Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestigeMU | EXP 50 | DROP 30 | S6EP3 | NEW SYSTEM

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypominam, że publikacja serwera to nie miejsce na kłótnie. Jeśli zaszły pomiędzy Wami jakieś spory to proszę je rozwiązywać między sobą na PW.

9La1rOf.gif

Opublikowano

CHRISTMAST EVENT

SERVER WILL BE OFFLINE 18:50 to ~~19:30

* MORE EXP 60 x 

* NEW BOX ( Chaos Card ) 

*  NPC TO EXCHANGE LORENCIA CORD 131 161

* DROP = EXE ITEMS :

BOX OF KUNDUN + 1 - 50 % chance

BOX OF KUNDUN +2 - 40 % chance

BOX OF KUNDUN +3 - 10 % chance

Opublikowano

Serv OK lecz admin pozostawia sporo do życzenia już na poprzedniej edycji obiecywał że odda pieniądze za vip które np ja osobiście miałem 1 dzien po czym serv RIP i 60zł w plecy. Obiecywał że odda chciał mój nr konta podałem mu wszystko i dalej pieniędzy nie widzę. A kiedy pisałem mu na gg o kasie i aby oddał jak obiecywał zablokował GG. To zachowanie rozpieszczonego gówniarza i bachora.

Serwer polecam gorąco ale unikajcie admina Serwer tworzą ludzie nie admin :)

Opublikowano

Przykra sprawa...

Serwer okej, jeśli nikomu nie zależy na soczystym graniu. Anty cheat okej, anty ddos też okej, wszystko stabilnie. Jeśli jeszcze dobierze się fajnych ludzi to w ogóle bomba.

Opublikowano

Moim zdaniem też serwer godny polecenia, dużo by gadać dlaczego... po prostu jest DOBRY, jednak taki niski exp to nie dla mnie ;p. Miłej gry i wesołych wszystkim.

Opublikowano

Pograłem i stwierdzam że serw jest średni jest dużo bugów moby w K2 są silniejsze niż AC a dają mniej expa parodia itp, gdyby poprawić te bugi naprawde byłoby ciekawie jednak z dnia na dzień ludzi ubywa, daje temu serwerowi max 2 tygodnie. 

Opublikowano

Ja daje Tobie 2 tygodnie , ludzie sa pojebani , zawsze cos nie pasi , wy sie nie nadajecie do gry wogole ! , nigdy nie bd dobrze .

Zawsze komuś coś nie podpasuje... A w szczególności fakt, że Admin też obchodzi święta z rodziną a nie  z komputerem :) 

Nie miałem jak wejść nawet na maszynę z mobilnego internetu na zadupiu.. Udało mi się ustawiłem cykl CS, lecz pomyliłem się i CS nie wystartował.

Serwer stoi do Czerwca ! 

Pozdrawiam 

Kontakt: GG 8246042

Opublikowano

Ja daje Tobie 2 tygodnie , ludzie sa pojebani , zawsze cos nie pasi , wy sie nie nadajecie do gry wogole ! , nigdy nie bd dobrze .

ogarnij pupe wyraziłem tylko swoją obiektywną opinię.

Zawsze komuś coś nie podpasuje... A w szczególności fakt, że Admin też obchodzi święta z rodziną a nie  z komputerem :)

Nie miałem jak wejść nawet na maszynę z mobilnego internetu na zadupiu.. Udało mi się ustawiłem cykl CS, lecz pomyliłem się i CS nie wystartował.

Serwer stoi do Czerwca ! 

