Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestigeMU | EXP 50 | DROP 30 | S6EP3 | NEW SYSTEM

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer działa bez zarzutów. Serdecznie zapraszam wszystkich na serwer. Nie istnieje tutaj żadne donate, nie możesz nic kupić za realną gotówkę ! 

Serwer zbalansowany, ustawienia idealnie dobrane, gra na długie miesiące ! 

Dołącz już dziś! 

Licznik online rośnie w siłęę! 

ZAPRASZAM

Opublikowano

Zapraszam na serwer. Dużo online, exe tylko z goldów/bossów, są zabezpieczenia, 0 lagów, łatwo o party, gracze handlują, 0 donate. Obecnie jeden z lepszych long termów.

Opublikowano

Witam,jednak sie nie zawiodłem,administracja ogarnela wszystko jak nalezy 0 lagow 0 atakow na server,wkoncu mozna spokojnie pograc :) ! Z czystym sumieniem moge polecic server.!

Opublikowano

Też polecam serwer :) Ustawienia idealne ! Ciężko będzie uzyskać dobre eq. Dodatkowy + to ilość online, więc jest rywalizacja :)

Opublikowano

Serdecznie zapraszam, zapowiada się ciekawe i spore PvP, a przecież to jest w tej grze najlepsze!

Widzimy sie na duelu i w komnacie :D

JA > wy

PIS JOŁ

Opublikowano

Witam,

Serwer jest naprawde godny polecenia. Pliki premium, brak lagow i nieliczne bugi (prawie wogule ich nie ma) pozwalaja na spokojna gre. Ponad 100 Online i bardzo dobra atmosfera. Serwer jest sredniej trudnosci, graja na nim przede wszystkim polacy, znajdzie sie kilkadziesiat osob z innych krajow. Co moge napisac o administracji - sa zawsze otwarci na pomoc innym graczom, nowe pomysly, eventy, roznego rodzaju ankiety majace na celu polepszenie gry na serwerze - bardzo sie staraja :) i tak dalej!! xD

Zachecam do gry i zycze dobrej zabawy. Pozdro

Opublikowano

Chcecie powiedziec,że obniżenie expa okazało sie lekiem na całe zło?Czym ten serwer jest lepszy od poprzedniego?To,ze Men mowi cay czas zeby zachwalac serwer na forum nie znaczy ,ze powinniscie to bezkrytycznie robic.Pograjcie ze 2 tygodnie i wtedy napiszcie ze jest dobry.Ciekawe ile jeszcze bedzie najlepszych serwerow tego Admina?Ja sie ostro zawiodem i moge zyczyc tylko powodzenia ,bo juz nie dam sie nabrac.

Opublikowano

Chcecie powiedziec,że obniżenie expa okazało sie lekiem na całe zło?Czym ten serwer jest lepszy od poprzedniego?To,ze Men mowi cay czas zeby zachwalac serwer na forum nie znaczy ,ze powinniscie to bezkrytycznie robic.Pograjcie ze 2 tygodnie i wtedy napiszcie ze jest dobry.Ciekawe ile jeszcze bedzie najlepszych serwerow tego Admina?Ja sie ostro zawiodem i moge zyczyc tylko powodzenia ,bo juz nie dam sie nabrac.

MEN nigdy nie pisze zeby chwalic serwer tylko zeby wystawic opinie nawet jesli negatywna. Teraz nie ma juz lagow bo jest lepiej zabezpieczony przed DDOSem. Super sie gra i duzo tracicie nie przekonujac sie o tym sami :)

Opublikowano

Czy ja każę czy namawiam do pozytywnych opinii na temat serwera? Jeżeli ktoś ma ochotę to wystawi jaką będzie chciał, cenię każdą opinię pozytywną czy krytykę. 

Człowiek uczy się na błędach.

Pozdrawiam

@@ EDYCJA 21:42

A tak sobie dzień płynie w ciepłej Norii.... Handel kwitnie.... Ludzi przybywa !

EbMfqCO.jpg

Dołącz do nas i zabaw się wspólnie z nami ! 

Opublikowano

trzecia edycja w miesiac, rekordy padaja :D

Trzecia edycja serwera PrestigeMU w ciągu miesiąca,warto poświęcać czas. :)

Opublikowano

Nie kumam twojej wypowiedzi kolego z forum. Jak 3 ja wiem o 2 ;) i nie żałuję grania na 1 jak i na 2. Wszystko śmiga jak należy wszystko dobrze zbilansowana o itemy bardzo trudno. Soulu w item z link też nie wchodzi za 1 razem na +7 i +9

Opublikowano

polecam, zadnego DC , spokojne AFK , no czego chciec wiecej ?? :)

fajny system gens, 0 drop exe na spotach tylko eventy , bossy i goldy

duzo invazji :) jest co robic bynajmniej nie zajeżdża nudą

Opublikowano

snopi i owners graja?

Chyba większośc z nas przestała ale Essi, Kama i Sasori grają, snopi chyba też grał na początku, nie wiem czy dalej gra.

Opublikowano

snopi i owners graja?

Chyba większośc z nas przestała ale Essi, Kama i Sasori grają, snopi chyba też grał na początku, nie wiem czy dalej gra.

Odbiegacie od tematu. Takie posty są traktowane jako spam. Ostatnie ostrzeżenie. :)

Opublikowano

Co Ty pierdolisz gościu. Typ zadaje pytanie odnośnie servera i graczy na nim więc nie ma tu odbiegania od tematu. Nie wczuwaj się tak bo strażnikiem texasu to Ty k***a nie jesteś.

Opublikowano

Dzisiaj około 23 było restart serwera... Update OVH wymagany.

Przepraszam za utrudnienia i zapraszam do gry

Opublikowano

to jest cwel serwer, MEN spierdolil ustawienia 5 razu z rzedu, strata czasu, nie polecam

"Cwel serwer" - powód " Bo dostałem bana i jestem troszeczkę nienormalny, obrażam wszystkich na post, bo TOPKA jest dalej ode mnie.

Pozdrawiam serdecznie Pana wyżej

W poniedziałek zaczyna się cykl rejestracji na bitwę Castle Siege !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...