Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestigeMU | EXP 50 | DROP 30 | S6EP3 | NEW SYSTEM

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygląda na to że będą dużeeee utrudnienia, nie wiem czy mi wystarczy cierpliwości. NARAZIE CZEKAM CIERPLIWIE !!!!!

Co Ci ludzie wymyślają i po co?  Ech POLACY..............

Opublikowano

Na dzisiaj będą nowe zabezpieczenia, myślę, że pomogą ( na fatlity pomoogły, więc tutaj raczej też ) 

Proszę być cierpliwym. !

Opublikowano

nie mozna sie zalogowac na serwer czemu ?? :( :(

proszę próbować cały czas... Wyłączać main.exe i włączać. Trwają ataki i czasem GS się nie pojawia albo pokazuje, że konto jest podłączone.

Opublikowano

Witam,ja chciałbym sie odnieść do publikacji.Z calym szacunkiem do Mena i prace jaka wklada w server,ja niestety uznaje ze gra tutaj nei ma sensu.Dzis rano postanowilem wejsc i jak w publikacji zawarta jest informacja server super hiper zabezpieczony tak okazuej sie wielka klapa,strona nie dziala,takze ja nie widze przyszlosc grania i poswiecania czasu na tym serverku,tym bardziej ze to 50x exp gdzie czasu i przysłowiowego "pradu" 3ba wlozyc ^^.Pomimo wszystko chciałbym zyczyc powodzenia i cierpliwosci Menowi jak i gracza.A szanownemu panu ddoserowi serdeczny c**j w dupe i kamieni kupe,jaka 3ba byc zakomplekosiona k***a zaprzeproszeniem zeby robic takie rzeczy,w gimbazie pewnie bity po kasku byl,i takie tego skutki.Zycie.

Opublikowano

Proszę o cierpliwość do wieczora. Dostaniemy AntyDDOS'a którego używają serwery jak Fatality gdzie DDOs nie siada.

Czekamy na odzew Filipina

Opublikowano

Serwer cały czas online. Niestety przez ataki ciężej jest się wbić.

UWAGA! 
Przy logowaniu proszę nie ruszać maina i poczekać ok. 5minut, na pewno się załaduje i to samo w momencie załadowania postaci do gry. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Za utrudnienia przepraszam, Serwer nie będzie offline. Jedynie strona jest offfline. !

Jak ktoś chcę pograć napisz GG:8246042 założe Ci konto dam linka do clienta.

Opublikowano

Pff ja bym był za rekompesatą zwiększenia Expa na noc lub na 12 godz od momentu wprowadzenia nowych zabezpieczeń może jakaś ankieta na ten temat ?

Opublikowano

Co chwile drop się zawiesza, depo nie działa itd. GS przez te ataki nie wyrabia. Admin ogarnij temat bo tak się grać nie da...

Opublikowano

Dokładnie wyłącz serv i włącz jak będzie wszystko ok proste... i mówiłem poczekaj że startem do sob lub pt i popraw i ogarnij wszytko to zsrzekales się że jest zajebiscie. ..

Opublikowano

Wszystko już działa. 

Zapraszam do gry, w formie rekompensaty exp zostaje zwiększony o 10 na czas 24 godzin od godziny 18:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...