Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestigeMU | EXP 50 | DROP 30 | S6EP3 | NEW SYSTEM

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ustawienie w kratke, ustawia spoty pod swoich kolegow, rozdaje itemy, nie polecam

Ta wypowiedz nie ma najmniejszego sensu kolego. Poproszę o jakiś dowód, spoty pod kolegów? Bo poprawiłem Kanturu? Było przesadzone i zmniejszyłem im dmg, a podczas gdy zwiększałem na testach zapomniałem zwiększyć DMG Genociderów,Gigantisów. Nie mam zamiaru nikogo karać za takie zdarzenie, bo nie zostało kanturu sprawdzone w pełni na testach.

Co do itemów? Skąd masz takie informacje przyjacielu? Kolejny typowy płacz i mówienie, że gra tu "EKIPA REBEKI" tzn, że mam im itemy dawać? Skończ p******** ziomek bo już powoli zaczynają mnie irytować te wypowiedzi graczy, którzy nie potrafią nic osiągnąć i obrażają serwer pod kątem tego, że Administracja pomaga graczom. Zrobiłem serwer bez donate i mam jeszcze na nim pomagać graczom? Prawda zawsze wychodzi na jaw więc po co coś komuś dać albo przede wszystkim oszukiwać w ten sposób innych graczy. Załosne bezpodstawne oskarżenia, pewnie przez kolejną osobę, która została ukarana na serwerze. 

To jest ostatni serwer jaki kiedykolwiek zrobiłem. Szkoda nerwów.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli to ost serv Twój serv to olewasz go już w tym momencie czy nie? bo nie wiem czy jest sens dalej grać i marnować czas.

Jak na ten moment jest wszystko ok. Zapraszam na serv graczy przybywa :) Jest wiele ciekawych nowych eventów napisanych od podst. przed admina serv. Wbij przekonaj się :)

Opublikowano

Ja nigdy nie olewam czegoś co zaczynam kolego.

Staram się jak mogę, lecz teraz jest okres światęczny i w tym okresie mam strasznie dużo zleceń co odbija się na mojej obecności na serwerze.

Staram się jak mogę nawet w pracy kontrolować co się dzieję na serwerze/forum/gg/fb

Pozdrawiam.

Już 23.12 startuje Świateczny EVENT !

Opublikowano

Serwer byłby totalnie okej, gdyby nie chamstwo wielu graczy, chodzi mi o tych w topce, przede wszystkim gracza WoDzU, który swoje słownictwo czerpie chyba od ludzi z patologicznych rodzin. Nie szanuje nikogo.

Wpadka ze spotami niestety okazała sie najbardziej szkodliwą dla pozostałych graczy... Po 3 rr na swojej postaci zrezygnowałem z serwera... Pralka czasami wcina składniki na wingi 1-lvlowe nawet na 100%!

Gdyby nie chamstwo na serwerze grałbym prawdopodobnie dalej,niestety trudno w dzisiejszych czasach o kulturalnych ludzi.

Menik, może się starałeś, ale też słyszałem że np na poprzedniej edycji dawałeś zaufanym ludziom itemki. Stąd sprawa z ustawionymk spotami dla konkretnych osób z topki wydaje się prawdopodobna.

Pozdrawiam wszystkich kulturalnych graczy, mających zdrowy mózg zamiast typowego "wodogłowia" (WoDzU, który pochodzi z patologicznej rodziny).

Opublikowano

Niestety gra MuOnline jest grą nie kulturalną, zawsze tworzą się jakieś spiny i jak ktoś jest lepszy to ma układy z GM.

Chciałbym jednak ogłosić, że nikomu nie pomagam, a nawet jeżeli to nie miałbym na to czasu, sami gracze powinni zauważyć moją nieobecność w tygodniu.. Nie mam kiedy nawet wejść, pracuję od 6:00 do 22:00 przychodzę jem i spać... Okres światęczny zapierdol, ale hajs się zgadza.

Opublikowano

Serwer byłby totalnie okej, gdyby nie chamstwo wielu graczy, chodzi mi o tych w topce, przede wszystkim gracza WoDzU, który swoje słownictwo czerpie chyba od ludzi z patologicznych rodzin. Nie szanuje nikogo.

Wpadka ze spotami niestety okazała sie najbardziej szkodliwą dla pozostałych graczy... Po 3 rr na swojej postaci zrezygnowałem z serwera... Pralka czasami wcina składniki na wingi 1-lvlowe nawet na 100%!

Gdyby nie chamstwo na serwerze grałbym prawdopodobnie dalej,niestety trudno w dzisiejszych czasach o kulturalnych ludzi.

