Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestigeMU | EXP 50 | DROP 30 | S6EP3 | NEW SYSTEM

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer godny polecenia. Admin cały czas wprowadza nowości i zna się na rzeczy,więc jeżeli odpowiada Wam config serwera - śmiało wpadajcie.

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer stoi już prawie 3   miesiące a graczy ciągle przybywa. ! 

Cenimy sobie stabilną grę, bez oszustw ! 

Zapraszamy

Opublikowano

Panowie i Panie, wpadać na serwer.

Gra się z*********e mimo graczy z top, którzy mają już po 200rr. 

Na lajcie da się ich dogodnić a nawet wygrać zamek jak to dziś miało miejsce.. ;)

Wiadome jak wszedzie znajdzie się paru graczy co uprzykszają grę, ale da się to przeżyć.

Wielki + dla MENiKa za postawienie takiego serwera, na Polskiej scenie dawno takiego nie było(x-world za czasów TUROKA) może się tylko równać z tym co jest tutaj.

Zapraszam 

AK.

Opublikowano

Omg ale ten server chvjowy .....

5 postów = 5 obelg w stronę serwera :D 

Konto fejk i ktoś kto zazdrości, albo jest urażony moją opinią na forum mpc.

Wejdź sam sprawdź czy jest jak kolega wyżej mówi ;>

Opublikowano

Grabek dobrze mówisz serv Hvjowy :D:D Odradzam gre.

Ahh te twoje multi konta ! Serwer ch**** bo tryku wszedł pozabijali go i wyszedł z płaczem,  tak to wygląda 

Opublikowano

Grabek dobrze mówisz serv Hvjowy :D:D Odradzam gre.

Takie typu odzywki świadczą, że nie masz cierpliwości oraz szacunku do graczy. Pomimo tego, że cie zabijają po czasie ustępują i traktują cię po czasie twoim kumplem.

Skoro odradzasz tutaj gry, może wyjaśnisz na czym polega problem? W takim wypadku pomoże to adminowi przy dalszym rozwijaniu serwera na nowej edycji, która jak sądzę po ilości online będzie na pewno nie tak szybko :)

Co prawda nie gram na serwerze, ale obserwuję przebieg wydarzeń na mpc i muszę przyznać, że jest to jak narazie jeden z serwerów który stoi nieco dłużej niż 1 miesiąc, ba nawet już 3 miesiące :). Od dawna nie było dobrze przemyślanego serwera który przyciągał dużo graczy do wspólnej gry oraz poznawania ludzi. Niestety takich serwerów w dużej mierze brakuje, co mnie trochę smuci, ale mam nadzieję, że niedługo to się zmieni, może w końcu admini przejrzą na oczy oraz zaczną bardziej przykładać się do roboty, tak aby ich serwer był przemyślany,zachęcający do grania oraz miał ręce i nogi.

Opublikowano

Event pt "VIP DLA KAŻDEGO NOWEGO GRACZA" 

1. Na czym polega event? Jest to event poświęcony tylko nowym graczom, którzy dołączają lub mają zamiar dołączyć do naszej społeczności x50 ! Każdy gracz, który odezwie się do mnie w grze/forum/gg/fb zostanie zweryfikowany czy jest nowym graczem i otrzyma bonus w postaci zmiany poziomu konta na 7 dni VIP !

2. Co rozumiemy przez wyrażenie "nowy gracz" ?  Jest to osoba, która ma maksymalnie 5 resetów. 

3. Przypominam, że Administracja nie jest niekompetentna i poprawnie zweryfikuje osobę pod względem postaci na koncie, adresu IP oraz ID dysku ( którego nie jesteście w stanie podmienić) .

Pozdrawiamy Administracja Prestige MU !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer stabilny, bugów praktycznie brak, trochę osób bawi się bez żadnych problemów. Starsi stażem gracze chętnie doposażają nowych i pomagają z początkowymi resami. Jeśli też chcesz sobie na spokojnie gdzieś pozaMUlać, to mogę śmiało polecić :)

Opublikowano

Witam serdecznie. 

Pytanie do graczy, którzy są zainteresowani serwerem. 

Hosting OVH zablokował mi dostęp do maszyny i po wielu konsultacjach nie chcą mi odblokować ich wymówka to, że może to zrobić jedynie główny Administrator, który obecnie jest na 2 miesięcznym zwolnieniu. 

Według mnie po prostu coś "walą w ciula" i nie chce mi się wierzyć w to, że tak jest.

Obecna ilość online spadła dosyć nisko.. Dziennie to max 20 online ( w tym na pewno jakieś multi konta ) . Rozgrywka na chwilę obecną nie ma sensu. 

Jakie rozwiązanie widzą gracze ? Proszę o pomoc w ustaleniu jakiś konrketynch. Całą bazę danych mam na okrągło zapisywaną na FTP, więc opcje są dwie. 

- przeniesienie serwera na inną maszynę + stara baza

- przeniesienie serwera na inną maszynę + nowy start. 

Co proponują gracze? 

Pozdrawiam MENIK

­

Opublikowano

Również jestem za drugą opcją. Dodatkowo proponowałbym wprowadzenie dziennego ogranicznika rr.

Opublikowano

Jestem za drugą opcją.

Ps. za rr jest ileś kredytów tak a za nie co można kupic? Nie znalazłem wzmianki o tym.

Nie było tutaj dostępnej opcji kredyty za rr = itemy. 

Gracze mieli do dyspozycji jedynie itemy + 2 opcje max do 380 :) 

Ustawienia tj. EXP I DROP ZOSTAJE BEZ ZMIAN

­

Opublikowano

Również jestem za drugą opcją. Dodatkowo proponowałbym wprowadzenie dziennego ogranicznika rr.

+1

Obecnie na serwerze gra garstka osób, topka już odpuściła.

Serwer stoi stabilnie, wszystko działa tak jak powinno, więc szkoda by było to zaprzepaścić. Jednocześnie uważam, że z nowym startem przybyłoby sporo graczy chętnie walczących od początku o ranking, zamek, przedmioty...

Ogranicznik resów dobrze równoważy rozgrywkę :) 

Opublikowano

Na kiedy jest przwidywany oficjalny z nową bazą start na innej maszynie?

Po pierwsze chciałbym wprowadzić parę poprawek mających na celu trochę lepsze korzyści dla graczy i żeby troszkę utrudnić grę, bo niestety teraz według mnie była za łatwa. 

Przede wszystkim chcę wyłaczyć arenę :) 

Start hm. 2 tyg? 

­

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...