Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestigeMU | EXP 50 | DROP 30 | S6EP3 | NEW SYSTEM

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy na serwer.

Dzisiaj jestem niedostępny, ale jutro będę od rana. :) 

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemanko, jakiś czas temu - tydzień może dwa wbiłem na owy serwer i sobie troszkę pograłem. Chciałbym pozdrowic gildie 1xHPx czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie jak się nazywała (wybaczcie) która zaoferowała mi pomoc w koksie i zrobiła dla mnie miejsce w @, całkiem miłe z was osóbki wbrew pozorom -obyście byli dalej pomocni, mili dla innych tak jak dla mnie. B)

Niestety opuściłem serwer z dwóch powodów. Jednym z nich jest zbyt niski exp. Dosc się nagrałem na serwerach z niskimi ratami, i żyje w przekonaniu po dziś dzień, że jeśli nie zacznę grac na serwie (low) od samego początku, to pózniej już nie ma sensu dołączac, chyba ze dla zabawy, a ja lubię rywalizację. Oczywiście bez urazy, serwer jest w jak najlepszym porządeczku i szczerze z serduszka polecam go chętnym Mu maniakom ^^ .

Druga rzecz (mozna powiedziec w sumie ze jedyna, nie liczac tego co wypisałem wyzej) która mnie najbardziej zirytowała to fakt, ze goscie latają na 3/4 kontach.. Rozumiem na dwóch, ale zeby az na tylu? To był cios wymierzony ponizej pasa... Robicie sztuczny tłum, co mnie najbardziej boli. Takie "odpały" powiedzmy sobie szczerze powinny byc z miejsca banowane. Ale skoro lubicie zyc w teatrzyku to proszę bardzo.

To tyle w sumie. Co złego to nie ja. Powodzenia B)

Opublikowano

I z tymi multi acc się zgodze powinno byc max 2konta otwarte a nie kilka teraz to by sie przydal res acc zablokowal MultiAcc do max 2 i napewno by więcej ludzi wbiło niż jest teraz!

Opublikowano

Siemanko, jakiś czas temu - tydzień może dwa wbiłem na owy serwer i sobie troszkę pograłem. Chciałbym pozdrowic gildie 1xHPx czy jakoś tak, nie pamiętam dokładnie jak się nazywała (wybaczcie) która zaoferowała mi pomoc w koksie i zrobiła dla mnie miejsce w @, całkiem miłe z was osóbki wbrew pozorom -obyście byli dalej pomocni, mili dla innych tak jak dla mnie. B)

Niestety opuściłem serwer z dwóch powodów. Jednym z nich jest zbyt niski exp. Dosc się nagrałem na serwerach z niskimi ratami, i żyje w przekonaniu po dziś dzień, że jeśli nie zacznę grac na serwie (low) od samego początku, to pózniej już nie ma sensu dołączac, chyba ze dla zabawy, a ja lubię rywalizację. Oczywiście bez urazy, serwer jest w jak najlepszym porządeczku i szczerze z serduszka polecam go chętnym Mu maniakom ^^ .

Druga rzecz (mozna powiedziec w sumie ze jedyna, nie liczac tego co wypisałem wyzej) która mnie najbardziej zirytowała to fakt, ze goscie latają na 3/4 kontach.. Rozumiem na dwóch, ale zeby az na tylu? To był cios wymierzony ponizej pasa... Robicie sztuczny tłum, co mnie najbardziej boli. Takie "odpały" powiedzmy sobie szczerze powinny byc z miejsca banowane. Ale skoro lubicie zyc w teatrzyku to proszę bardzo.

To tyle w sumie. Co złego to nie ja. Powodzenia B)

Ograniczenie jest do 3 odpalonych kont na jedną sieć :)

Multi kont nigdy nie da się uniknąć, niestety.

Jest to sprawa, która w MuOnline była,jest  i będzie zawsze.

Mimo wszystko zapraszam na serwer, rywalizacja wciąż trwa :) Walka o zamek to też rywalizacja, nie chodzi tutaj tylko, żeby znaleźć się w topce, ale o to, żeby zebrać seta i mieć satysfakcje z wbicia go na +13 z myślą, że robiony był ręcznie i nikt nie kupi sobie go za realną gotówkę czy nie dostanie za maniaczenie ( nie ma tutaj webshopu ) 

Zapraszam do nas ! :)

@@ Edit.

Żadnego resetu ACC tutaj nie będzie. Powtarzam NIGDY ! :) 

Opublikowano

Serwer cały czas Online, bez żadnych komplikacji. 

Codziennie coraz więcej nowych graczy, wiele eventów,  na których początkujący mogą się wybić. ! 

W weekend będzie zwiększony exp ! Event dla maniaków !

121 online ! Zapraszam

Opublikowano

Nie grajcie na tym serwie nie dość że każdy ma po 4 konta otwarte to jest zbugowana wersja arena pisze że od 10rr można wejść a wystarczy przenieść się na /move crywolf które jest na 33 lvlu i puzniej na Arene gdzie od 50lvla expią swoje postacie i tylko swoje nie ma żadnej pomocy na debilnych spotach na przerobionej arenie ps.Prestige zmień kolory na tej arenie bo czerwony jest do bani .

