetla, żadnego procesu, chwile się coś tam poładuje i lipa :) szkoda, zagrałbym.

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Klient nie startuje, nic się nie wyświetla, żadnego procesu, chwile się coś tam poładuje i lipa :) szkoda, zagrałbym.

Opisz bardziej swój problem, czy wyświetla się okienko antyhacka,maina? Czy zupełnie nic.

Napisz do mnie na GG : 8246042 lub skorzystaj z chatu na stronie głownej "Ask me online"

Pozdrawiam

Opublikowano

Dnia dzisiejszego odbyła się kolejna licytacja na serwerze. Przybyło dzisiaj wiele osób do kościoła o godzinie 19:00 i jak obiecałem były ciekawe nagrody. Walutą głównie był Item "ZEN" specjalny przedmiot dodany do dropu pod tą licytację. 

649kgx8.jpg

Powyżej zdjęcie z owej licytacji. 

@@ Co nowego zostało wprowadzone?: 

- nowy szablon strony http://prestige-mu.pl/ 

- specjalny moduł BANKU ZEN ( Dostępny dla każdego po zalogowaniu się na konto ) 

Co znajdziemy nowego w następnych dniach ? 

- moduł wymiany godzin ( Za czas spędzony na serwerze będziemy mogli wymienić to na kredyty, a kredyty na jakiś jevel, wartości zostaną podane jak moduł zostanie odpalony, prawodpodobnie jutro jak wrócę po pracy to go dobrze skonfiguruję. )  Odpowiem od razu na pytania graczy, Tak godziny spędzone do tej pory też będziecie mogli wymienić :) 

- ranking oddawania LuckyCoin (TopLista) 

- ranking Blood Castle

- ranking Duel 

- moduł resetu drzewka

Gracze na naszym forum wyszli z propozycją dodania areny, lecz na skomplikowanych warunkach ! Wejdz na forum, przeczytaj i skomentuj ! 

Najważniejszym atutem serwera jest zupełny brak dotacji na rzecz serwera. Nie możemy nic kupić za realną gotówkę oraz nie ma tutaj systemu Grand Reset, więc gramy tym co zdobędziemy na serwerze ( maksymalnie item + 2 opcje, który zdobyć możemy z każdego box of kundun oraz z dropu na bossach,eventach ! 

Co raz więcej ulepszeń gry specjalnie dla was ! Aby grało wam się przyjemnie !

Opublikowano

Serwer jest zacny.

Całkiem stabilny, cały czas się rozwija, eventy i inwazje są główną drogą do zdobycia itemów.

Potrzeba więcej graczy, aby sytuacja na serwerze stała się bardziej interesująca.

Jeśli się wahasz na pewno nie zaszkodzi spróbować.

Pozdrawiam

Opublikowano

[PL] Nowa usługa zupłenie darmowa dostępna dla wszystkich graczy.. 

Po zalogowaniu się do Panelu Użytkownika na naszej stronie dodaliśmy dwa nowe moduły takie jak 

- Wymiana spędzonych godzin na kredyty 

- Sklep jeveli, w którym możemy kupić jevele za te kredyty 

Kredyty możemy zdobyć tylko w sposób spędzania czasu na serwerze oraz z systemu głosowania na serwer w toplistach ( vote będzie dostępne w najbliższym czasie, poinformujemy was o tym ) 

Nie można kupić kredytyów za realną gotówkę !

Opublikowano

Widzę, że serwer spada jeśli chodzi o pozycje na tym forum, a tak nie powinno być gdyż naprawdę warto tu zajrzeć :) 

Każdy ma tylko to, co udało mu się skompletować w świecie gry dzięki braku donate, serwer jest stabilny i spokojny.

Jeśli komuś zależy na stałości i relaksuje się spokojnie wbijając lvle, to napewno warto go tu zaprosić.

Dziś zawitał do nas nowy GM, który napewno pomoże początkującym :> 

Pozdrawiam :)

Opublikowano

[ENG] NEW GAME MASTER !

Today a new Game Master was recruited and his nickname is "Pomocnik". He is a person with complete administration's trust and he does not play on the server. He is hired as someone to supervise the server while I'm offline. Please welcome the new Game Master!

[PL] NOWY GAME MASTER

Dzisiejszego dnia zatrudniony został nowy Game Master o nicku "Pomocnik" jest to osoba w pełni zaufana administracji oraz nie jest graczem naszego serwera. Zatrudniony został ponieważ ktoś musi czuwać nad serwerem jak mnie nie ma. Powitajmy nowego Game Mastera !

Opublikowano

Zapraszamy wszystkch graczy, Obecni gracze pomagają wystartować nowym ! Dzisiaj wydarzyły się 3 eventy z ciekawymi nagrodami ! 

Już w niedziele kolejna licytacja ! 

DOŁĄCZ DO NAS !

Opublikowano
Divine hunt event

On behalf of the administration PrestigeMU I would like to announce a new series of events. Each week, in this topic, I will announce the list of items that need to be traded to the administration within a specific deadline in exchange for a specific reward. There is no limit of rewards when it comes to the order of trades - that means that it does not matter whether you will be the first or last, you will receive the same reward.
During the event, only one rule applies - each person can trade just one set.