Menik, może się starałeś, ale też słyszałem że np na poprzedniej edycji dawałeś zaufanym ludziom itemki. Stąd sprawa z ustawionymk spotami dla konkretnych osób z topki wydaje się prawdopodobna.

Pozdrawiam wszystkich kulturalnych graczy, mających zdrowy mózg zamiast typowego "wodogłowia" (WoDzU, który pochodzi z patologicznej rodziny).

Patologiczna rodzina tak ? Człowieku czy ty wiesz co piszesz prosze o chociaz jeden konkretny powod takiego mojego zachowania.

Moze i ty z takiej pochodzisz, ale nie ja tak wiec wypraszam sobie, a i nie przypominam sobie abym sie wgl w jakikowiek sposob wychylal chociazby na /post  tak wiec nie wiem co sobie ubzdurales kolego.

Opublikowano

Osoby, które z Tobą weszły kiedyś w jakąkolwiek dyskusje na pewno zauważyły brak kulturalnego wypowiadania się na każdy temat. Jesteś dobrym graczem i znasz się na MU, możesz tutaj pokazać swoją wyższość, dlatego zapewne nie umiesz być gorszy od innych, a nikt nie może być lepszy od Ciebie, nie przyjmujesz tego totalnie i spinasz sie jak jakieś dziecko.

Nie wiem w jakim środowisku dorastałeś, ale jeśli będziesz miał kiedyś dziecko to mu współczuję, bo będzie zdegenerowanym człowiekiem, a od samego początku będzie słyszało teksty typu:"przynieś tacie piwo śmierdzielu", "zapier**laj z psem śmieciu".

Według teorii WoDzA nie można być dla kogoś miłym, neutralnym, trzeba być osoba która ru*ha innych, by nie być ru*haną. Serio? Gra online, a Ty sie zachowujesz jakby to więzienie było i ostry rygor.

Dobrą zabawe zmieniasz dosłownie w g****o.

Skończ grać zanim popsujesz dzieciaki swoimi wyzwiskami i określeniami.

To że Ciebie kiedyś jechano w przeszłości to nie znaczy, że daje Tobie przyzwolenie na jechanie innych z błahych powodów.

Jeśli nie wiesz co mam na myśli to człowieku masz IQ -∞.

Opublikowano

czlowieku nie mam pojecia kim ty jestes, ale wydaje mi sie ze jestes ostatnia osoba ktora powinna mnie oceniac tak wiec daruj sobie.
A i tak na przyszlosc ode mnie i mojej rodziny wara.

Opublikowano

czlowieku nie mam pojecia kim ty jestes, ale wydaje mi sie ze jestes ostatnia osoba ktora powinna mnie oceniac tak wiec daruj sobie.

A i tak na przyszlosc ode mnie i mojej rodziny wara.

Człowieku sam oceniasz innych powierzchownie, prawie nie znając danej osoby, a Ciebie nie można?
Opublikowano

ta rozmowa do niczego nie dąży a nie wydaje mi sie aby to bylo miejsce na takie "rozmowy" jesli chcesz naprawde porozmawiac zapraszam na TS3

Opublikowano

Niestety gra MuOnline jest grą nie kulturalną, zawsze tworzą się jakieś spiny

ale bany dawane na posatc za wyzwiska to juz inna sprawa

Jednak nick latwo podrobic; zasepujac l duzym i itp. wiec jak to niby pisal UltraHaze jestes pewein ze tego nie pisal UitraHaze?? napewno nie sprawdzales logow z danej godziny, tylko auto ban

to samo sie ma do wczesniejszej edycji gdzie graczowi za wyopowiedzi na forum o tym co mysli dostal bana w grze na ten nick

Eliminacja Eliminacja eliminacja

Klamstwa klamstwa klamstwa

nie musisz pomagac graczom na grze, ale nie jestes jedyny majacy dostem do maszyny czy strony,

Co za Deb... ustawia kanturu maps pod high mamps gdzie poexpisz dopiero po 5rr spokojnie a zostawia 2 ostatnie spoty globalowo< zapomnialo mi sie>

:)  POLECAM zmienic serwer na INNY :)

Opublikowano

Niestety, nikt z nowych ani starych graczy nie dogoni topki przez te błędy, które były. Nie ma sensu grać, przewaga 2rr to znaczna przewaga! To możliwość piątką expienia na mocniejszych mobach = jeszcze szybszy exp.

Gdyby nie to, to byłyby w miarę wyrównane szanse i gra miałaby sens.