Opublikowano

I tu się z Tobą zgodzę Tryku nie polecam serwera 87osób online z czego gra tylko 20osób reszta to multiaccount. Owszem na serwerze jest dużo bugów i można używać speed Hacka

Opublikowano

Nie grajcie na tym serwie nie dość że każdy ma po 4 konta otwarte to jest zbugowana wersja arena pisze że od 10rr można wejść a wystarczy przenieść się na /move crywolf które jest na 33 lvlu i puzniej na Arene gdzie od 50lvla expią swoje postacie i tylko swoje nie ma żadnej pomocy na debilnych spotach na przerobionej arenie ps.Prestige zmień kolory na tej arenie bo czerwony jest do bani .

I tu się z Tobą zgodzę Tryku nie polecam serwera 87osób online z czego gra tylko 20osób reszta to multiaccount. Owszem na serwerze jest dużo bugów i można używać speed Hacka

Czytam te wasze wypowiedzi i za głowę się łapie. Jeżeli któryś z was odpalił 4 konta to jedyne co mogę zrobić to pogratulować. Jest blokada, więc po prostu nie odpalisz czterech kont. 

Dziwnym przypadkiem jest nowe konto pana zebra ^^ tuż po wypowiedzi tryku222 ( który jak wiadomo uwielbia szum wokół siebie na forum mpc, sytuacja mi się przypomina jak wyzywał tak samo APO ^^

Wszystkich, którzy szukają serwera na dłużej bez obaw, że padnie to wbij i przekonaj się sam ! Spróbuj odpalić cztery konta i dowiesz się czy kłamie czy mówię prawdę ! 

Proszę nie słuchać tych dennych wypowiedzi osobnika z góry, bo chłopaka po prostu zabijali i uważa, że działa jakiś speed hack czy serwer jest zbugowany. 

Sprawdź to po prostu sam. Wystarczy wejść i sprawdzić:) 

Pozdrawiam i zachęcam do gry, już jutro event, który daję więcej EXPA !

Opublikowano

Haha ApoMU to twój poprzedni serwer żallll ile wytrzymal 2 miechy i R.I.P z tym będzie tak samo dzieki Re...e :D

Dzięki tej wiadomości tego osobnika, można zauważyć, że to jedna i ta sama osoba, bo nawet nie zaprzeczył jak nazwałem go trykiem ^^ 

Apo to nie mój serwer :) Byłem tam tylko graczem

Opublikowano

Człowieku a co cię to interesuje kim jestem mogę mieć nawet 20 kont i za przeproszeniem gówno cię to interesuje grałem na twoim serwie jak i na ApoMu i do takiego doszedłem wniosku że nie opłaca się grać na nich.i tyle Nie będę prowadził konwersacji z takim idiotą jak ty żegnam.

Opublikowano

Mam nadzieję, że server będzie stał długo, a nie tak jak słychać z opinii innych same negatywy

Opublikowano

Mam nadzieję, że server będzie stał długo, a nie tak jak słychać z opinii innych same negatywy

Opinią innych są 2-3 osoby które dostały tutaj bana i robią "sztuczną opinię serwera", sam jesteś graczem serwera, więc wiesz jak rzeczywiście jest.

Proszę nie wzorować się na tych dennych wypowiedziach ludzi, którzy nic w życiu nie osiągneli i nie potrafią docenić czegoś co ktoś robi :D 

Pozdrawiam MENiK

Opublikowano

Ahh te twoje dorosłe wypowiedzi, przypuszczam, że omijałeś lekcję matematyki.. albo i nadal omijasz. ! 

Kto wejdzie sam się przekona jak rzeczywiście jest, jak widać dziecku się nie znudziło jeszcze pisanie bzdur :)

Opublikowano

Pomijajac ta jalowa dyskusje, chcialbym zauwazyc ze codziennie ktos nowy wchodzi na serwer i nie jest pozostawiony samemu sobie :) Nowi gracze sa czesto wyposazani przez tych bardziej zaawansowanych w podstawowy sprzet, moga rowneiz liczyc na party :) Server ma uptime 24/h bez przestojow. Zwlaszcza teraz warto wbic do gry, gdyz w ten weekend odpalono event polegajacy na podniesieniu expa o 20%! 

Opublikowano

Nie napinac sie napinacze. Serwer nie nalezy do perfect ale za to nima donate. Gra sie milo i przyjemnie. Wszyscy sie kochajai co niedziele spedzaja czas na TS3. Kazdy obdarza sie wzajemnym szacunkiem i pomoca. Wspolne pikniki w norii to jest to. Pozdrawiam i Zapraszam nowych graczy.

Opublikowano

Dzisiejszego dnia zakończył się event polegający na zwiększeniu expa od piątku do dzisiaj 24:00 ! 

Co nowego czeka nas na następny weekend? 

Wejdź i sprawdź !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...