This week the Administration offers:

BoK+5, 10b, 10s, 10jol and 10gemstone 

In exchange for items listed below:

Divine Sword of Archangel +0+0+skill without luck
Divine Scepter of Archangel +0+0 without luck
Divine Staff of Archangel +0+0 with luck
Divine Stick of Archangel +0+0 without luck

Divine Crossbow of Archangel +0+0+skill without luck

The items may be traded on 19.01.2016 from 7PM to 8PM.

You get all the items - BoK+5, 10b, 10s, 10jol and 10gemstone only for bringing all the required items. It is impossible to trade just 3 or 4 required items!

Items +1, with the option or anyhow different than those listed above will not be taken into account, which means that you need to prepare exactly the items that are listed.

Good luck in looting! Remember, it will be easier to collect the items when you employ all people in the guild to help wink.png

W imieniu administracji PrestigeMU pragnę ogłosić nową serię eventów. W każdym tygodniu w tym temacie ogłoszę listę przedmiotów, które należy w konkretnym terminie "sprzedać" administracji w zamian za konkretną nagrodę. Nie nakłada się limitu nagród jeśli chodzi o kolejność zgłoszeń - oznacza to, że nieważne czy będziesz pierwszy czy ostatni, otrzymasz taką samą nagrodę.
Podczas eventu obowiązuje tylko jedna zasada - każda osoba może wymienić tylko jeden zestaw.

W tym tygodniu administracja oferuje: 

BoK+5, 10b, 10s, 10jol oraz 10gemstone 

W zamian za następujące przedmioty:

Divine Sword of Archangel +0+0+skill bez luck
Divine Scepter of Archangel +0+0 bez luck
Divine Staff of Archangel +0+0 z luck
Divine Stick of Archangel +0+0 bez luck
Divine Crossbow of Archangel +0+0+skill bez luck

Wymiany można dokonać w dniu 19.01.2016 w godzinach 19:00-20:00

Nagroda przysługuje w całości - BoK+5, 10b, 10s, 10jol oraz 10gemstone tylko, jeśli dostarczysz wszystkie wymagane przedmioty! Nie ma opcji wymiany trzech, czy czterech z pięciu wymienionych itemów!

Przedmioty +1, z opcją bądź jakkolwiek inne niż wymienione wyżej nie będą brane pod uwagę, co oznacza że należy przygotować dokładnie takie przedmioty jakie są wypisane.

Powodzenia w szukaniu! Pamiętajcie, że łatwiej będzie zbierać całą gildią wink.png
Opublikowano

Gram tutaj od samego poczatku serva :D i naprawde polecam server caly czas sie rozwija i caly czas odwiedzaja go nowi ludzie. Ustawienia hmm uważam że są idealne bo można sobie spokojnie pograć dać z siebie coś by coś osiągnąć i na pewno nie znudzi się po tygodniu ... Czyli jeszcze raz POLECAM NA (mam nadzieje) LATA :D

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Chciałbym was starych wyjadaczy i nowych graczy Zachęcić do wspólnej gry i zabawy . Serwer PrestigeMU powstał dla graczy gdzie każdy na pewno znajdzie dla siebie miejsce . Ludzi jest sporo każdy każdemu stara się pomóc jak może gra się naprawdę dobrze. Serwer jest HARD z nastawieniem na długą Grę i nie ma DONATE!!!!(WEBSHOPU ) .

Administracja jest ekipą naprawdę zgraną ogarnia system  jest otwarta na nowe propozycje i uwagi dotyczące serwera . Po prostu Serwer jest pewny i warty uwagi zachęcam do Gry i co tu więcej ująć WBIJAĆ i się nie zastanawiać  tu macie link do www:   http://prestige-mu.pl

Pozdrawiam : Vitaminka :)

Opublikowano

Witam. Jako (grający od S4) "weteran" ^^ serwera Prestige mu co mogę powiedzieć ? Świetna robota ! Po wielu nieudanych próbach i kłopotach wreszcie udało się zrealizować cel. Serwer x50 stoi stabilnie, liczba graczy nie maleje lecz rośnie co jest największym atutem i dowodem, że serwer jest naprawdę dobry nic innego ! To, że komuś nie podobają się ustawienia serwera, trudno musi poszukać innego (życzę powodzenia w poszukiwaniach ^^ ). Większość weteranów już tu nie gra, gdyż już mieli dosyć kolejnego startu ( 4 start), czy też mieli jakieś osobiste problemy z adminem lub przez skutek osób 3, którzy wpływali negatywnie na serwer.... Sam skończyłem grać po tygodniu grania na x50, lecz gry nie usunąłem i od czasu do czasu zaglądałem ;] Jednak widzę, że Prestige MU miewa się bardzo dobrze. A ludzie którzy zakończyli przygodę z tym serwerm, powoli powracają. Sam wczoraj spotkałem moją starą ekipę, z którą grałem od S4 i  sam się zastanawiam czy nie powrócić na serwer ^^

Co do admina ma doświadczenie jest pracowity i uparty.... ^^ co pozwoliło mu na zrealizowanie swojego celu. Widać, że co chwilę wymyśla co róż nowe rzeczy/eventy by ludziom się nie nudziło ;)

Dodatkowo serwer nie ma webshopu! Tak, więc warto pobrać grę i zagrać !

P.S Men poprosił mnie o szczerą opinie tego serwera, więc mu taką napisałem :)

Pozdrawiam

Xank, PachPuch

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...