Opublikowano

Niestety, nikt z nowych ani starych graczy nie dogoni topki przez te błędy, które były. Nie ma sensu grać, przewaga 2rr to znaczna przewaga! To możliwość piątką expienia na mocniejszych mobach = jeszcze szybszy exp.

Gdyby nie to, to byłyby w miarę wyrównane szanse i gra miałaby sens.

Cóż. Kolega ma trochę prawdy. Ale i tak czy to błąd czy nie to po pewnym czasie ( miesiąc lub 2 ) ludzi będzie tylko ubywać a nie przybywać. Kto chciałby zacząć na serwie i doganiać topke, która będzie mieć z 40-70 rr ? Jakby jakieś ograniczenie było. To by wiadomo było przynajmniej ile czasu by to zajęło.

A tak osoba mająca odpalony PC na 5-6 h może tylko przyglądać się jak pada na hita (chociażby grał miesiącami... bez rezultatów).

Opublikowano

Ogólnie wiadomo, że serwer stworzony dla maniaków, jeśli ktoś chce być dobry, ale PachPuch też ma jak najbardziej rację. Serwer fajny, ale ma parę nie dociągnięć, głównie ten kiepski początek przekreśla serwer oraz te dziwne zbiegi okoliczności co do ustawień serwerów i topki, nie mówię że to wszystko celowe, być może nie, ale to nie powinno się wydarzyć.

Opublikowano

wszyscy tylko te top top top. i tu sie kazdy gracz rozni.

ich libe afk :P a nie top top

Sens gry w te gre ma i na tym serwie tez by pewnie mial gdyby .......... 

Jest tu kilka niedociagniec jak na wczesniejszej wersji

I tam tez nikt nie zglaszal bugow do admina, bo ja np. przekroczylem staty 32767 i zapewne nie tylko ja

Po co zglaszac cos skoro reakcja jest mizerna.

O spocie na brubych napisalem na gg kolo polnocy

a dopiero odzew w tej sprawie dostalem po 10 rano z pretensjami co ja za bzdury wypisuje na forum :D

to ma byc odpowiedz w sprawie bugow ??

ok nie mam czasu na odpowiedz w sprawie tego spota, ale jakos czas na taka glupia odpowiedz to sie mialo

ToWsZyStKo ukartowane i KŁAMSTWA, zamydlanie oczy itp.

Ogarnij sie jako ADMIN bo nie znasz sie na tej grze, skoro robisz takie proste bledy , albo robi je ktos za twoimi plecami

a najlepiej pograj w nia dosc dlugo i poznaj ją, tak jak my ja poznawalismy od bardzo dawna< wtedy bedziesz mial wizje>

Opublikowano

Ta, za zgłoszenie błędu i takie potraktowanie to widać, że ADMIN ma dość graczy i ich zgłoszeń, ale cóż... jak coś nie jest dobrze zrobione... fakt jedna osoba może wielu rzeczy nie ogarnąć, ale po co w takim razie serwer na którym pierwsze 5 osób miało przody z powodu złych ustawień. One mają już z górki do końca. I nie, nie chodzi mi o to, że sie burze że w ogóle ktoś jest w topce, ale zarywałem tak samo nocki i nic mi po tym, bo od topki odstawałem 2rr! Wszystko wiadomo z jakiego powodu.

Opublikowano

Cóż za nowość... dwóch biednych graczy, którzy dostali po główce, będzie teraz płakać i ściemniać.

Tak sebuli, wiadomo - po prostu najwyraźniej nie potrafisz grać. Jeden zarwie nocke i wbije x lvl, a drugi zarwie nocke i wbije 3/4x, takie życie. Niektórzy mają większe doświadczenie, lepsze party, a zatem logiczne, że poradzą sobie lepiej.

Opublikowano

miłego grania i CSowania :) i nie dostalem od was po Główce mylisz nicki, ja sie nie ukrywam pod innymi nickami

Zapraszam na serwer bedziecie miec duzo zabawy :) zwlaszcza na CSie zamiescie jakies ciekawe sceeny :)

jak np 4 ludzi atakuje jedna statule a 2 nastepnych bije brame  :D  a reszta na sotach afkuje bo to multi ^^

bye, ja wracam na zagraniczne jednak. chyba ze invaders ruszy

Opublikowano

Znowu ból dupy, bo ktoś jest lepszy. Ja jebie co się na przestrzeni lat stało z graczami mu online to nie mam pojęcia. Mi się bardzo serwer jak i atmosfera podoba, mam dosłownie w dupie to że nie jestem i nie dogonię topki. Zapraszam normalnych ludzi chcących sobie po prostu pograć, a płaczki i reszta tej p****ówy niech idzie sobie na lola czy jakiś inny s**t.