Pozdrawiam 

Kontakt: GG 8246042

Już to widze jak serwer będzie stał do czerwca z 20 online po paru tygodniach z czego 10 aktywnych graczy bo większość ma po 2 lub 3 konta. Rozumiem, że są święta itp ale niektóre bugi pozostały od 1 edycji. Nie wspominając o evencie w elveland nie pamiętam jak się nazywa który jest cały zbugowany moby tam mają po 80 hp padają na hita wystarczy zrobić SM pod vita z SB i farmić sobie seta, na 1 edycji również był ten event cały zbugowany grubasy z maczugami w ogólę się nie respiły a moby nie dochodziły do końca można było wejść postacią bez resa i czekać 10 minut na itemek. Reasumując serwer mimo drobnych bugów całkiem spoko się grało przez tydzień gdy byli ludzie, teraz jest ich coraz mniej może to wina czasu świątecznego a może nie jak ktoś chce się pobawić na dość przeciętnym serwie to polecam

Opublikowano

I zajebiscie , wszystko jest elegancko , nie ma co sie przypierdalać na siłe , grajmy wkoncu do konca , a nie Mongolia zmienia jak rekawiczki pfff . Dajze spokoj , do Czerwca ? , to zajebiscie ! 

Opublikowano

Co gosc gada , ja w Eveland wogole nie bylem jakiego seta ja zabijam goldy ledwo , i czlowieku chodze w jakims syfie , co Ty wogole piszesz jak to czytam to mam ochote Ci zajebac z liscia .  Idze z tad gdzies indziej krytyk od 7 bolesci .

Opublikowano

Co gosc gada , ja w Eveland wogole nie bylem jakiego seta ja zabijam goldy ledwo , i czlowieku chodze w jakims syfie , co Ty wogole piszesz jak to czytam to mam ochote Ci zajebac z liscia .  Idze z tad gdzies indziej krytyk od 7 bolesci .

Sorry ziomuś ale grać nie umiesz i nie znasz tej gry ostatnio się pytałeś co się robi na CSie więc sorry, pływasz w zbyt niskim brodziku intelektualnym żeby się z tobą wdawać w dyskusje jak nie wiesz o co mi chodzi to trzymaj pape zamkniętą bo się błaźnisz jak wypocinami na poście na poziomie umysłowym 14 latka z JP logiem na klacie

Opublikowano

OMG , nastepny Mądruś , no no , no no no jest tak jak mówisz . Ty masz ksywe Poziom Intelektualny . No bo mi sie nie chciało wchodzić na google , byłem raz na CS , myslałem że są jakieś tam myki czy coś oprócz czystego napeirdalania sie to zapytałem . I strzelam jestem o wiele bardziej inteligentniejszy niż Ty . ^^ Mongole . I nie jesteś od oceniania jaki poziom jest wypowiedzi , mówie krótko , a nie odwracam kota pizda tak jak Ty , bd sie rozpisywal na 23267326 słów bo Ty jestes piękny , jak mi zapłacisz to Ci pokaze wypracowanie o wszystkim i niczym , za darmo to Ci moge wyjebac w zeby najwyzej Lamusie . 

Opublikowano

Jak robicie coś od nowa , to jestescie niepoważni . Ileż można grac od nowa , zostało troche ludzi , miejmy nadzieje , że troche dojdzie . Zagrajmy choc raz do końca . Przecież to jest nienormalne . ^^ , temu to nie pasuje temu tamto . Jak dla mnie serwer jak serwer . On caly czas , exp 50 , 300 za rr , czego chciec wiecej . Cs bd hulal i jedziemy . Proste .

Opublikowano

Nie no zadnego od nowa , cisniemy normalnie conajmnie 2 lata ^^ , spoko ludzie tylko malo wbijac , gramy Panowie . 

Jakie od nowa? Przecież ten serwer będzie stał i stał do ostatniego gracza. ;)

Otwierany jest nowy świat do marki prestige :) 

Tego serwera nie ruszamy i nigdy nie wyłączamY

Opublikowano

Dzisiejszego pięknego dnia zakończą się dwa konkursy ! 

1. Fanpage

2. Galeria na forum 

Zapraszamy

Opublikowano

PrestigeMU, spriker i bóg wie które konto jest jeszcze Twoje...

Mam prośbę, oświadcz osobom, które nie grają, przestały bądź wisisz pieniądze kwestię że JA to nie TY bo zaczęło się od gościa, który napsocił mi w poście i kończy na PW.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...