Opublikowano

miłego grania i CSowania :) i nie dostalem od was po Główce mylisz nicki, ja sie nie ukrywam pod innymi nickami

Zapraszam na serwer bedziecie miec duzo zabawy :) zwlaszcza na CSie zamiescie jakies ciekawe sceeny :)

jak np 4 ludzi atakuje jedna statule a 2 nastepnych bije brame  :D  a reszta na sotach afkuje bo to multi ^^

bye, ja wracam na zagraniczne jednak. chyba ze invaders ruszy

Po twoich treściach, które pisałeś do mnie na GG wiedziałem, że jesteś dziwny, ale nie wiedziałem, że aż tak. Wyobraz sobie, że nie którzy ludzie mają dom, rodzinę, pracę i nie są na każde twoje zawołanie bo ty napisałeś do mnie o północy, gdzie ja odsypiałem wtedy ciężki dzień w pracy, wstałem rano odpisałem Ci, ale co Ci napisałem :) Tutaj piszesz bzdury, że dostałeś zjebe itp. 

Pisałeś jak zawsze, że pomagam graczom i mają ze mną układy.. Typowe zachowanie urażonego człowieka, który spędza całe dnie w domu.

Nie jestem w stanie spędzać 24/7 przy serwerze, bo nie jestem robotem, no chyba, że będziesz mi płacił 3000 zł co miesiąc, to mogę siedzieć. 

Serwer jest w zupełności bez PAYTOWIN, nie możesz kupić za realną gotówkę. Gra miała być fair.. Dobrze nie było mnie parenaście godzin i gracze znalezli błąd w ustawieniach grubasów na Kanturu i expili sobie, mieli 10 % expa więcej tam niż na Alpha Crustach.. Rozumiem oburzenie, jak mogłem... Nie zauważyć tego, nie znam się na grze i mówi to gość, który biega za goldami w VIT buildzie na MG i każe mi ustawiać goldy pod jego postać, bo on testował na VIT i można sobie zabić, więc trzeba ustawić goldy, żeby było niezniszczalne i nikt ich nie zabije do 300 resetów. Genialny tok rozumowania... Każdy popełnia błędy, chciałem aby wyszło wszystko spoko, ale nigdy tak nie wychodzi niestety :) 

Staram się jak mogę i robię co mogę, ale MUO jest taką grą, że spiny są zawsze bo ktoś się wybił.. Co mam ich pobanować? Jak wy sobie to wyobrażacie.. Kto chce odejść niech odchodzi ^^

Przecież nikt was tutaj nietrzyma. 

Pozdrawiam i zapraszam kumatych 

Opublikowano

i mówi to gość, który biega za goldami w VIT buildzie na MG i każe mi ustawiać goldy pod jego postać, bo on testował na VIT i można sobie zabić, więc trzeba ustawić goldy, żeby było niezniszczalne i nikt ich nie zabije do 300 resetów. Genialny tok rozumowania

Kiedy ci ja kazalem ustawiac goldy pod siebie ze sa jeszcze za slabe juz dawno ci zglaszalem ze da sie je truc, ze latwo beda padac, zebys zmienim im resistanc na trucie bo latwo sie truja, ze DSR i atack rate moba zle ustawiony i pada jak kawka, ale to ustwiawnie nie pod Vit MG bo on nawet golda nie zatruje , nawet nie trafi,

i ze ja ci kazalem robic to podemnie. Co ty gosciu pierdo......

Podawalem ci tylko ich ustawienia

agi SM np to na 5rr kazdego by ujebal, a teraz to SM na 0 rr je ubije bez trudu :D  do Tarkan mapy. a inne chary myslisz ze ubija ? i to sa ustawienia niby ze ja ci tak kazalem.

Malo tego i tak nic z tym nie zrobiles tylko im DMG podniosles i HP zostawiajac resistance i DSR i atak rate< moze nie potrafisz> dlatego goldy sa slabe jak barszcz

A Po xxxxx > Klamiesz w rzywe oczy, pytajac o invazje i czas ich trwania odpowiadales ze trwaja od invazji do invazji a tu zonk kazda inva byla tylko 10 minutowa :D<stara edyscja> Kłamstwa i zamydlanie oczy nic wiecej, a Goldy nie sa wg moich ustawien i nigdy nie byly. sa dalej za slabe DMG i HP nie sa glownymi ustawieniami goldow chyba ze je robisz pod VitMG

chyba cos zle zaacytowalo :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...